Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › System won't turn on at all-- again
New Posts  All Forums:Forum Nav:

System won't turn on at all-- again - Page 2

post #11 of 16
Quote:
Originally Posted by OptimusCaik View Post
Just to reassure myself, am I even putting the + and - correctly on the motherboard's F-Panel slots? On the little 2-pins it says nothing about + -, there's simply a downward arrow on either pin.
The Arrow indicates +
post #12 of 16
Quote:
Originally Posted by OptimusCaik View Post
Just to reassure myself, am I even putting the + and - correctly on the motherboard's F-Panel slots? On the little 2-pins it says nothing about + -, there's simply a downward arrow on either pin.
The Arrow indicates +, As far as Pwr and reset +/- doesn't even matter, It does matter for Pwr Led and hd activity thought.
post #13 of 16
Thread Starter 
Fixed. It was coming off the actual switch, pushed a little in and it booted. I wonder whether it'll last or not.

Thanks for the input, Peeps!
Skyline
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|B55 3.6| |Gigabyte MA770UD3| |GTX460SE 900/2000| |4GB G.Skill 1600| 
Hard DriveOSMonitorPower
|1Tb 7200rpm| |W7u 64bit| |23" Acer LED| |Hec-X Pro 750w| 
Case
|Blitz Mid-Tower| 
  hide details  
Reply
Skyline
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
|B55 3.6| |Gigabyte MA770UD3| |GTX460SE 900/2000| |4GB G.Skill 1600| 
Hard DriveOSMonitorPower
|1Tb 7200rpm| |W7u 64bit| |23" Acer LED| |Hec-X Pro 750w| 
Case
|Blitz Mid-Tower| 
  hide details  
Reply
post #14 of 16
Glad to help, good luck!
post #15 of 16
Might be a VRM death.
Low quality 4+1 phase + no cooling + unlocked Phenom II x2 + low quality power supply = death sentence

If the board turns on without CPU power 4-pin/8-pin plugged (though it obviously won't POST), it's a VRM/MOSFET death. Check also for visible damage.

Silentsoul your 965 + that motherboard isn't safe either... I recommend you begin undervolting. May sound a bit harsh at first, but believe me, it'll benefit you later
post #16 of 16
MOTHER BOARD is bad I WENT THROUGH THAT WITH An ASUS. Shipped it to them 2 times and they still said there was nothing wrong until I got angry and told a manager to replace it and when he did the problem went away. I would get nothing when I booted. Tried, diff gpu, monitors, os's psu,ram. Try a beep sequence test this will tell you if its ram or gpu but im sure its mobo. Give me a rep if was right
homeade
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7-930 2.8GHZ oc'd 4.0 ASUS P6T sapphire hd 6870 OCZ DDR3 X 4 GIG 1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 1 Terabyte & 320 WD Caviar sata SONY BLURAY+DVD RW HP Win8 Home Prem 64bit Samsung P2770 27'' 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 CORRSAIR 750 WATTS COOLERMASTER RAZER 
Mouse PadAudioAudioAudio
18'' X 24'' BLACK PAD Auzentech X-Plosion  Creative labs 5.1 surround system - mind blowin... plantronic gamecon - usb headphones  
  hide details  
Reply
homeade
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7-930 2.8GHZ oc'd 4.0 ASUS P6T sapphire hd 6870 OCZ DDR3 X 4 GIG 1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 1 Terabyte & 320 WD Caviar sata SONY BLURAY+DVD RW HP Win8 Home Prem 64bit Samsung P2770 27'' 1080P 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 CORRSAIR 750 WATTS COOLERMASTER RAZER 
Mouse PadAudioAudioAudio
18'' X 24'' BLACK PAD Auzentech X-Plosion  Creative labs 5.1 surround system - mind blowin... plantronic gamecon - usb headphones  
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › System won't turn on at all-- again