Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › No post, no beeps,
New Posts  All Forums:Forum Nav:

No post, no beeps,

post #1 of 13
Thread Starter 
but fans (gpu included), hard drives, everything has power. Motherboard's phase and ram loading leds are on, but no picture. i tried a different gpu and nothing. i pulled the ram, still no beep. kinda at a loss here. your guy's thoughts?

board is a GA-X58A-UD3R
i7 950
Gtx 295 or for testing purposed a known working gtx 260
corsair 650w
and some hdd's, wifi card, tv tuner card, 52 in 1 media card, ugh. im gonna continue pulling stuff and try and atleast get a beep.

also shoulda mentioned i've tried the top two pci-e slots, still same result.


solved. this board and hx650 do NOT get along. antec 430w posts fine, obviously without the gtx 295.

dunno to be mad at board or gpu.
Edited by Greensystemsgo - 3/10/11 at 8:13pm
P50
(15 items)
 
   
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-6700HQ NVIDIA Quadro M1000M 4GB Gskill 32gb 4x8gb DDR4 2300mhz Samsung 850 PRO - 1TB SSD m2 
Hard DriveOptical DriveOSOS
Seagate 2TB w/ 128MB Cache (ST2000LM007) Pioneer External USB-C Blu-Ray Burner Fedora 25 Win 10 LTSB 
MonitorMonitorMonitorPower
15.6" 1920x1080 IPS BenQ GL2460HM 24" LED BenQ GL2460HM 24" LED Lenovo 170w Power adapter 
MouseOther
MX-580 or Razor bluetooth something or other Docking station 40A50230US 
CPUMotherboardRAMHard Drive
i7 3770k BIOSTAR TH67+ 32gb 4x8 Corsair Vengence 1600 1x 256gb m2 
Hard DriveOSPowerCase
6x Seagate 2.5" 3tb > ~8.5tb raid 10 OpenSuse Seasonic G 550w Silverstone SG11B 
Other
Raid card 
  hide details  
Reply
P50
(15 items)
 
   
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-6700HQ NVIDIA Quadro M1000M 4GB Gskill 32gb 4x8gb DDR4 2300mhz Samsung 850 PRO - 1TB SSD m2 
Hard DriveOptical DriveOSOS
Seagate 2TB w/ 128MB Cache (ST2000LM007) Pioneer External USB-C Blu-Ray Burner Fedora 25 Win 10 LTSB 
MonitorMonitorMonitorPower
15.6" 1920x1080 IPS BenQ GL2460HM 24" LED BenQ GL2460HM 24" LED Lenovo 170w Power adapter 
MouseOther
MX-580 or Razor bluetooth something or other Docking station 40A50230US 
CPUMotherboardRAMHard Drive
i7 3770k BIOSTAR TH67+ 32gb 4x8 Corsair Vengence 1600 1x 256gb m2 
Hard DriveOSPowerCase
6x Seagate 2.5" 3tb > ~8.5tb raid 10 OpenSuse Seasonic G 550w Silverstone SG11B 
Other
Raid card 
  hide details  
Reply
post #2 of 13
Did you just assemble it? Is it properly grounded? All motherboard standoffs in place? 4/8Pin power connector plugged into motherboard?
The Laptop
(6 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7 2860QM AMD Radeon HD 6770M Corsair Vengence 1600MHz Samsung 840 Pro 256GB 
OSMonitor
Mac OS X 10.8 1680 x 1050 anti-glare high resolution  
  hide details  
Reply
The Laptop
(6 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7 2860QM AMD Radeon HD 6770M Corsair Vengence 1600MHz Samsung 840 Pro 256GB 
OSMonitor
Mac OS X 10.8 1680 x 1050 anti-glare high resolution  
  hide details  
Reply
post #3 of 13
Well I was going to suggest a different slot, but you said you did...

but I would try pulling at least the TV tuner card.

How is the cord for the monitor you are using, like no bent pins or bad bends in the cord itself?

EDIT: Did you play around with the bios at all? Overclocking or whatever, mainly playing with the FSB and having your PCI lane frequency changed? NM. didn't register that you can't see the bios

And you have the external PCI power plugs 6/8 pins in the video card?
Edited by Denz - 3/10/11 at 8:18am
BiTStream
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 BE 3.9GHz MSI 790FX-GD70 MSI GTX 580 TFII | MSI GTS 250 TF G.SKILL Ripjaws 8GB (2x4) DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
X25-M (OS) X25-V (Games) | 2x Spinpoint F3 1TB Lite-on/Samsung Win7 Pro x64 | Ubuntu Studio x64 Samsung B2430H | Acer AL2216W 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair TX750 Antec 900 (Modded) Logitech G500 
  hide details  
Reply
BiTStream
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 BE 3.9GHz MSI 790FX-GD70 MSI GTX 580 TFII | MSI GTS 250 TF G.SKILL Ripjaws 8GB (2x4) DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
X25-M (OS) X25-V (Games) | 2x Spinpoint F3 1TB Lite-on/Samsung Win7 Pro x64 | Ubuntu Studio x64 Samsung B2430H | Acer AL2216W 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Corsair TX750 Antec 900 (Modded) Logitech G500 
  hide details  
Reply
post #4 of 13
Quote:
Originally Posted by Greensystemsgo View Post
but fans (gpu included), hard drives, everything has power. Motherboard's phase and ram loading leds are on, but no picture. i tried a different gpu and nothing. i pulled the ram, still no beep. kinda at a loss here. your guy's thoughts?

board is a GA-X58A-UD3R
i7 950
Gtx 295 or for testing purposed a known working gtx 260
corsair 650w
and some hdd's, wifi card, tv tuner card, 52 in 1 media card, ugh. im gonna continue pulling stuff and try and atleast get a beep.

also shoulda mentioned i've tried the top two pci-e slots, still same result.
Have you checked your ram configuration? X58 boards are really picky about where you place your ram refer to the mobo's user manual on ram configurations.
post #5 of 13
Pull out one piece at a time and you will eventually end up with the problem part
Fate/Zero
(19 items)
 
Storage Server
(9 items)
 
 
MotherboardRAMHard DriveHard Drive
Gigabyte N3150-D3V 8GB Crucial Non-ECC (Live life on the edge) Western Digital 4TB Western Digital 4TB 
Hard DriveHard DriveOSPower
Western Digital 4TB Western Digital 4TB FreeNAS Corsair 350W 
Case
3U Logic Case SC-2306B-550B 
  hide details  
Reply
Fate/Zero
(19 items)
 
Storage Server
(9 items)
 
 
MotherboardRAMHard DriveHard Drive
Gigabyte N3150-D3V 8GB Crucial Non-ECC (Live life on the edge) Western Digital 4TB Western Digital 4TB 
Hard DriveHard DriveOSPower
Western Digital 4TB Western Digital 4TB FreeNAS Corsair 350W 
Case
3U Logic Case SC-2306B-550B 
  hide details  
Reply
post #6 of 13
Thread Starter 
confirmed ram was in correct slots, 1/3/5 as per manual.

yes made sure 24pin and 8 pin were properly plugged in, as well as the 8 and the six pin on the gfx.

pulled wifi and tv tuner card.

traded out gpu's.

tested psu with tester and its a ok.

pulled gpu, ram, all card tried to post and wouldn't even beep. all thats plugged in is hdd's. i think its the board

manual says like most motherboards it should beep once upon proper boot/post, it doesnt even gimme that, but i have to hold the power button in order to turn er off.
P50
(15 items)
 
   
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-6700HQ NVIDIA Quadro M1000M 4GB Gskill 32gb 4x8gb DDR4 2300mhz Samsung 850 PRO - 1TB SSD m2 
Hard DriveOptical DriveOSOS
Seagate 2TB w/ 128MB Cache (ST2000LM007) Pioneer External USB-C Blu-Ray Burner Fedora 25 Win 10 LTSB 
MonitorMonitorMonitorPower
15.6" 1920x1080 IPS BenQ GL2460HM 24" LED BenQ GL2460HM 24" LED Lenovo 170w Power adapter 
MouseOther
MX-580 or Razor bluetooth something or other Docking station 40A50230US 
CPUMotherboardRAMHard Drive
i7 3770k BIOSTAR TH67+ 32gb 4x8 Corsair Vengence 1600 1x 256gb m2 
Hard DriveOSPowerCase
6x Seagate 2.5" 3tb > ~8.5tb raid 10 OpenSuse Seasonic G 550w Silverstone SG11B 
Other
Raid card 
  hide details  
Reply
P50
(15 items)
 
   
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-6700HQ NVIDIA Quadro M1000M 4GB Gskill 32gb 4x8gb DDR4 2300mhz Samsung 850 PRO - 1TB SSD m2 
Hard DriveOptical DriveOSOS
Seagate 2TB w/ 128MB Cache (ST2000LM007) Pioneer External USB-C Blu-Ray Burner Fedora 25 Win 10 LTSB 
MonitorMonitorMonitorPower
15.6" 1920x1080 IPS BenQ GL2460HM 24" LED BenQ GL2460HM 24" LED Lenovo 170w Power adapter 
MouseOther
MX-580 or Razor bluetooth something or other Docking station 40A50230US 
CPUMotherboardRAMHard Drive
i7 3770k BIOSTAR TH67+ 32gb 4x8 Corsair Vengence 1600 1x 256gb m2 
Hard DriveOSPowerCase
6x Seagate 2.5" 3tb > ~8.5tb raid 10 OpenSuse Seasonic G 550w Silverstone SG11B 
Other
Raid card 
  hide details  
Reply
post #7 of 13
Re-seat the processor.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Duo E7200 2.53 GHz @ 3.2 GHz 1.2 Vcore MSI P31 - Neo V2 MSI 9500GT 1Gb ddr2 Apogee pc2 6400 DDR2 - 800MHz 2GB x2 
Hard DriveOSMonitorPower
WD 160GB + Barracuda 1TB Windows 7 64-bit LG W2286L LED 22" 1680×1050 500W of cheap psu 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core2Duo E7200 2.53 GHz @ 3.2 GHz 1.2 Vcore MSI P31 - Neo V2 MSI 9500GT 1Gb ddr2 Apogee pc2 6400 DDR2 - 800MHz 2GB x2 
Hard DriveOSMonitorPower
WD 160GB + Barracuda 1TB Windows 7 64-bit LG W2286L LED 22" 1680×1050 500W of cheap psu 
  hide details  
Reply
post #8 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Evanescencelover View Post
Re-seat the processor.
argh yeah prob should. hate doign that. H50 is a PITA to reseat and i only have so much TIM.
P50
(15 items)
 
   
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-6700HQ NVIDIA Quadro M1000M 4GB Gskill 32gb 4x8gb DDR4 2300mhz Samsung 850 PRO - 1TB SSD m2 
Hard DriveOptical DriveOSOS
Seagate 2TB w/ 128MB Cache (ST2000LM007) Pioneer External USB-C Blu-Ray Burner Fedora 25 Win 10 LTSB 
MonitorMonitorMonitorPower
15.6" 1920x1080 IPS BenQ GL2460HM 24" LED BenQ GL2460HM 24" LED Lenovo 170w Power adapter 
MouseOther
MX-580 or Razor bluetooth something or other Docking station 40A50230US 
CPUMotherboardRAMHard Drive
i7 3770k BIOSTAR TH67+ 32gb 4x8 Corsair Vengence 1600 1x 256gb m2 
Hard DriveOSPowerCase
6x Seagate 2.5" 3tb > ~8.5tb raid 10 OpenSuse Seasonic G 550w Silverstone SG11B 
Other
Raid card 
  hide details  
Reply
P50
(15 items)
 
   
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-6700HQ NVIDIA Quadro M1000M 4GB Gskill 32gb 4x8gb DDR4 2300mhz Samsung 850 PRO - 1TB SSD m2 
Hard DriveOptical DriveOSOS
Seagate 2TB w/ 128MB Cache (ST2000LM007) Pioneer External USB-C Blu-Ray Burner Fedora 25 Win 10 LTSB 
MonitorMonitorMonitorPower
15.6" 1920x1080 IPS BenQ GL2460HM 24" LED BenQ GL2460HM 24" LED Lenovo 170w Power adapter 
MouseOther
MX-580 or Razor bluetooth something or other Docking station 40A50230US 
CPUMotherboardRAMHard Drive
i7 3770k BIOSTAR TH67+ 32gb 4x8 Corsair Vengence 1600 1x 256gb m2 
Hard DriveOSPowerCase
6x Seagate 2.5" 3tb > ~8.5tb raid 10 OpenSuse Seasonic G 550w Silverstone SG11B 
Other
Raid card 
  hide details  
Reply
post #9 of 13
Check for blown capacitors on the mobo. Just had the same problem with my wife's computer.
Circuit Breaker
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k 4.7ghz Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 GTX 480 4gb G.Skill Ripjaws @ 2133mhz 
Hard DriveOSPowerCase
G.Skill Phoenix Pro 60gb SSD Encom OS 12 Seasonic X650 Thermaltake Spedo Advanced 
  hide details  
Reply
Circuit Breaker
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k 4.7ghz Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 GTX 480 4gb G.Skill Ripjaws @ 2133mhz 
Hard DriveOSPowerCase
G.Skill Phoenix Pro 60gb SSD Encom OS 12 Seasonic X650 Thermaltake Spedo Advanced 
  hide details  
Reply
post #10 of 13
Quote:
Originally Posted by Evanescencelover View Post
Re-seat the processor.
It's almost always this in my experience. Make sure right power connector is connected and reseat.
My lil monster
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 6800k Asus Deluxe ii x99 EVGA 980 ti Hydro Copper EVGA 980 ti FTW 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
32GB Corsair Dominator  Samsung 840 Pro  2x 850 Pro Sony External 
CoolingOSMonitorMonitor
Custom Water Windows10 Acer x34 Predator Asus PB278Q 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K70 Corsair AX1200i 900D Logitech G502 
Mouse PadAudio
Corsair Gaming Genius SW-G2.1 2000 
  hide details  
Reply
My lil monster
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 6800k Asus Deluxe ii x99 EVGA 980 ti Hydro Copper EVGA 980 ti FTW 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
32GB Corsair Dominator  Samsung 840 Pro  2x 850 Pro Sony External 
CoolingOSMonitorMonitor
Custom Water Windows10 Acer x34 Predator Asus PB278Q 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K70 Corsair AX1200i 900D Logitech G502 
Mouse PadAudio
Corsair Gaming Genius SW-G2.1 2000 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › No post, no beeps,