Overclock.net › Forums › Consumer Electronics › Home Audio › Help seting audio in AV amp!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help seting audio in AV amp!

post #1 of 3
Thread Starter 
Guys i bought a AV system all is fine but when i play mp3 from my Bravura i can only use 2.1 with my 5.1 system is any way possible to use 4.1? Front and back speakers? I have the audio set up with optical cable to the amp. (I can do surround but the sound kind of dies)
post #2 of 3
There might be a setting on your AV amp to emulate surround sound, it's only doing 2.1 because that is what the source files are encoded in (2 channels / stereo). Your best bet is to take a look through the manual for a surround emulation setting (it's probably got a gimmicky name)
TudjBox.
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500k Asus P8Z68V Gen3 PRO Sapphire Radeon HD7970 Corsair Vengeance 1866 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
OCZ Vertex II Samsung F3 1TB Sony DVD-RW Thermalright Silver Arrow 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 x64 iiyama ProLite 24" 16:9 Filco Ninja Majestouch-2 Corsair HX620 
CaseMouseMouse PadAudio
Antec P182 G5 SteelSeries Cambridge Audio DAC Magic 
  hide details  
Reply
TudjBox.
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500k Asus P8Z68V Gen3 PRO Sapphire Radeon HD7970 Corsair Vengeance 1866 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
OCZ Vertex II Samsung F3 1TB Sony DVD-RW Thermalright Silver Arrow 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 x64 iiyama ProLite 24" 16:9 Filco Ninja Majestouch-2 Corsair HX620 
CaseMouseMouse PadAudio
Antec P182 G5 SteelSeries Cambridge Audio DAC Magic 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
well it works ok in surround mode and i kind of like it now that i EQ that channel for audio so i have to sets in memory movies and audio all is fine now
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Home Audio
Overclock.net › Forums › Consumer Electronics › Home Audio › Help seting audio in AV amp!