Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit] - Page 300

post #2991 of 7225
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Scree View Post

Had to go back to adblockplus 2.1.2. WF 14 made the 2.1.3 dev "disappear" (still in addons and enabled, but toolbar icon and menu gone, and clicking addon's "more" link resulted in blank page).

 

Quote:
Originally Posted by Taomyn View Post

Hi,

Thanks for the excellent work on Waterfox thumb.gif have been using it since v12 with little issues, but since v13 I've been using LogMeIn to push it to various systems and the need to uninstall the previous version for v14 was a p.i.t.a. so back to manual I go. I do however have a few more comments:
  1. The updater - please make it an option during installation - I don't want it and was pleased it wasn't available before. Is this the reason my PC triggered a UAC prompt when first running? I hope it wasn't because it wanted to be made default browser which will be another major issue for me.
  2. Taskbar icon when pinned - as someone has pointed out earlier, the process causes a second icon to appear rather than using the pinned icon. This goes against standards
  3. Installer/Uninstaller - please make sure there are command line parameters, listable using "/?" or equivalent. Not being able to find a command line parameter for v13 uninstall was very frustrating.
  4. I also experienced the issue with AdBlock not starting after the upgrade - just hitting Remove then Undo in the Add-ons tab seems to fix it

Lastly, any chance of splitting this thread up to be more manageable - I came here before signing up to a thread that was 299 pages long, so I just went ahead with my reply and apologise for anything that's repeated. You can't expect people to sift through that lot when they have issues - in my experience, especially at XDA, searches on forums are nearly always a waste of time,

Many thanks,
Taomyn

 

Sorry, the updater is supposed to check silently for updates, I never got any pop-ups about it when testing.

 

 

To everyone:

I've released an post to address any issues:

http://waterfoxproject.org/news/48/15/Address-to-certain-issues.html

    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
post #2992 of 7225
Quote:
Run Waterfox from the Desktop shortcut, then pin the icon that appears.

Unfortunately, that solution doesn't work. When you click on desktop icon, and pin it to the taskbar, it works fine. As soon as you exit Waterfox and try to get back in, you get the following message:

post #2993 of 7225
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by spanielsells View Post

Quote:
Run Waterfox from the Desktop shortcut, then pin the icon that appears.

Unfortunately, that solution doesn't work. When you click on desktop icon, and pin it to the taskbar, it works fine. As soon as you exit Waterfox and try to get back in, you get the following message:

1000


You're doing something wrong:

 

Go to C:/Program Files/Waterfox:

700

 

Run waterfox.exe and Right Click the icon> Pin to taskbar:

700

 

Voila, it should work:

700

 

I don't see how you get firefox.exe showing?

    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
post #2994 of 7225
Can't imagine what I could possibly be doing wrong... I've even tried running as Administrator, and I still get the same error. And, since Windows essentially thinks WaterFox is Firefox, it generates Firefox error messages as far as I can tell.

Never had these problems w/ Version 13.
post #2995 of 7225
Thanks, problem updater pop up solved .thumb.gif
post #2996 of 7225
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post


You're doing something wrong:

Go to C:/Program Files/Waterfox:


Run waterfox.exe and Right Click the icon> Pin to taskbar:


Voila, it should work:


I don't see how you get firefox.exe showing?

I'm having the same issue, and opening waterfox from its folder opens waterfox, with the blank icon. Trying to change the icon doesn't work either.

And I also tried uninstalling firefox, and reinstalling waterfox, still with the blank icon that refers to firefox.exe.
post #2997 of 7225
Quote:
Originally Posted by rude_gw View Post

I'm having the same issue, and opening waterfox from its folder opens waterfox, with the blank icon. Trying to change the icon doesn't work either.
And I also tried uninstalling firefox, and reinstalling waterfox, still with the blank icon that refers to firefox.exe.

I've gone ahead now and uninstalled using ccleaner. I've run ccleaner to get any instances of Waterfox off the computer. I've reinstalled. The first step I did was go back into C/Programs/Waterfox and opened waterfox.exe.

I got the same "no icon" icon, I pinned it, I closed it, I reopened and I got the same Firefox error message.

I really like Waterfox and I'm willing to go through troubleshooting steps... does someone believe it would be helpful to delete Firefox from my computer (even though Firefox is x86 not x64)?
Edited by spanielsells - 7/27/12 at 1:35pm
post #2998 of 7225
I'm having difficulties starting Waterfox 14; I'd uninstalled WF13, and ran the WF14 installer with the defaults all accepted - I've done nothing "funny" with the install.
However, when I start WF from any of the created shortcuts, I get a windows messagebox popup titled "waterfox.exe - Entry Point Not Found" and with the body text:

"The procedure entry point ?getOwnPropertyDescriptor@AbstractWrapper@js@@UEAA_NPEAUJSContext@@PEAUJSObject@@_J_NPEAUJSPropertyDescriptor@@@Z could not be located in the dynamic link library mozjs.dll."

This message is displayed twice for each attempted start of WF14.
I've uninstalled WF14 and re-installed it, and additionally installed the Intel x64 redistributable libraries, but no luck, WF14 just refuses to start up; there's no chrome displayed, this is the first UI element that is displayed.

Any help would be appreciated (this was posted using FF14 instead). I've searched this thread for parts of that text, and couldn't find anything, my apologies if this has been solved before, just point me at the post I should have found rolleyes.gif
post #2999 of 7225
I am installing Waterfox on a system where I don't have admin rights, but do have access to an installer utility that runs with elevated privileges. When I attempted to install, I got the error:

File does not exist:
C:\Windows\System32\config\systemprofile\AppData\Roaming\Waterfox Limited\Waterfox 14.0.1\install\A90C313\Waterfox 14 Setup.msi

The fix was to copy the contents of "C:\Windows\SysWOW64\config\systemprofile\AppData\Roaming\Waterfox Limited" to "C:\Windows\System32\config\systemprofile\AppData\Roaming\Waterfox Limited" and rerun the installer. If you get a "File does not exist" error about C:\Windows\System32\config\systemprofile\AppData\Roaming\Waterfox Limited\Waterfox 14.0.1\install\A90C313\update.exe, then repeat the copy operation and retry, since the installer created additional files in "C:\Windows\SysWOW64\...\Waterfox Limited" that need to be copied over to to "C:\Windows\System32\...\Waterfox Limited".

Once you are done with the installer you should clean up your system by removing the Waterfox Limited folders from both locations. This will prevent later problems when installing 14.0.2 or 15.0.
post #3000 of 7225
After 14.1 Install:

Error so I uninstalled:

Waterfox top bar is not translucent now. It's BLACK now and can't see the right top buttons. Some tabs go missing every now and then.

Bookmarks - no refresh icons as well

Where is maximize and close?

My Video Card is Nvidia.

Thanks!
Edited by mpeg3s - 7/28/12 at 4:51am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit]