Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Stanford server issues?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Stanford server issues?

post #1 of 5
Thread Starter 
I am getting this when trying to download a new WU:

[19:06:38] Initial: 0000; - Error: Bad packet type from server, expected work assignment
[19:06:38] - Attempt #1 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.

anyone know whats up? This is a new error for me, usually it just says it cannot connect when the server is down.
i5
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i5 2500k MSI z77a-g43 MSI RX 480 GAMING X 4G MSI RX 480 GAMING X 4G 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G.Skill Ripjaw X series 16GB OCZ agility 3 90GB Sandisk Ultra II 240GB Seagate ST4000DM000 
Optical DriveOSCase
None Windows 10 Pro Thor 
  hide details  
Reply
i5
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i5 2500k MSI z77a-g43 MSI RX 480 GAMING X 4G MSI RX 480 GAMING X 4G 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G.Skill Ripjaw X series 16GB OCZ agility 3 90GB Sandisk Ultra II 240GB Seagate ST4000DM000 
Optical DriveOSCase
None Windows 10 Pro Thor 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
They may have just run out of WUs. Just chill and see what it does then post back.
i7 Rig
(13 items)
 
New Gaming
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 D0 @ 3.8GHz (watercooled) Evga x58 e758 (with Enzotech block) 2x EVGA GTX 275 1792mb 6GB Corsair Dominator (1600) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3x 640GB WD Black 2x Samsungs Windows 7 Home Premium 3x 21.5" ASUS, 1x 19" HP 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G19 Corsair HX1000 Cooler Master HAF 932 Logitech G5 
Mouse Pad
Razer Goliathus Control 
  hide details  
Reply
i7 Rig
(13 items)
 
New Gaming
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 D0 @ 3.8GHz (watercooled) Evga x58 e758 (with Enzotech block) 2x EVGA GTX 275 1792mb 6GB Corsair Dominator (1600) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3x 640GB WD Black 2x Samsungs Windows 7 Home Premium 3x 21.5" ASUS, 1x 19" HP 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G19 Corsair HX1000 Cooler Master HAF 932 Logitech G5 
Mouse Pad
Razer Goliathus Control 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
Ya its back now.
i5
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i5 2500k MSI z77a-g43 MSI RX 480 GAMING X 4G MSI RX 480 GAMING X 4G 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G.Skill Ripjaw X series 16GB OCZ agility 3 90GB Sandisk Ultra II 240GB Seagate ST4000DM000 
Optical DriveOSCase
None Windows 10 Pro Thor 
  hide details  
Reply
i5
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i5 2500k MSI z77a-g43 MSI RX 480 GAMING X 4G MSI RX 480 GAMING X 4G 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G.Skill Ripjaw X series 16GB OCZ agility 3 90GB Sandisk Ultra II 240GB Seagate ST4000DM000 
Optical DriveOSCase
None Windows 10 Pro Thor 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Im now getting this. I exit out of the smp client and restart it and all is well. Im not around my computer but 3-4 hrs a day. Is there any type of fix for this because I cant just up and leave everytime this happens
Nightwish
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 @ 4.083GHz 1.376v BIOS 1.352v CPU-Z EVGA 141-BL-E757-RX EVGA GTX 460 1GB G.Skill 6GB DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
500GB WD Green, 1TB Samsung F3, 2x 80gb Seagate... LG 10x BluRay Burner, LG DVDRW Thermalright LAPPED true Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 20" LCD Saitek Eclipse Thermaltake 750w Cosmos S 
Mouse
CoolerMaster Sentinel 
  hide details  
Reply
Nightwish
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 950 @ 4.083GHz 1.376v BIOS 1.352v CPU-Z EVGA 141-BL-E757-RX EVGA GTX 460 1GB G.Skill 6GB DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
500GB WD Green, 1TB Samsung F3, 2x 80gb Seagate... LG 10x BluRay Burner, LG DVDRW Thermalright LAPPED true Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 20" LCD Saitek Eclipse Thermaltake 750w Cosmos S 
Mouse
CoolerMaster Sentinel 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
This has been going on randomly for the last 24 hours.
Woke up with 2 clients looking for work, and it was down a few hours.
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
>.<
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 4.0ghz 1.27v EVGA E758 3-Way (black/gray) Evga GTX 480 / Evga 9800gtx+ (physx&folding) Corsair Dominator 6gb 1600 8-8-8-24 
Hard DriveOSMonitorPower
x25-M SSD 80gb + 1TB F3 + 2x2TB WD Green Win 7 64bit Viewsonic 20" + Samsung 40" Corsair 1000w 
Case
Haf 932 (modded) - Now caseless 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Stanford server issues?