Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Motherboard beeps after installing wireless card.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Motherboard beeps after installing wireless card.

post #1 of 2
Thread Starter 
I turned it on, everything booted but I had a cmos fail error. So I took the battery out and unplugged it, still beeping. Reseated the ram and changed the slots, as well as completely look it out, still beeping.

Unplugged hard drive/cd drive and it's still beeping.

Unplugged video card and still beeping.

My motherboard is a tp670+ and the LED D1 is staying lit, saying "bad memory" in the manual for that code, but I've tested pretty much every option and can't find a conclusion.

Any ideas?
post #2 of 2
Maybe the memory is in fact, bad?

Coincidence and it just died around the time of seating the new card?

Have you got any other ram that you can boot with and see if this clears/changes the problem?
 
Budget Build
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.8GHz - 1.38v - 24/7 Gigabyte Z68AP-D3 XFX R7970 Black Edition G.Skill Ripjaws 8GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate 1TB Samsung BluRay Noctua NH-D14 + 3 NF-F12 fans Windows 7 Professional 64bit 
PowerCase
OCZ Fatal1ty 750w Silverstone Raven RV-02-W 
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 E0 Gigabyte G31M ES-2L HD 5670 4 GB generic value RAM 
Hard DriveCoolingOSPower
Samsung 500GB Scythe Yasya 1000 Windows 7 Professional 64bit Corsair CX430 
Case
Thermaltake 
  hide details  
Reply
 
Budget Build
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.8GHz - 1.38v - 24/7 Gigabyte Z68AP-D3 XFX R7970 Black Edition G.Skill Ripjaws 8GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate 1TB Samsung BluRay Noctua NH-D14 + 3 NF-F12 fans Windows 7 Professional 64bit 
PowerCase
OCZ Fatal1ty 750w Silverstone Raven RV-02-W 
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 E0 Gigabyte G31M ES-2L HD 5670 4 GB generic value RAM 
Hard DriveCoolingOSPower
Samsung 500GB Scythe Yasya 1000 Windows 7 Professional 64bit Corsair CX430 
Case
Thermaltake 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Motherboard beeps after installing wireless card.