Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Problem with 6950 & bad company 2
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problem with 6950 & bad company 2 - Page 2

post #11 of 18
Thread Starter 
the problem was from overclocking of (cpu) setting when i make the factor setting every thing is fine .
thanks
post #12 of 18
Leave?
post #13 of 18
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Bonzâ„¢ View Post
I came here with the intent to help, but after I read the first 5 posts I've changed my mind.

Don't ask for help and be a douche.
thanks put i think mayke was joking but he isn't
anyway thanks for everybody
post #14 of 18
Quote:
Originally Posted by sab21411 View Post
the problem was from overclocking of (cpu) setting when i make the factor setting every thing is fine .
thanks
Well you are doing it wrong then... see sig system.... everything in it is over clocked and I play hours and days worth of BC2 without any issues

Need any help getting your system stable... I am more then happy to help
post #15 of 18
Actually I wasn't joking. We are all here to either ask for help or try and give it. Running the game as admin helped me because after about 10-20minutes af game play, the game would just exit, no errors, no overclocking. The update fixed that for me after I downloaded it. Good to see you sorted problem out
Edited by Mayke - 3/3/11 at 9:36pm
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 @ 3.6 M4A79 Deluxe HD6950 X 2 Stock ( Unlocked Shaders ) Corsair Twin2X 4Gb 1066 
Hard DriveOSMonitorPower
2X 500Gb RAID 0 Windows 7 64Bit Home Premium 32 Inch LCD 1920 X 1080 Ggabyte Odin 800W GT 
Case
Coolermaster Cosmos S 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 @ 3.6 M4A79 Deluxe HD6950 X 2 Stock ( Unlocked Shaders ) Corsair Twin2X 4Gb 1066 
Hard DriveOSMonitorPower
2X 500Gb RAID 0 Windows 7 64Bit Home Premium 32 Inch LCD 1920 X 1080 Ggabyte Odin 800W GT 
Case
Coolermaster Cosmos S 
  hide details  
Reply
post #16 of 18
Thread Starter 
here is my setting
cpu ratio 16.5,north bridg freq x11 2761 , cpu freq 251 pci e 100 , ht link x11 2761 , memory clock 1337, 1.65 (stock 1333 v 1.7) cpu nb 1.325 , cpu volt 1.5

core clock 870 , memory clock 1250 , gpu voltage 1150 using trixx
i want to overclock it (i have very shot lag in bad company 2 (steam)) not copy it orginal the lag when there is alot of smoke like tank explosion(near to it)

http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3693#ov
thaaaaaaaankx
post #17 of 18
Thread Starter 
up
post #18 of 18
??
Like a Bausss...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.7ghz 1.416v ASUS P8P67 PRO XFX Radeon HD 6950 (unlocked to 6970) G.SKILL Ripjaws 4 x 2GB 1600MHz 7-8-7-24 
Hard DriveOSPowerCase
OCZ Vertex 2 120GB Win 7 Home Prem. x64 XFX 850W Black Edition CM 690 II Adv. 
Mouse
Razer Abyssus 
  hide details  
Reply
Like a Bausss...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.7ghz 1.416v ASUS P8P67 PRO XFX Radeon HD 6950 (unlocked to 6970) G.SKILL Ripjaws 4 x 2GB 1600MHz 7-8-7-24 
Hard DriveOSPowerCase
OCZ Vertex 2 120GB Win 7 Home Prem. x64 XFX 850W Black Edition CM 690 II Adv. 
Mouse
Razer Abyssus 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Problem with 6950 & bad company 2