Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Not so pumped now
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Not so pumped now - Page 3

post #21 of 27
Thread Starter 
Should I try taking one of the DIMMS out?
Missing Sue
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600K 4.8 @ 1.375v 24/7 ASUS P8P67 Deluxe GTX680 16GB (4GB x4) G. Skill Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C300 128GB, WD 1TB, Samsung F4 2TB LG 10x Blu-ray Burner Windows 7 Home Premium Samsung 27" 
PowerCase
Thermaltake TR2 RX 850W COOLER MASTER HAF X 942 
  hide details  
Reply
Missing Sue
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600K 4.8 @ 1.375v 24/7 ASUS P8P67 Deluxe GTX680 16GB (4GB x4) G. Skill Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C300 128GB, WD 1TB, Samsung F4 2TB LG 10x Blu-ray Burner Windows 7 Home Premium Samsung 27" 
PowerCase
Thermaltake TR2 RX 850W COOLER MASTER HAF X 942 
  hide details  
Reply
post #22 of 27
I had this problem with an Asus board. I ended up using some generic crappy ram to get the system to post, so i could manually set the ram settings. That might be an option if you can find some other RAM.
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570k @ 4.6GHz Asus Sabertooth Z77 MSI GTX970 Corsair Vengeance LP 8GB 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung SSD 120GB Samsung 2.5" HDD 500GB EK Supremacy Clear CQC w/White LED's 360mm Alphacool Rad 
OSKeyboardPowerCase
Win 10 CM Storm mechanical Antec 620W Corsair Obsidian 450D 
MouseMouse Pad
Corsair M65 RGB Roccat  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i5 4210H Nvidia GTX 960M 2GB 8GB  1TB+8GB HDSDD 
OS
Win 10 
  hide details  
Reply
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570k @ 4.6GHz Asus Sabertooth Z77 MSI GTX970 Corsair Vengeance LP 8GB 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung SSD 120GB Samsung 2.5" HDD 500GB EK Supremacy Clear CQC w/White LED's 360mm Alphacool Rad 
OSKeyboardPowerCase
Win 10 CM Storm mechanical Antec 620W Corsair Obsidian 450D 
MouseMouse Pad
Corsair M65 RGB Roccat  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i5 4210H Nvidia GTX 960M 2GB 8GB  1TB+8GB HDSDD 
OS
Win 10 
  hide details  
Reply
post #23 of 27
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by 2thAche View Post
Beep codes?
No beeps at all
Missing Sue
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600K 4.8 @ 1.375v 24/7 ASUS P8P67 Deluxe GTX680 16GB (4GB x4) G. Skill Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C300 128GB, WD 1TB, Samsung F4 2TB LG 10x Blu-ray Burner Windows 7 Home Premium Samsung 27" 
PowerCase
Thermaltake TR2 RX 850W COOLER MASTER HAF X 942 
  hide details  
Reply
Missing Sue
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600K 4.8 @ 1.375v 24/7 ASUS P8P67 Deluxe GTX680 16GB (4GB x4) G. Skill Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C300 128GB, WD 1TB, Samsung F4 2TB LG 10x Blu-ray Burner Windows 7 Home Premium Samsung 27" 
PowerCase
Thermaltake TR2 RX 850W COOLER MASTER HAF X 942 
  hide details  
Reply
post #24 of 27
No beep=rma asap.
post #25 of 27
Quote:
Originally Posted by hollowtek View Post
No beep=rma asap.
That's BS. If the thing isnt posting then there can be no beep codes.

POST= Power On Self Test, which is when the beep codes will sound. There are literally hundereds of reasons why a pc dosn't make post. I'm not even sure if you're serious.
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570k @ 4.6GHz Asus Sabertooth Z77 MSI GTX970 Corsair Vengeance LP 8GB 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung SSD 120GB Samsung 2.5" HDD 500GB EK Supremacy Clear CQC w/White LED's 360mm Alphacool Rad 
OSKeyboardPowerCase
Win 10 CM Storm mechanical Antec 620W Corsair Obsidian 450D 
MouseMouse Pad
Corsair M65 RGB Roccat  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i5 4210H Nvidia GTX 960M 2GB 8GB  1TB+8GB HDSDD 
OS
Win 10 
  hide details  
Reply
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570k @ 4.6GHz Asus Sabertooth Z77 MSI GTX970 Corsair Vengeance LP 8GB 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung SSD 120GB Samsung 2.5" HDD 500GB EK Supremacy Clear CQC w/White LED's 360mm Alphacool Rad 
OSKeyboardPowerCase
Win 10 CM Storm mechanical Antec 620W Corsair Obsidian 450D 
MouseMouse Pad
Corsair M65 RGB Roccat  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i5 4210H Nvidia GTX 960M 2GB 8GB  1TB+8GB HDSDD 
OS
Win 10 
  hide details  
Reply
post #26 of 27
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Evil262 View Post
That's BS. If the thing isnt posting then there can be no beep codes.

POST= Power On Self Test, which is when the beep codes will sound. There are literally hundereds of reasons why a pc dosn't make post. I'm not even sure if you're serious.
I agree with that. I've been looking more closely at everything that is happening. The light for the CPU test comes on first. Stays RED for the briefest of seconds, then goes out. Then the red light for the RAM comes on and stays on. Obviously, my issue is with the RAM.

I pulled out both DIMMS and installed only one in the 2A slot like the manual says. No change. Then used the other and still no change. I keep hitting the Memory OK button and I get the same sequence of flashing. Even after rebooting. The memory I have is not in ASUS's list of supported memory. I went with it because on Newgg, it said it was designed for P67's. Its G. Skill with an 8 latency and 1.5V. It wasn't cheap either. I will stop by Microcenter on the way home from work tomorrow and pick up something that is on the supported list from ASUS.

That has to be the issue...
Missing Sue
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600K 4.8 @ 1.375v 24/7 ASUS P8P67 Deluxe GTX680 16GB (4GB x4) G. Skill Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C300 128GB, WD 1TB, Samsung F4 2TB LG 10x Blu-ray Burner Windows 7 Home Premium Samsung 27" 
PowerCase
Thermaltake TR2 RX 850W COOLER MASTER HAF X 942 
  hide details  
Reply
Missing Sue
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600K 4.8 @ 1.375v 24/7 ASUS P8P67 Deluxe GTX680 16GB (4GB x4) G. Skill Ripjaws 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
C300 128GB, WD 1TB, Samsung F4 2TB LG 10x Blu-ray Burner Windows 7 Home Premium Samsung 27" 
PowerCase
Thermaltake TR2 RX 850W COOLER MASTER HAF X 942 
  hide details  
Reply
post #27 of 27
Quote:
Originally Posted by Lou3824 View Post
I agree with that. I've been looking more closely at everything that is happening. The light for the CPU test comes on first. Stays RED for the briefest of seconds, then goes out. Then the red light for the RAM comes on and stays on. Obviously, my issue is with the RAM.

I pulled out both DIMMS and installed only one in the 2A slot like the manual says. No change. Then used the other and still no change. I keep hitting the Memory OK button and I get the same sequence of flashing. Even after rebooting. The memory I have is not in ASUS's list of supported memory. I went with it because on Newgg, it said it was designed for P67's. Its G. Skill with an 8 latency and 1.5V. It wasn't cheap either. I will stop by Microcenter on the way home from work tomorrow and pick up something that is on the supported list from ASUS.

That has to be the issue...
I hate stuff like that. I hope you can get it working. Just think how you're gonna be pumped again when you get it working.
The Behemoth
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1090t @ 4.2 MSI 890FXA-GD70 Gigabyte non-reference 5850 4gb OCZ Platinum DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 500gb Spinpoint F3 MSI DVD-RW Ubuntu 10.10 I-INC 25", Asus 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Das Model S Professional Ultra LSP 750w 700D Purple Logitech 
  hide details  
Reply
The Behemoth
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
1090t @ 4.2 MSI 890FXA-GD70 Gigabyte non-reference 5850 4gb OCZ Platinum DDR3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x 500gb Spinpoint F3 MSI DVD-RW Ubuntu 10.10 I-INC 25", Asus 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Das Model S Professional Ultra LSP 750w 700D Purple Logitech 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Not so pumped now