Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › i need some help!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

i need some help!

post #1 of 9
Thread Starter 
i just added gainward 9500gt 1024mb gddr2 on my current pc for physx dedicated and its not recognizable...can somebody help me plz?
Edited by spyros07 - 3/16/11 at 10:12am
Albino Behemoth
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4790k ASUS Z97 SABERTOOTH MARK S GAINWARD GTX 770 PHANTOM 4GB Corsair Dominator 8GB (2x4GB) DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500 GB 7200 RPM Samsung 840 EVO 250gb Windows 7 Ultimate x64bit 2x ASUS VH22'' FULL HD + 1 22' FHD TV 
KeyboardPowerCaseMouse
steelseries APEX RAW OCZ ZX-1000W Phanteks Enthoo Primo Razer Naga 
Mouse Pad
Razer Goliathus 
  hide details  
Reply
Albino Behemoth
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4790k ASUS Z97 SABERTOOTH MARK S GAINWARD GTX 770 PHANTOM 4GB Corsair Dominator 8GB (2x4GB) DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500 GB 7200 RPM Samsung 840 EVO 250gb Windows 7 Ultimate x64bit 2x ASUS VH22'' FULL HD + 1 22' FHD TV 
KeyboardPowerCaseMouse
steelseries APEX RAW OCZ ZX-1000W Phanteks Enthoo Primo Razer Naga 
Mouse Pad
Razer Goliathus 
  hide details  
Reply
post #2 of 9
What happens when you reboot? Just no video? Any beeps on the motherboard?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD R7 1700 @ 4.04 Ghz Asrock X370 Killer AC/SLI EVGA GTX 1080Ti FTW3 16 Gb G.Skill 3200 DDR4 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
1 Tb M.2 Drive WD Black 1 Tb Corsair H100i Windows 10 x64 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U3415W 21:9 Ultrawide Corsair RGB MX Blues Mechanical Corsair 600w NZXT S340 White 
MouseMouse PadAudio
Corsair M65 Corsair Audio Technica m40x 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD R7 1700 @ 4.04 Ghz Asrock X370 Killer AC/SLI EVGA GTX 1080Ti FTW3 16 Gb G.Skill 3200 DDR4 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
1 Tb M.2 Drive WD Black 1 Tb Corsair H100i Windows 10 x64 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U3415W 21:9 Ultrawide Corsair RGB MX Blues Mechanical Corsair 600w NZXT S340 White 
MouseMouse PadAudio
Corsair M65 Corsair Audio Technica m40x 
  hide details  
Reply
post #3 of 9
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by rubicsphere View Post
What happens when you reboot? Just no video? Any beeps on the motherboard?
i have my main gfx gtx470 and i just added this 9500gt for dedicated physx but no nothing.. no sounds no beeps
Albino Behemoth
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4790k ASUS Z97 SABERTOOTH MARK S GAINWARD GTX 770 PHANTOM 4GB Corsair Dominator 8GB (2x4GB) DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500 GB 7200 RPM Samsung 840 EVO 250gb Windows 7 Ultimate x64bit 2x ASUS VH22'' FULL HD + 1 22' FHD TV 
KeyboardPowerCaseMouse
steelseries APEX RAW OCZ ZX-1000W Phanteks Enthoo Primo Razer Naga 
Mouse Pad
Razer Goliathus 
  hide details  
Reply
Albino Behemoth
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4790k ASUS Z97 SABERTOOTH MARK S GAINWARD GTX 770 PHANTOM 4GB Corsair Dominator 8GB (2x4GB) DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500 GB 7200 RPM Samsung 840 EVO 250gb Windows 7 Ultimate x64bit 2x ASUS VH22'' FULL HD + 1 22' FHD TV 
KeyboardPowerCaseMouse
steelseries APEX RAW OCZ ZX-1000W Phanteks Enthoo Primo Razer Naga 
Mouse Pad
Razer Goliathus 
  hide details  
Reply
post #4 of 9
O ok so video is working through the 470. Have you tried other PCI-E slots if there are any? Or simply reseating it?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD R7 1700 @ 4.04 Ghz Asrock X370 Killer AC/SLI EVGA GTX 1080Ti FTW3 16 Gb G.Skill 3200 DDR4 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
1 Tb M.2 Drive WD Black 1 Tb Corsair H100i Windows 10 x64 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U3415W 21:9 Ultrawide Corsair RGB MX Blues Mechanical Corsair 600w NZXT S340 White 
MouseMouse PadAudio
Corsair M65 Corsair Audio Technica m40x 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD R7 1700 @ 4.04 Ghz Asrock X370 Killer AC/SLI EVGA GTX 1080Ti FTW3 16 Gb G.Skill 3200 DDR4 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
1 Tb M.2 Drive WD Black 1 Tb Corsair H100i Windows 10 x64 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U3415W 21:9 Ultrawide Corsair RGB MX Blues Mechanical Corsair 600w NZXT S340 White 
MouseMouse PadAudio
Corsair M65 Corsair Audio Technica m40x 
  hide details  
Reply
post #5 of 9
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by rubicsphere View Post
O ok so video is working through the 470. Have you tried other PCI-E slots if there are any? Or simply reseating it?
simply reseating it...i changes slots with the 470 but still nothing...i get my video but no physx-.-
Albino Behemoth
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4790k ASUS Z97 SABERTOOTH MARK S GAINWARD GTX 770 PHANTOM 4GB Corsair Dominator 8GB (2x4GB) DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500 GB 7200 RPM Samsung 840 EVO 250gb Windows 7 Ultimate x64bit 2x ASUS VH22'' FULL HD + 1 22' FHD TV 
KeyboardPowerCaseMouse
steelseries APEX RAW OCZ ZX-1000W Phanteks Enthoo Primo Razer Naga 
Mouse Pad
Razer Goliathus 
  hide details  
Reply
Albino Behemoth
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4790k ASUS Z97 SABERTOOTH MARK S GAINWARD GTX 770 PHANTOM 4GB Corsair Dominator 8GB (2x4GB) DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500 GB 7200 RPM Samsung 840 EVO 250gb Windows 7 Ultimate x64bit 2x ASUS VH22'' FULL HD + 1 22' FHD TV 
KeyboardPowerCaseMouse
steelseries APEX RAW OCZ ZX-1000W Phanteks Enthoo Primo Razer Naga 
Mouse Pad
Razer Goliathus 
  hide details  
Reply
post #6 of 9
Have you tried uninstalling your GTX 470 drivers, then installing the 9500gt, and rebooting? That's what I would try. Also the minimum recommend by Nvidia for Physx is 32 shaders which is what that card has. Might not be the greatest Physx card anyway
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD R7 1700 @ 4.04 Ghz Asrock X370 Killer AC/SLI EVGA GTX 1080Ti FTW3 16 Gb G.Skill 3200 DDR4 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
1 Tb M.2 Drive WD Black 1 Tb Corsair H100i Windows 10 x64 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U3415W 21:9 Ultrawide Corsair RGB MX Blues Mechanical Corsair 600w NZXT S340 White 
MouseMouse PadAudio
Corsair M65 Corsair Audio Technica m40x 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD R7 1700 @ 4.04 Ghz Asrock X370 Killer AC/SLI EVGA GTX 1080Ti FTW3 16 Gb G.Skill 3200 DDR4 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
1 Tb M.2 Drive WD Black 1 Tb Corsair H100i Windows 10 x64 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U3415W 21:9 Ultrawide Corsair RGB MX Blues Mechanical Corsair 600w NZXT S340 White 
MouseMouse PadAudio
Corsair M65 Corsair Audio Technica m40x 
  hide details  
Reply
post #7 of 9
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by rubicsphere View Post
Have you tried uninstalling your GTX 470 drivers, then installing the 9500gt, and rebooting? That's what I would try. Also the minimum recommend by Nvidia for Physx is 32 shaders which is what that card has. Might not be the greatest Physx card anyway
cant do that cz the drivers will recognize the gtx 470 first...all the drivers are united....
Albino Behemoth
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4790k ASUS Z97 SABERTOOTH MARK S GAINWARD GTX 770 PHANTOM 4GB Corsair Dominator 8GB (2x4GB) DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500 GB 7200 RPM Samsung 840 EVO 250gb Windows 7 Ultimate x64bit 2x ASUS VH22'' FULL HD + 1 22' FHD TV 
KeyboardPowerCaseMouse
steelseries APEX RAW OCZ ZX-1000W Phanteks Enthoo Primo Razer Naga 
Mouse Pad
Razer Goliathus 
  hide details  
Reply
Albino Behemoth
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4790k ASUS Z97 SABERTOOTH MARK S GAINWARD GTX 770 PHANTOM 4GB Corsair Dominator 8GB (2x4GB) DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500 GB 7200 RPM Samsung 840 EVO 250gb Windows 7 Ultimate x64bit 2x ASUS VH22'' FULL HD + 1 22' FHD TV 
KeyboardPowerCaseMouse
steelseries APEX RAW OCZ ZX-1000W Phanteks Enthoo Primo Razer Naga 
Mouse Pad
Razer Goliathus 
  hide details  
Reply
post #8 of 9
Are you using the 266.58 drivers?
     
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i5 4258U 2.4 GHz Intel Iris HD 5100 8GB Samsung 256GB SSD 
OS
OSX 10.9 Mavericks 
  hide details  
Reply
     
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i5 4258U 2.4 GHz Intel Iris HD 5100 8GB Samsung 256GB SSD 
OS
OSX 10.9 Mavericks 
  hide details  
Reply
post #9 of 9
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by covertash View Post
Are you using the 266.58 drivers?
actually the 266.77 from gainward
Albino Behemoth
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4790k ASUS Z97 SABERTOOTH MARK S GAINWARD GTX 770 PHANTOM 4GB Corsair Dominator 8GB (2x4GB) DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500 GB 7200 RPM Samsung 840 EVO 250gb Windows 7 Ultimate x64bit 2x ASUS VH22'' FULL HD + 1 22' FHD TV 
KeyboardPowerCaseMouse
steelseries APEX RAW OCZ ZX-1000W Phanteks Enthoo Primo Razer Naga 
Mouse Pad
Razer Goliathus 
  hide details  
Reply
Albino Behemoth
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4790k ASUS Z97 SABERTOOTH MARK S GAINWARD GTX 770 PHANTOM 4GB Corsair Dominator 8GB (2x4GB) DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500 GB 7200 RPM Samsung 840 EVO 250gb Windows 7 Ultimate x64bit 2x ASUS VH22'' FULL HD + 1 22' FHD TV 
KeyboardPowerCaseMouse
steelseries APEX RAW OCZ ZX-1000W Phanteks Enthoo Primo Razer Naga 
Mouse Pad
Razer Goliathus 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › i need some help!