Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit] - Page 285

post #2841 of 7225
Waterfox is the only browser i can use, due to some wierd bug, i am not able to download with any other browser, besides waterfox. Like the pop up window, that asks the location to save files never shows on 32 bit major browsers, only waterfox 64 bit. That and the fact that waterfox is blazing fast around here thumb.gif
The Sandy's beach
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i52500k@4.8Ghz Asrock p64 extreme4 Msi 560ti Twin Frozr II OC 8Gb Ripjaws 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1Tb Samsung+ 320Gb Hitachi Windows 7 64-bit Asus 26'' + samsung 22'' Corsair k90 
PowerCaseMouseMouse Pad
Zalman 750 Haf 930 Razer Copperhead red destruction Razer exactmat 
  hide details  
Reply
The Sandy's beach
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i52500k@4.8Ghz Asrock p64 extreme4 Msi 560ti Twin Frozr II OC 8Gb Ripjaws 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1Tb Samsung+ 320Gb Hitachi Windows 7 64-bit Asus 26'' + samsung 22'' Corsair k90 
PowerCaseMouseMouse Pad
Zalman 750 Haf 930 Razer Copperhead red destruction Razer exactmat 
  hide details  
Reply
post #2842 of 7225
Quote:
Originally Posted by 01042009 View Post

Hi,
I've noticed that with some custom builds, Waterfox 13 PL1 and a fast 32bit build I like to use (http://www1.plala.or.jp/tete009/en-US/software.html), the Acid 3 test (http://acid3.acidtests.org/) is broken.
I only get 99 out of 100 points. The third rectangle is supposed to be yellow and not grey. Any one else with the same problem? With the official FF 14.0.1 everything is fine.
Regards,
Peter

For that build I've no idea about that one. Like the creator said use at your own risk. As for the acid3 test... i get 100/100 so i think the problem is at your end. Try resetting waterfox to it's default settings via the troubleshooting information in the firefox menu. If acid3 get 100/100 then waterfox is running fine. If you still get 99/100 then try updating your graphics drivers to the latest one though i don't know if that will really cure it.
Edited by qwerty77 - 7/18/12 at 7:15pm
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
post #2843 of 7225
Quote:
Originally Posted by rootzreggae View Post

Waterfox is the only browser i can use, due to some wierd bug, i am not able to download with any other browser, besides waterfox. Like the pop up window, that asks the location to save files never shows on 32 bit major browsers, only waterfox 64 bit. That and the fact that waterfox is blazing fast around here thumb.gif

Theres an addon called Downthemall thats really good and might help you with that.
post #2844 of 7225
Quote:
Originally Posted by qwerty77 View Post

For that build I've no idea about that one. Like the creator said use at your own risk. As for the acid3 test... i get 100/100 so i think the problem is at your end. Try resetting waterfox to it's default settings via the troubleshooting information in the firefox menu. If acid3 get 100/100 then waterfox is running fine. If you still get 99/100 then try updating your graphics drivers to the latest one though i don't know if that will really cure it.

Thank you for your reply. You were right, an add-on was the culprit. After I disabled NoScript 2.4.8 and ran the test again, perfect score 100/100.
Regards,
Peter.
post #2845 of 7225
Quote:
Originally Posted by 01042009 View Post

Thank you for your reply. You were right, an add-on was the culprit. After I disabled NoScript 2.4.8 and ran the test again, perfect score 100/100.
Regards,
Peter.

I'm glad that you sorted it out even though I didn't mention about the add-ons lol. NoScript is actually a good add-on you just need to configure it to block certain items properly else you will encounter problems like that.
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
post #2846 of 7225
Quote:
Originally Posted by qwerty77 View Post

I'm glad that you sorted it out even though I didn't mention about the add-ons lol. NoScript is actually a good add-on you just need to configure it to block certain items properly else you will encounter problems like that.

Yes you didn't mention the add-on, but the troubleshooting information in the firefox menu disabled the add-ons. So indirectly you solved my problem ;-)
Of course I keep NoScript enabled because of the obvious security benefits. I'll try to get in touch with the creator, maybe he can find what is causing the "slight problem" with acid 3, if noScript is really at fault.
Were you able to get a score of 100 with NoScript enabled?
I white-listed all the relevant domains to the test (according to the source code of the site), but still only get 99.
It says: "Failed 1 tests. Test 47 failed: expected 'default' but got 'auto' - cursor default not supported"
post #2847 of 7225
Quote:
Originally Posted by 01042009 View Post

Yes you didn't mention the add-on, but the troubleshooting information in the firefox menu disabled the add-ons. So indirectly you solved my problem ;-)
Of course I keep NoScript enabled because of the obvious security benefits. I'll try to get in touch with the creator, maybe he can find what is causing the "slight problem" with acid 3, if noScript is really at fault.
Were you able to get a score of 100 with NoScript enabled?
I white-listed all the relevant domains to the test (according to the source code of the site), but still only get 99.
It says: "Failed 1 tests. Test 47 failed: expected 'default' but got 'auto' - cursor default not supported"

No, I don't use NoScript that's why I directed you to the troubleshooting information. biggrin.gif
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
post #2848 of 7225
Quote:
Originally Posted by Freakie View Post

Don't worry, I'm a notebook junkie too and know all about Sagers redface.gif
But 296.10 is still kind of old when you look at Nvidia's general release rate. Are you sure you aren't stable on the latest (304.79)? Only trouble I've seen with Sagers and the latest 304 drivers was that Nvidia didn't include the Hardware IDs of some new Sagers with 600 series GPU's in them (which of course is easily fixed by modifying your INF file then rerunning the installation). I haven't seen any reliable complaints about stability with the drivers on Clevo barebones o_O
Also, your desktop is still on old drivers too xP Also has different hardware to boot. The 560 Ti is based off the GF 114 core while the 560M is based on the GF 116, so it's quiet possible that different drivers will affect your desktop and laptop GPU's differently. Just seems odd to me that you're using old WHQL drivers instead of the latest beta when you have a known performance issue rolleyes.gif
EDIT:
Also, does it still stutter when you Right Click Waterfox's icon and run it with your Nvidia GPU? Come to think of it, this driver talk might not actually be all that useful if you haven't tried this yet, as WF defaults with running on the Intel GPU.

But the thing is that I don't use Beta drivers from NVIDIA? I usually use the latest WHQL driver unless it is unstable for a particular system and then I downgrade to one version less?

How do you exactly "run WF with NVIDIA GPU instead of Intel GPU"? Well, my laptop doesn't have an Intel GPU for sure, it is disabled by default.
post #2849 of 7225
Quote:
Originally Posted by kevindd992002 View Post

But the thing is that I don't use Beta drivers from NVIDIA? I usually use the latest WHQL driver unless it is unstable for a particular system and then I downgrade to one version less?
How do you exactly "run WF with NVIDIA GPU instead of Intel GPU"? Well, my laptop doesn't have an Intel GPU for sure, it is disabled by default.
Ah, apparently the NP8130 is used the same motherboard from the original 460M GPU it shipped with to the upgrade 560M and therefor it does not support Optimus. So there is no way for you to Run it with a different GPU xP My bad, didn't realize that Sager had a model that shipped with a 500 series GPU but no Optimus.

You should try the Beta drivers from the Nvidia website. You don't need to use Sager's drivers, and Beta drivers = more stability and less problems. Nvidia chooses to not have every driver be WHQL because that slows down the time that they can release drivers. Beta drivers are rarely unstable, they are just drivers that have had small fixes added on, and then released right away instead of waiting for Microsoft to give the WHQL certification for each and every driver release. And even if the latest Beta driver doesn't fix your stutter, you'll definitely get an increase in gaming performance smile.gif There have been a number of performance optimizations that you're missing out on for gaming!
post #2850 of 7225
Hi,
I was just wondering if this patch has been added or will be added to one of the next releases.

If not, how can I make\get .EXE file out of it and apply on my waterfox to check if it works?

Thanks in advance...
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit]