Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Maximus IV Extreme wont post(solved)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Maximus IV Extreme wont post(solved)

post #1 of 4
Thread Starter 
So I just installed my motherboard, finishing up my system. I put everything together from my sig rig, and everything starts up, lights up, etc. However, nothing shows up on my screen(hooked up with an HDMI cable), and the motherboard beeps once, just a short beep. The message on my screen changes as soon as I turn my system on, so the TV senses a display input. I am using a wired logitech keyboard hooked up to a rear USB port as well. Any idea what could be up?
Edited by MooCwzRck - 3/21/11 at 9:19pm
MooCwzRck
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7-2600K 4.6Ghz Maximus IV Extreme NVIDIA GeForce GTX 460 NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Corsair Vengeance 8GB (2 x 4GB) Intel 510 SSD (2 x 120GB RAID 0) Western Digital Caviar Black (2 x 1TB RAID 1) Zalman CPNS 9900 NT 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate 64 bit Samsung 40" LED TV 6300 1080p Logitech K800 Corsair AX850 
CaseMouseAudioAudio
Cooler Master HAF X nVidia Edition Logitech M505 Monster Beats Pro's Creative External 5.1 Soundcard 
  hide details  
Reply
MooCwzRck
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7-2600K 4.6Ghz Maximus IV Extreme NVIDIA GeForce GTX 460 NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Corsair Vengeance 8GB (2 x 4GB) Intel 510 SSD (2 x 120GB RAID 0) Western Digital Caviar Black (2 x 1TB RAID 1) Zalman CPNS 9900 NT 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate 64 bit Samsung 40" LED TV 6300 1080p Logitech K800 Corsair AX850 
CaseMouseAudioAudio
Cooler Master HAF X nVidia Edition Logitech M505 Monster Beats Pro's Creative External 5.1 Soundcard 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
i got something similar my indicator led stuck on vga is yours saying anything?
GodofDeath
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 970 Asus Rampage III Formula EVGA GTX 460 1gb SSC+ SLI EVGA GTX 460 1gb SSC+ SLI 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Dominators GT Red 3x2gb 7-7-7-20 G.Skill Pheonix Pro 120gb WD1002FAEX 1tb ASUS 
CoolingOSMonitorKeyboard
Thermaltake Venomous X Black Windows 7 Professional Dell U2311H Filco 104 Brown 
PowerCaseMouseMouse Pad
Seasonic X750 Lian Li A05NB Powdercoated/Modded Logitech G500 Razer Sphex 
  hide details  
Reply
GodofDeath
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 970 Asus Rampage III Formula EVGA GTX 460 1gb SSC+ SLI EVGA GTX 460 1gb SSC+ SLI 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Dominators GT Red 3x2gb 7-7-7-20 G.Skill Pheonix Pro 120gb WD1002FAEX 1tb ASUS 
CoolingOSMonitorKeyboard
Thermaltake Venomous X Black Windows 7 Professional Dell U2311H Filco 104 Brown 
PowerCaseMouseMouse Pad
Seasonic X750 Lian Li A05NB Powdercoated/Modded Logitech G500 Razer Sphex 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by godofdeath View Post
i got something similar my indicator led stuck on vga is yours saying anything?
my "boot device" led is red
MooCwzRck
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7-2600K 4.6Ghz Maximus IV Extreme NVIDIA GeForce GTX 460 NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Corsair Vengeance 8GB (2 x 4GB) Intel 510 SSD (2 x 120GB RAID 0) Western Digital Caviar Black (2 x 1TB RAID 1) Zalman CPNS 9900 NT 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate 64 bit Samsung 40" LED TV 6300 1080p Logitech K800 Corsair AX850 
CaseMouseAudioAudio
Cooler Master HAF X nVidia Edition Logitech M505 Monster Beats Pro's Creative External 5.1 Soundcard 
  hide details  
Reply
MooCwzRck
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7-2600K 4.6Ghz Maximus IV Extreme NVIDIA GeForce GTX 460 NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Corsair Vengeance 8GB (2 x 4GB) Intel 510 SSD (2 x 120GB RAID 0) Western Digital Caviar Black (2 x 1TB RAID 1) Zalman CPNS 9900 NT 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate 64 bit Samsung 40" LED TV 6300 1080p Logitech K800 Corsair AX850 
CaseMouseAudioAudio
Cooler Master HAF X nVidia Edition Logitech M505 Monster Beats Pro's Creative External 5.1 Soundcard 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Thread Starter 
I used a dvi to vga adapter, and then a vga to my tv and that solved my problem.
MooCwzRck
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7-2600K 4.6Ghz Maximus IV Extreme NVIDIA GeForce GTX 460 NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Corsair Vengeance 8GB (2 x 4GB) Intel 510 SSD (2 x 120GB RAID 0) Western Digital Caviar Black (2 x 1TB RAID 1) Zalman CPNS 9900 NT 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate 64 bit Samsung 40" LED TV 6300 1080p Logitech K800 Corsair AX850 
CaseMouseAudioAudio
Cooler Master HAF X nVidia Edition Logitech M505 Monster Beats Pro's Creative External 5.1 Soundcard 
  hide details  
Reply
MooCwzRck
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7-2600K 4.6Ghz Maximus IV Extreme NVIDIA GeForce GTX 460 NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMHard DriveHard DriveCooling
Corsair Vengeance 8GB (2 x 4GB) Intel 510 SSD (2 x 120GB RAID 0) Western Digital Caviar Black (2 x 1TB RAID 1) Zalman CPNS 9900 NT 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate 64 bit Samsung 40" LED TV 6300 1080p Logitech K800 Corsair AX850 
CaseMouseAudioAudio
Cooler Master HAF X nVidia Edition Logitech M505 Monster Beats Pro's Creative External 5.1 Soundcard 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Maximus IV Extreme wont post(solved)