Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › System won't turn on at all-- possibly mobo?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

System won't turn on at all-- possibly mobo?

post #1 of 4
Thread Starter 
After two weeks of not using my computer I finally got a 6950 and a new hec 750w PSU. I installed everything correctly and was grounded throughout the entire time. When I hit the power button absolutely nothing happens. PSU or mobo?
Skyline
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|B55 3.6| |Gigabyte MA770UD3| |GTX460SE 900/2000| |4GB G.Skill 1600| 
Hard DriveOSMonitorPower
|1Tb 7200rpm| |W7u 64bit| |23" Acer LED| |Hec-X Pro 750w| 
Case
|Blitz Mid-Tower| 
  hide details  
Reply
Skyline
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|B55 3.6| |Gigabyte MA770UD3| |GTX460SE 900/2000| |4GB G.Skill 1600| 
Hard DriveOSMonitorPower
|1Tb 7200rpm| |W7u 64bit| |23" Acer LED| |Hec-X Pro 750w| 
Case
|Blitz Mid-Tower| 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
sounds like your new psu is no good, give it the paper clip test, and try your old psu
enough cow bell
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 990x EVGA X58 3X SLI EVGA GTX580 6GB OCZ Gold DDR3 1600 
Hard DriveOSPowerMouse
Intel X-25M 80GB Windows 7 Ultimate 64 Corsair 750tx Logitech G500 
  hide details  
Reply
enough cow bell
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 990x EVGA X58 3X SLI EVGA GTX580 6GB OCZ Gold DDR3 1600 
Hard DriveOSPowerMouse
Intel X-25M 80GB Windows 7 Ultimate 64 Corsair 750tx Logitech G500 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by MrKrrrinkle View Post
sounds like your new psu is no good, give it the paper clip test, and try your old psu
I no longer have my older PSU. I'll look up the paper clip test.
Skyline
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|B55 3.6| |Gigabyte MA770UD3| |GTX460SE 900/2000| |4GB G.Skill 1600| 
Hard DriveOSMonitorPower
|1Tb 7200rpm| |W7u 64bit| |23" Acer LED| |Hec-X Pro 750w| 
Case
|Blitz Mid-Tower| 
  hide details  
Reply
Skyline
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|B55 3.6| |Gigabyte MA770UD3| |GTX460SE 900/2000| |4GB G.Skill 1600| 
Hard DriveOSMonitorPower
|1Tb 7200rpm| |W7u 64bit| |23" Acer LED| |Hec-X Pro 750w| 
Case
|Blitz Mid-Tower| 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Thread Starter 
Paper clip test proves the PSU runs. ****.
Skyline
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|B55 3.6| |Gigabyte MA770UD3| |GTX460SE 900/2000| |4GB G.Skill 1600| 
Hard DriveOSMonitorPower
|1Tb 7200rpm| |W7u 64bit| |23" Acer LED| |Hec-X Pro 750w| 
Case
|Blitz Mid-Tower| 
  hide details  
Reply
Skyline
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|B55 3.6| |Gigabyte MA770UD3| |GTX460SE 900/2000| |4GB G.Skill 1600| 
Hard DriveOSMonitorPower
|1Tb 7200rpm| |W7u 64bit| |23" Acer LED| |Hec-X Pro 750w| 
Case
|Blitz Mid-Tower| 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › System won't turn on at all-- possibly mobo?