Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › 5850 no signal
New Posts  All Forums:Forum Nav:

5850 no signal

post #1 of 8
Thread Starter 
sig rig

I installed divx update and restarted my pc now i get no signal from my hdmi port. Don't ave any way to test the dvi or dp ports but i can hear windows starting up and no beep errors just no signal. Was all stock no oc when this happened havent had an oc in a couple weeks. also the pci-e stat light is green and gpu fan is running.

any ideas?
Edited by NecroPS3 - 3/13/11 at 5:23am
Lappy
(11 items)
 
Necro
(18 items)
 
 
CPUGraphicsGraphicsRAM
Intel Mobile Core 2 Duo Extreme X9000 NVIDIA GeForce 9800M GTX NVIDIA GeForce 9800M GTX Samsung  
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung  SAMSUNG SSD PM800 Series Seagate ST9500420ASG MATSHITA BD-RE UJ-220  
OSMonitorMonitor
Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.... PP653 - 17 inches  M3D460SR - 46 inches  
  hide details  
Reply
Lappy
(11 items)
 
Necro
(18 items)
 
 
CPUGraphicsGraphicsRAM
Intel Mobile Core 2 Duo Extreme X9000 NVIDIA GeForce 9800M GTX NVIDIA GeForce 9800M GTX Samsung  
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung  SAMSUNG SSD PM800 Series Seagate ST9500420ASG MATSHITA BD-RE UJ-220  
OSMonitorMonitor
Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.... PP653 - 17 inches  M3D460SR - 46 inches  
  hide details  
Reply
post #2 of 8
Try turning your pc off from the psu switch. Give it some time and turn it back on and check. Also disconnect the hdmi port and reconnect.
Buff Hamster
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5820K @ 4.2Ghz  ASrock X99 Extreme 4  Gigabyte GTX 1070 G1 16GB Crucial Ballistix Sport 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 960 EVO 500GB M.2. 5TB Toshiba 7200RPM  LG CH12NS30 Blu-Ray Combo  Cryorig R1 Ultimate 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Enterprise 64 Bit Dell U2713H Deck Hassium Blue LED Cherry MX Red + Ducky lea...  EVGA SuperNOVA P2 Platinum 1200W  
CaseMouseMouse PadAudio
Silverstone FT02 USB3.0 Mionix Naos 7000 Artisan Hayate MID Japan Black Large Luxman DA-100 + Audioengine N22 + Tara labs Vec... 
AudioAudioOther
Goodmans Maxim + SVS SB2000 Subwoofer  Grado PS1000 / Beyerdynamic DT990 Blue Yeti Microphone 
  hide details  
Reply
Buff Hamster
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5820K @ 4.2Ghz  ASrock X99 Extreme 4  Gigabyte GTX 1070 G1 16GB Crucial Ballistix Sport 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 960 EVO 500GB M.2. 5TB Toshiba 7200RPM  LG CH12NS30 Blu-Ray Combo  Cryorig R1 Ultimate 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Enterprise 64 Bit Dell U2713H Deck Hassium Blue LED Cherry MX Red + Ducky lea...  EVGA SuperNOVA P2 Platinum 1200W  
CaseMouseMouse PadAudio
Silverstone FT02 USB3.0 Mionix Naos 7000 Artisan Hayate MID Japan Black Large Luxman DA-100 + Audioengine N22 + Tara labs Vec... 
AudioAudioOther
Goodmans Maxim + SVS SB2000 Subwoofer  Grado PS1000 / Beyerdynamic DT990 Blue Yeti Microphone 
  hide details  
Reply
post #3 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by magicase View Post
Try turning your pc off from the psu switch. Give it some time and turn it back on and check. Also disconnect the hdmi port and reconnect.
tried both even switched the hdmi cord.
Lappy
(11 items)
 
Necro
(18 items)
 
 
CPUGraphicsGraphicsRAM
Intel Mobile Core 2 Duo Extreme X9000 NVIDIA GeForce 9800M GTX NVIDIA GeForce 9800M GTX Samsung  
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung  SAMSUNG SSD PM800 Series Seagate ST9500420ASG MATSHITA BD-RE UJ-220  
OSMonitorMonitor
Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.... PP653 - 17 inches  M3D460SR - 46 inches  
  hide details  
Reply
Lappy
(11 items)
 
Necro
(18 items)
 
 
CPUGraphicsGraphicsRAM
Intel Mobile Core 2 Duo Extreme X9000 NVIDIA GeForce 9800M GTX NVIDIA GeForce 9800M GTX Samsung  
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung  SAMSUNG SSD PM800 Series Seagate ST9500420ASG MATSHITA BD-RE UJ-220  
OSMonitorMonitor
Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.... PP653 - 17 inches  M3D460SR - 46 inches  
  hide details  
Reply
post #4 of 8
Have you tried DVI instead of HDMI?

Give it a try and let us know.
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 7700k ASUS Maximus IX Formula EVGA GTX1080 Ti *soon* EVGA GTX1080 Ti *soon* 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB Corsair Dominator Platinum 2666MHz CL16 Samsung 950 PRO M.2 512GB WD Red 4TB WD Green 1TB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H110i GT Windows 10 PRO ASUS ROG Swift PG279Q Corsair K70 RGB MX Brown 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA Supernova T2 850W Phanteks Enthoo Luxe Logitech G900 Chaos Spectrum Razer Destructor 2 
AudioAudioAudio
Beyerdynamic DT-770 PRO 80ohm JDS O2+ODAC Zalman MIC-M1 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 7700k ASUS Maximus IX Formula EVGA GTX1080 Ti *soon* EVGA GTX1080 Ti *soon* 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB Corsair Dominator Platinum 2666MHz CL16 Samsung 950 PRO M.2 512GB WD Red 4TB WD Green 1TB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H110i GT Windows 10 PRO ASUS ROG Swift PG279Q Corsair K70 RGB MX Brown 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA Supernova T2 850W Phanteks Enthoo Luxe Logitech G900 Chaos Spectrum Razer Destructor 2 
AudioAudioAudio
Beyerdynamic DT-770 PRO 80ohm JDS O2+ODAC Zalman MIC-M1 
  hide details  
Reply
post #5 of 8
Thread Starter 
monitor i have only has hdmi and vga n i dont have the dvi>vga converter
Lappy
(11 items)
 
Necro
(18 items)
 
 
CPUGraphicsGraphicsRAM
Intel Mobile Core 2 Duo Extreme X9000 NVIDIA GeForce 9800M GTX NVIDIA GeForce 9800M GTX Samsung  
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung  SAMSUNG SSD PM800 Series Seagate ST9500420ASG MATSHITA BD-RE UJ-220  
OSMonitorMonitor
Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.... PP653 - 17 inches  M3D460SR - 46 inches  
  hide details  
Reply
Lappy
(11 items)
 
Necro
(18 items)
 
 
CPUGraphicsGraphicsRAM
Intel Mobile Core 2 Duo Extreme X9000 NVIDIA GeForce 9800M GTX NVIDIA GeForce 9800M GTX Samsung  
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung  SAMSUNG SSD PM800 Series Seagate ST9500420ASG MATSHITA BD-RE UJ-220  
OSMonitorMonitor
Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.... PP653 - 17 inches  M3D460SR - 46 inches  
  hide details  
Reply
post #6 of 8
no video even at boot rules out the DiVX update being the culprit.
check your connections.
post #7 of 8
Don't you have any other monitor/tv you could try?

Have you tried doing a Clear CMOS? to make sure it's not a bad OC related?
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 7700k ASUS Maximus IX Formula EVGA GTX1080 Ti *soon* EVGA GTX1080 Ti *soon* 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB Corsair Dominator Platinum 2666MHz CL16 Samsung 950 PRO M.2 512GB WD Red 4TB WD Green 1TB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H110i GT Windows 10 PRO ASUS ROG Swift PG279Q Corsair K70 RGB MX Brown 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA Supernova T2 850W Phanteks Enthoo Luxe Logitech G900 Chaos Spectrum Razer Destructor 2 
AudioAudioAudio
Beyerdynamic DT-770 PRO 80ohm JDS O2+ODAC Zalman MIC-M1 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7 7700k ASUS Maximus IX Formula EVGA GTX1080 Ti *soon* EVGA GTX1080 Ti *soon* 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB Corsair Dominator Platinum 2666MHz CL16 Samsung 950 PRO M.2 512GB WD Red 4TB WD Green 1TB 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H110i GT Windows 10 PRO ASUS ROG Swift PG279Q Corsair K70 RGB MX Brown 
PowerCaseMouseMouse Pad
EVGA Supernova T2 850W Phanteks Enthoo Luxe Logitech G900 Chaos Spectrum Razer Destructor 2 
AudioAudioAudio
Beyerdynamic DT-770 PRO 80ohm JDS O2+ODAC Zalman MIC-M1 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
Have you look at the hmdi connection at the screen? Best option is to try DVI and see if it' works.
Buff Hamster
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5820K @ 4.2Ghz  ASrock X99 Extreme 4  Gigabyte GTX 1070 G1 16GB Crucial Ballistix Sport 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 960 EVO 500GB M.2. 5TB Toshiba 7200RPM  LG CH12NS30 Blu-Ray Combo  Cryorig R1 Ultimate 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Enterprise 64 Bit Dell U2713H Deck Hassium Blue LED Cherry MX Red + Ducky lea...  EVGA SuperNOVA P2 Platinum 1200W  
CaseMouseMouse PadAudio
Silverstone FT02 USB3.0 Mionix Naos 7000 Artisan Hayate MID Japan Black Large Luxman DA-100 + Audioengine N22 + Tara labs Vec... 
AudioAudioOther
Goodmans Maxim + SVS SB2000 Subwoofer  Grado PS1000 / Beyerdynamic DT990 Blue Yeti Microphone 
  hide details  
Reply
Buff Hamster
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 5820K @ 4.2Ghz  ASrock X99 Extreme 4  Gigabyte GTX 1070 G1 16GB Crucial Ballistix Sport 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 960 EVO 500GB M.2. 5TB Toshiba 7200RPM  LG CH12NS30 Blu-Ray Combo  Cryorig R1 Ultimate 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Enterprise 64 Bit Dell U2713H Deck Hassium Blue LED Cherry MX Red + Ducky lea...  EVGA SuperNOVA P2 Platinum 1200W  
CaseMouseMouse PadAudio
Silverstone FT02 USB3.0 Mionix Naos 7000 Artisan Hayate MID Japan Black Large Luxman DA-100 + Audioengine N22 + Tara labs Vec... 
AudioAudioOther
Goodmans Maxim + SVS SB2000 Subwoofer  Grado PS1000 / Beyerdynamic DT990 Blue Yeti Microphone 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › 5850 no signal