Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit] - Page 318

post #3171 of 7225
Quote:
Originally Posted by kevindd992002 View Post

Sorry for the double post.
@MrGlassPole
It seems that the stuttering is less with Vimeo videos. Any ideas why?

For the longest time, I could not get a video to play on metacafe.com. Had no problem with Vimeo, YouTube or any other video site. I tried everything I could think of. Uninstalled and re-installed Flash numerous times... and various other things. Nothing worked. I just gave up. I don't know what's different now, but, I noticed about two weeks ago that I can now play video on metacafe.com. I think the video gods just like to watch us sweat sometimes. ;-)
post #3172 of 7225
Quote:
Originally Posted by MrGlasspoole View Post

How is your CPU usage?
Hardware acceleration on or off in Flash?
Why always this few infos? This way nobody can help.

System Specs:
AMD Athlon 64 X2 - 4800+
4GB DDR2 800 MHz RAM
OCZ Vertex 2 SSD
Windows 7 x64

H/W acceleration is ON.
CPU usage fluctuates in between 10-50%.
RAM usage goes to 1.5 GB quickly if more than 10 tabs are open.
I used to experience shuttering in flash videos and occasional freezes and that's why I got a SSD and switched to Waterfox, expecting this to stop but it's been the same.
Moreover, the Firefox 14.0.0.1 seems better as compared to Waterfox 14.
post #3173 of 7225
I'm glad I'm not having any of the issues others seem to be having. =P
The Batcomputer
(24 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7-6700K @ 4.6 GHz ASUS Z170-PREMIUM LGA 1151 ATX Intel Motherboard ASUS ROG GeForce GTX 1070 STRIX-GTX1070-O8G-GAM... ASUS ROG GeForce GTX 1070 STRIX-GTX1070-O8G-GAM... 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G.SKILL Trident Z Series 32GB (2 x 16GB) 3200MH... SAMSUNG 950 PRO M.2 256GB SSD (Windows) SAMSUNG 840 PRO 128GB SATA III SSD (macOS) SAMSUNG 850 PRO 128GB SATA III SSD (Ubuntu) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
SAMSUNG 850 EVO 500GB SATA III SSD (Games + Vir... Seagate Ironwolf 10TB NAS 7200 RPM 256MB Cache ... Seagate Ironwolf 10TB NAS 7200 RPM 256MB Cache ... Seagate Ironwolf 10TB NAS 7200 RPM 256MB Cache ... 
CoolingOSOSOS
Swiftech H320-X2 Prestige AIO Water Cooling Windows 10 Pro Anniversary Update 64-bit macOS 10.12 Sierra Ubuntu 16.04.1 Xenial Xerus 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
QNIX QX2710 LED Evolution ll 27" 2560x1440 WQHD... Ducky Shine 5 RGB LED Backlit Mechanical Keyboa... EVGA Supernova 1200 P2 80 PLUS PLATINUM Certifi... Phanteks Enthoo Primo ATX Full Tower Computer C... 
MouseMouse PadAudioAudio
Ducky Secret RGB Mouse Ducky Flipper Mouse Pad Schiit Modi 2 Uber USB DAC Behringer MS40 Studio Monitors 
  hide details  
Reply
The Batcomputer
(24 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7-6700K @ 4.6 GHz ASUS Z170-PREMIUM LGA 1151 ATX Intel Motherboard ASUS ROG GeForce GTX 1070 STRIX-GTX1070-O8G-GAM... ASUS ROG GeForce GTX 1070 STRIX-GTX1070-O8G-GAM... 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G.SKILL Trident Z Series 32GB (2 x 16GB) 3200MH... SAMSUNG 950 PRO M.2 256GB SSD (Windows) SAMSUNG 840 PRO 128GB SATA III SSD (macOS) SAMSUNG 850 PRO 128GB SATA III SSD (Ubuntu) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
SAMSUNG 850 EVO 500GB SATA III SSD (Games + Vir... Seagate Ironwolf 10TB NAS 7200 RPM 256MB Cache ... Seagate Ironwolf 10TB NAS 7200 RPM 256MB Cache ... Seagate Ironwolf 10TB NAS 7200 RPM 256MB Cache ... 
CoolingOSOSOS
Swiftech H320-X2 Prestige AIO Water Cooling Windows 10 Pro Anniversary Update 64-bit macOS 10.12 Sierra Ubuntu 16.04.1 Xenial Xerus 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
QNIX QX2710 LED Evolution ll 27" 2560x1440 WQHD... Ducky Shine 5 RGB LED Backlit Mechanical Keyboa... EVGA Supernova 1200 P2 80 PLUS PLATINUM Certifi... Phanteks Enthoo Primo ATX Full Tower Computer C... 
MouseMouse PadAudioAudio
Ducky Secret RGB Mouse Ducky Flipper Mouse Pad Schiit Modi 2 Uber USB DAC Behringer MS40 Studio Monitors 
  hide details  
Reply
post #3174 of 7225
Quote:
Originally Posted by dnyanesh View Post

System Specs:
AMD Athlon 64 X2 - 4800+
4GB DDR2 800 MHz RAM
OCZ Vertex 2 SSD
Windows 7 x64
H/W acceleration is ON.
CPU usage fluctuates in between 10-50%.
RAM usage goes to 1.5 GB quickly if more than 10 tabs are open.
I used to experience shuttering in flash videos and occasional freezes and that's why I got a SSD and switched to Waterfox, expecting this to stop but it's been the same.
Moreover, the Firefox 14.0.0.1 seems better as compared to Waterfox 14.
What GPU do you have? The CPU usage looks high.
Here with just a 2.33 Ghz Core 2 Duo i have on this video
http://www.youtube.com/watch?v=8v9mtaMotF4
in 1080p (make sure you switch)
5% waterfox and 25% plugin container usage on the cpu.
If i play it in 360p my plugin container usage is only 7%

So you have this problem also in 32bit firefox?
And also lets say at vimeo?
post #3175 of 7225
There is a lot of things going on when it comes to video decoding.
It depends on the GPU what PureVideo or UVD version you have and how strong the GPU is.
Also the player plays a role.

If the GPU does not hardware acceleration on a codec then the CPU needs to do it.
You can see the GPU usage with GPU-Z.
post #3176 of 7225
Quote:
Originally Posted by MrGlasspoole View Post

What GPU do you have? The CPU usage looks high.
Here with just a 2.33 Ghz Core 2 Duo i have on this video
http://www.youtube.com/watch?v=8v9mtaMotF4
in 1080p (make sure you switch)
5% waterfox and 25% plugin container usage on the cpu.
If i play it in 360p my plugin container usage is only 7%
So you have this problem also in 32bit firefox?
And also lets say at vimeo?

Quote:
Originally Posted by MrGlasspoole View Post

There is a lot of things going on when it comes to video decoding.
It depends on the GPU what PureVideo or UVD version you have and how strong the GPU is.
Also the player plays a role.
If the GPU does not hardware acceleration on a codec then the CPU needs to do it.
You can see the GPU usage with GPU-Z.

I have XFX ATI 5670HD GPU.

The CPU usage I stated was of all processes in total, not just waterfox.
The CPU usage of Waterfox is almost the same, 10-50%. The plugin-container process also has usage of about 10-20%.
The problem is less evident in Firefox (32bit). Earlier, I was experiencing this problem only on YouTube and all other sites worked fine (DailyMotion, Vimeo, etc). But now I get this problem while viewing Dailymotion. The drop rate of frames is very less on Vimeo as compared to YT & DM.
post #3177 of 7225
Ok guys one step after the other. We can take over the world later biggrin.gif

1. Make a fresh Waterfox profile (change nothing) and test Youtube
2. Make sure you have the latest flashplayer: http://www.adobe.com/software/flash/about/
3. Make sure you have the latest driver for your graphics card
4. My AMD Pro Card has also a setting in CCC where i can apply the video settings to internet videos. Don't know AMD consumer cards. But check its not set.

Also try it in 32 bit aka Firefox.
post #3178 of 7225
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by penio View Post

here is my issue:
1000

Uninstall old version, install new one. Install again FF an d WF - not workinfg. Try a lot of combos - not working. Wait fro fix smile.gif
If need more info about computer or other - ask, will help you.


Check out these links:

https://support.mozilla.org/en-US/questions/920179

http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?f=9&t=2452223

    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
post #3179 of 7225
I updated to Waterfox 14.0.2 and get error about some missing export in mozjs.dll (getOwnPropertyDescriptor@AbstractWrapper). How do I resolve this?
post #3180 of 7225
Quote:
Originally Posted by MrGlasspoole View Post

Ok guys one step after the other. We can take over the world later biggrin.gif
1. Make a fresh Waterfox profile (change nothing) and test Youtube
2. Make sure you have the latest flashplayer: http://www.adobe.com/software/flash/about/
3. Make sure you have the latest driver for your graphics card
4. My AMD Pro Card has also a setting in CCC where i can apply the video settings to internet videos. Don't know AMD consumer cards. But check its not set.
Also try it in 32 bit aka Firefox.

I have the latest Flash Player.
I have the latest driver for my gpu.
This problem existed even when I had not installed the gpu drivers.

For making a new Waterfox profile, I need to make a new Firefox profile right?
Also, Tell me where are the settings that apply for internet videos?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit]