Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › No video on bootup trouble.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

No video on bootup trouble.

post #1 of 2
Thread Starter 
withing the past 3 days or so i've been experiencing alot of BSOD or just random freezing and crashing when i was playing a game or whatever. I figured it was my cpu heating up since i had that problem on another rig a while back, so i took off the heatsink, applied some thermal paste, put it back on and when i fired it up i got no video on bootup? Could this be the cpu? since all my lights come on the mobo all my fans are spinning, i've tried different video cards and monitors so it's not them.
Mobo: MSI 870A-G54
Cpu: AMD Phenom 2
vid card: Radeon HD 5770
ram: Corsair DDR3 dual channel
power supply: Antec earthwatts 650w
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom 2 X4 965 MSI 870A-G54 Radeon HD 5770 4gb DDR3 Dual Channel 
Hard DriveOptical DriveOSPower
WD Caviar Black 1TB Plextor PX-755SA Windows 7 Ultra 64bit Antec earthwatts 650w 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom 2 X4 965 MSI 870A-G54 Radeon HD 5770 4gb DDR3 Dual Channel 
Hard DriveOptical DriveOSPower
WD Caviar Black 1TB Plextor PX-755SA Windows 7 Ultra 64bit Antec earthwatts 650w 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
MOSFETs/VRMs get hot
Heat radiates to CPU cooler
That might be the problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › No video on bootup trouble.