Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Dont know what went wrong
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Dont know what went wrong - Page 2

post #11 of 17
Thread Starter 
was just on hold with them for about 30min the it hung up. but i did find where the speaker goes and i do hear a beep when the computer starts so that must mean that the bios is loaded. i just cant seem to see the screen. Chord works i tested it on my ps3, ive tried the onboard video as well as the 5870
post #12 of 17
When i switched over to my HAF X, i had a black screen and then i checked it out and realized the i did not plug power adapters in to GPU. So, check that out.
clunker
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5 4690K Z97S SLI Krait Edition (MS-7922) NVIDIA GeForce GTX 1070 NVIDIA GeForce GTX 1070 
RAMRAMHard DriveOptical Drive
PNY Electronics  PNY Electronics  corsair neutron gtx dvd 
CoolingOSMonitorKeyboard
alphakool 480mm radiator windows 10 PRO Samsung u28d590d 4k Razer Blackwidow ultimate  
PowerCaseMouse
hx1000 aerocool strike-x air corsair m65 
  hide details  
Reply
clunker
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5 4690K Z97S SLI Krait Edition (MS-7922) NVIDIA GeForce GTX 1070 NVIDIA GeForce GTX 1070 
RAMRAMHard DriveOptical Drive
PNY Electronics  PNY Electronics  corsair neutron gtx dvd 
CoolingOSMonitorKeyboard
alphakool 480mm radiator windows 10 PRO Samsung u28d590d 4k Razer Blackwidow ultimate  
PowerCaseMouse
hx1000 aerocool strike-x air corsair m65 
  hide details  
Reply
post #13 of 17
Like someone asked before, u have the 24pin power connector and the 4 or 8 pin cpu power connectors on?
HTPC Gaming Rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge MSI Z77A-GD65 Gaming MSI GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB MSI GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB 
RAMHard DriveCoolingOS
CORSAIR DOMINATOR GT 16GB (4 x 4GB) DDR3 1600 SAMSUNG 840 250GB SSD Stock Air Windows 10 Technical Preview 
MonitorKeyboardPowerCase
60" Samsung Full HDTV Logitech K400r Fractal Design Integra R2 750W Fractal Design Node 605  
MouseAudio
Logitech Performance MX HDMI to 5.1 Home Theater System 
  hide details  
Reply
HTPC Gaming Rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge MSI Z77A-GD65 Gaming MSI GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB MSI GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB 
RAMHard DriveCoolingOS
CORSAIR DOMINATOR GT 16GB (4 x 4GB) DDR3 1600 SAMSUNG 840 250GB SSD Stock Air Windows 10 Technical Preview 
MonitorKeyboardPowerCase
60" Samsung Full HDTV Logitech K400r Fractal Design Integra R2 750W Fractal Design Node 605  
MouseAudio
Logitech Performance MX HDMI to 5.1 Home Theater System 
  hide details  
Reply
post #14 of 17
Thread Starter 
yup i ve tried unplugging and plugging the card back in and power chords on plugged in the gpu. Also yes the 4 and 24 pin are plugged in
post #15 of 17
Thread Starter 
woooo! im an idiot! =D
monitor was bad a tried the other one earlier but with 6gb of ram so i guess it was a combination of them both
post #16 of 17
ah glad u got it working
HTPC Gaming Rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge MSI Z77A-GD65 Gaming MSI GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB MSI GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB 
RAMHard DriveCoolingOS
CORSAIR DOMINATOR GT 16GB (4 x 4GB) DDR3 1600 SAMSUNG 840 250GB SSD Stock Air Windows 10 Technical Preview 
MonitorKeyboardPowerCase
60" Samsung Full HDTV Logitech K400r Fractal Design Integra R2 750W Fractal Design Node 605  
MouseAudio
Logitech Performance MX HDMI to 5.1 Home Theater System 
  hide details  
Reply
HTPC Gaming Rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge MSI Z77A-GD65 Gaming MSI GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB MSI GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB 
RAMHard DriveCoolingOS
CORSAIR DOMINATOR GT 16GB (4 x 4GB) DDR3 1600 SAMSUNG 840 250GB SSD Stock Air Windows 10 Technical Preview 
MonitorKeyboardPowerCase
60" Samsung Full HDTV Logitech K400r Fractal Design Integra R2 750W Fractal Design Node 605  
MouseAudio
Logitech Performance MX HDMI to 5.1 Home Theater System 
  hide details  
Reply
post #17 of 17
I thought that was the problem, but didn't want to bombard you with the same command, glad you got it working.
Northern Warrior
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X6 1055T ASUS M4A89GTD PRO MSI GTX470 G.skill Eco 7-8-7-24 @ 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
Seagate Barracuda 7200.12 Win7 Home Premium 64-bit Samsung SyncMaster 2233sw Sigma Monster 750w 
Case
Modded Rosewill Challenger 
  hide details  
Reply
Northern Warrior
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X6 1055T ASUS M4A89GTD PRO MSI GTX470 G.skill Eco 7-8-7-24 @ 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorPower
Seagate Barracuda 7200.12 Win7 Home Premium 64-bit Samsung SyncMaster 2233sw Sigma Monster 750w 
Case
Modded Rosewill Challenger 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Dont know what went wrong