Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 28.0: 4 April [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 28.0: 4 April [Firefox 64-Bit] - Page 416

post #4151 of 5747
Quote:
Originally Posted by pwillener View Post

Where did Waterfox install on your system:
  • Program Files\Waterfox Limited\Waterfox ?
  • Program Files\Waterfox ?
If the former, then you may need to re-set Waterfox as the default browser.

It is installed in Program Files\Waterfox Limited\Waterfox and it is re-set as the default browser. I also did the following:

-Made IE9 as the default browser, the htm/html icons changed properly to IE icons. Then I opened Waterfox 16.0.1, I was greeted with the 'make default' window, clicked ok but icons remained white. They open with Waterfox but do not display the Waterfox icon.

-Uninstalled Waterfox 16.0.1, installed Waterfox 15, htm/html icons are now showing as they should, ie the waterfox logo

-Uninstalled Warerfox 15, installed again Waterfox 16.0.1, same problem, no waterfox icon image for htm. They open with Waterfox but do not display the Waterfox icon.

-Cleaned Icon Cache, restarted PC, no luck.

-Used CCleaner to check for references to the old installation path (C:\Program Files\Waterfox) but didn't find any

-CCleaner showed two more registry keys associated with Edit and Print of HTML, but they both reference something that doesn't exist in my PC and if I remember well, it is relating to Microsoft Office. Mind you, I never installed MS Office in my PC at home, I use AOO... (I will post the keys later when I get back home).

As I see it, just the fact that reverting back to WF15 solves the problem, it shows that something is missing from the registry in WF16.0.1. Also, the references to Program Files (x86) in Registry should not be there. I fixed all of them myself (I think) but still no icons. And since I am currently working on web projects, not being able to see the icons is a pain in the bum.

Can people here test this and give some feedback if they have the same issue? Just create a blank text document, rename it to myfile.html or htm and see if it displays the icon.
post #4152 of 5747
Ok, I connected remotely to my PC at home so here are the two keys pointing to MS Office:


[HKEY_CLASSES_ROOT\FirefoxHTML\shell\Edit\command]
@="\"C:\\Program Files (x86)\\Microsoft Office\\Office14\\msohtmed.exe\" %1"


[HKEY_CLASSES_ROOT\FirefoxHTML\shell\Print\command]
@="\"C:\\Program Files (x86)\\Microsoft Office\\Office14\\msohtmed.exe\" /p %1"

As I said, I never installed MS Office in my PC at home.
post #4153 of 5747
Ccleaner does not do everything. Try with Wise registry cleaner .
post #4154 of 5747
HTML5 videos on Youtube are not working with latest edition of Waterfox.
Silverwind
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600K 4.8GHz Asus Sabertooth P67 Gigabyte Radeon HD6950 2GB 910/1500 SHADER MOD Goodram 8GB 1333MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 128 SSD Samsung HD204UI Seagate ST2000DL003 LG GH22NS50 
CoolingOSMonitorKeyboard
Thermalright Silver Arrow Windows 8 Pro LG W2453V-PF Microsoft SideWinder X4 
PowerCaseMouseMouse Pad
Seasonic M12II-620 SilverStone Raven RV03 Roccat Savu Steelseries QCK Mini 
Audio
Audiotrak Prodigy HD2 @ AD8022 + 2x OPA 2604 /... 
  hide details  
Reply
Silverwind
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600K 4.8GHz Asus Sabertooth P67 Gigabyte Radeon HD6950 2GB 910/1500 SHADER MOD Goodram 8GB 1333MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 128 SSD Samsung HD204UI Seagate ST2000DL003 LG GH22NS50 
CoolingOSMonitorKeyboard
Thermalright Silver Arrow Windows 8 Pro LG W2453V-PF Microsoft SideWinder X4 
PowerCaseMouseMouse Pad
Seasonic M12II-620 SilverStone Raven RV03 Roccat Savu Steelseries QCK Mini 
Audio
Audiotrak Prodigy HD2 @ AD8022 + 2x OPA 2604 /... 
  hide details  
Reply
post #4155 of 5747
fixed somehow
Edited by sp4zzj4zz - 11/2/12 at 5:28pm
post #4156 of 5747
I had a related problem when I installed Waterfox 16.0.1.

I found it stopped two of my desktop Gadgets, All CPU Meter and Network Meter from displaying.

After much infuriating research I found that I had to go to:

Control Panel > Default Programs > Set Program Access and computer defaults

and select the "Microsoft Windows" radio button.

This got the gadgets back.


I agree that something is wrong with the 16.0.1 installer.
post #4157 of 5747
Oh, is that what made all my AddGadget meters stop working? I thought it was a corruption caused by a power failure.
post #4158 of 5747
Quote:
Originally Posted by verticalgr View Post

~snip~
Can people here test this and give some feedback if they have the same issue? Just create a blank text document, rename it to myfile.html or htm and see if it displays the icon.

The problem is caused by the registry entry
Code:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\FirefoxHTML\ShellEx\IconHandler]
@="{42042206-2D85-11D3-8CFF-005004838597}"

Backup the HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\FirefoxHTML key first, then delete the IconHandler subkey.
Rebuild the IconCache, then reboot.
thumb.gif
post #4159 of 5747
Fantastic! Many thanks, worked like a dream!
post #4160 of 5747
I had the same problem with some desktop gadgets not working anymore when restart. after Waterfox upgrade from 15 to 16.0.1
I tried to uninstall and reinstall the gadgets with no success. So, Thank you for posting your solution!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 28.0: 4 April [Firefox 64-Bit]