Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › More issues :(
New Posts  All Forums:Forum Nav:

More issues :(

post #1 of 2
Thread Starter 
Hey guys my sig rig is having a lot of issues. Back a while ago I was getting errors left and right. Now the main 2 seem to be "bootMGR" missing and blue screen. Can it just be the motherboard sending things to the harddrives? Because i've tried my mem in a friends systme and it worked fine no issues, same with the HDD and this was for a good 5 days straight no issues. I wanna see if the big bang can be RMA'd and im switching it out tommorow with my classified. Think that could be the issue?
post #2 of 2
could be.
I would also check/replace the sata cable and maybe try a different sata port on the mainboard. One of the builds I did, I used an OKGear sata cable, and I kept having all king of problems. It ended up being a junk sata cable causing an intermittent connection between the hdd and the mobo.
MKG-Cosmos II
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 DO oc'd to 4.25Ghz EVGA 3-way Sli Classified 2x480 SLI 3x2g Corsair CMG6GX3M3A2000C7 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
80g Intel ssd, 2x300g raptors (0), 2x1 TB RE3 (0 Pioneer Blu-Ray burner, 22x dvd burner custom loop Windows 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
LG W3000H, dell ultra-sharp 24" Ducky 'OCN' with brown hx1000 Cosmos II 
MouseMouse Pad
mionix naos 5000 steelseries SX 
  hide details  
Reply
MKG-Cosmos II
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 DO oc'd to 4.25Ghz EVGA 3-way Sli Classified 2x480 SLI 3x2g Corsair CMG6GX3M3A2000C7 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
80g Intel ssd, 2x300g raptors (0), 2x1 TB RE3 (0 Pioneer Blu-Ray burner, 22x dvd burner custom loop Windows 7 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
LG W3000H, dell ultra-sharp 24" Ducky 'OCN' with brown hx1000 Cosmos II 
MouseMouse Pad
mionix naos 5000 steelseries SX 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › More issues :(