Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 28.0: 4 April [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 28.0: 4 April [Firefox 64-Bit] - Page 414

post #4131 of 5754
Quote:
Originally Posted by pwillener View Post

But I've got a new problem: "Application not found" when clicking on a hyperlink in an email message (Windows Live Mail 2012 on Windows 7).
notfound.PNG 14k .PNG file
Somehow Waterfox has lost its 'Default browser' attribute. After setting Waterfox 16.0.1 as the default browser, everything works as expected.
post #4132 of 5754
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by JoeSanders View Post

I use Roboform and have for many years, and installed Waterfox only to find out Roboform doesn't work.

I found this site, but am suspicious. Does anyone know if it's legit?

http://www.x64bitdownload.com/download/t-64-bit-ai-roboform-download-rqrriyos.html

Thanks.

 

 

Quote:
Yes, RoboForm does work in 64-bit Internet Explorer (and 32-bit IE), starting with RF ver 7.6.8.

So I'll assume that version will also work with Waterfox? As for that website, I can't tell you how reliable it is.

    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Mavericks" 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Mavericks" 
  hide details  
Reply
post #4133 of 5754
Mr.Alex,
there's no 16.0.1 portable version available?

http://sourceforge.net/projects/waterfoxproj/files/portable/
post #4134 of 5754
It appears the portable version is missing libiomp5md.dll and refuses to start. I was able to extract a new program directory running the installer with the /extract switch from the command line, but this should be rectified in the portable archive.
post #4135 of 5754
So far I've been on WF 16.0.1 for the past 2-3 days and everything seems to be perfect! thumb.gif

The problems I was experiencing with WF 15 seemed to have been resolved - I've enabled hardware acceleration and will continue to test. smile.gif
post #4136 of 5754
Quick... if you hurry, you can get 16.0.2 on the server before Mozilla announces v.17.
post #4137 of 5754
Sorry, double post.
Edited by rickmave - 10/30/12 at 5:41pm
post #4138 of 5754
Quote:
Originally Posted by Ispep View Post

So far I've been on WF 16.0.1 for the past 2-3 days and everything seems to be perfect! thumb.gif
The problems I was experiencing with WF 15 seemed to have been resolved - I've enabled hardware acceleration and will continue to test. smile.gif

Is right click on program in status bar and New Tab, New Window or Private browsing working for you? Or error as above?
post #4139 of 5754
Quote:
Originally Posted by pwillener View Post

But I've got a new problem: "Application not found" when clicking on a hyperlink in an email message (Windows Live Mail 2012 on Windows 7).
notfound.PNG 14k .PNG file
I believe this was caused by Waterfox now being installed in a different folder* than previous versions
  • previously: C:\Program Files\Waterfox
  • new: C:Program Files\Waterfox Limited\Waterfox

This probably also caused the Waterfox icon pinned to the Taskbar no longer to function.

*) Thanks to _nullptr for pointing it out in the Majorgeeks forum.
Edited by pwillener - 10/31/12 at 3:20am
post #4140 of 5754
Quote:
Originally Posted by sirmatto View Post

It appears the portable version is missing libiomp5md.dll and refuses to start. I was able to extract a new program directory running the installer with the /extract switch from the command line, but this should be rectified in the portable archive.

Same to me...blushsmiley.gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 28.0: 4 April [Firefox 64-Bit]