Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit] - Page 327

post #3261 of 7225
Hello all my last post seemed to be blank I dunno..

Just wondering for the next version of Waterfox if it could be renamed back to firefox.exe again because I can no longer use firefox preloader anymore.
post #3262 of 7225
Quote:
Originally Posted by Jonny5isalivetm View Post

Hello all my last post seemed to be blank I dunno..
Just wondering for the next version of Waterfox if it could be renamed back to firefox.exe again because I can no longer use firefox preloader anymore.

I stopped using that ages ago due to little to no benefit, just my 2cents.
post #3263 of 7225
Quote:
Originally Posted by virtualguy View Post

I saw this info this morning. It may not be of any help. But, take a look and see if it offers any ideas:
http://www.askvg.com/fix-wrong-program-or-file-opens-with-incorrect-icon-and-error-message/

I am experiencing the same problem. I went to try this and I did not have any of those keys, though I have the awesome "no icon" icon.

Also, I have noticed that since upgrading to 14, (in Windows 7), the program opens as if it is running as a "portable" installation. I have a shortcut that I pinned to my taskbar (which has the correct icon), but when the program starts, it shows up as a separate instance from my official WaterFox task bar icon.

I'm wondering if that has something to do with it not being named "firefox.exe", because when I click a shortcut on the jumplist of the program window it throws the following error:
"C:\Program Files\Waterfox\firefox.exe Unspecified Error"

UPDATE: After reading several pages back, I followed the advice to copy "waterfox.exe" and rename it to "firefox.exe"

This fixed BOTH problems described above.
Edited by meetloaf13 - 8/1/12 at 2:56pm
post #3264 of 7225
Quote:
Originally Posted by mpeg3s View Post

Any progress on a Nvidia accelerated GUI fix?
desable FXAA or reinstall cleanup driver GPU; for me this is resolved, read last post...
post #3265 of 7225
Don't know if this was asked before, but what is up with the benchmarks on the official site? Where they taken with a really slow computer?

This is what I am getting with Waterfox...

V8... Site... 7,241
V8... Me.... 10,090

BrowserMark... Site... 560,000
BrowserMark... Me..... 744,148

Edit: I see the system at the bottom now tongue.gif. Didn't think my computer should improve the scores that much.
Edited by ChaosBlades - 8/1/12 at 7:23pm
post #3266 of 7225
Quote:
Originally Posted by yusky03 View Post

Don't know if this was asked before, but what is up with the benchmarks on the official site? Where they taken with a really slow computer?
This is what I am getting with Waterfox...
V8... Site... 7,241
V8... Me.... 10,090
BrowserMark... Site... 560,000
BrowserMark... Me..... 744,148
Edit: I see the system at the bottom now tongue.gif. Didn't think my computer should improve the scores that much.

That's why those benchmarks vary from hardware to hardware. We can't really stress out that WF is faster cause we have different setups.
And like what you saw in those benchmarks, it really relies on hardware. thumb.gif
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
post #3267 of 7225
So it was FXAA which wasn't a problem on FF13. I created a new NVIDIA profile to disable FXAA.

No more browser GUI issues, however bookmarks don't refresh icons until I goto them.
Quote:
Originally Posted by fullmoon View Post

desable FXAA or reinstall cleanup driver GPU; for me this is resolved, read last post...
post #3268 of 7225
Quote:
Originally Posted by mpeg3s View Post

So it was FXAA which wasn't a problem on FF13. I created a new NVIDIA profile to disable FXAA.
No more browser GUI issues, however bookmarks don't refresh icons until I goto them.

What specifically is the problem of FXAA with Waterfox?

@MrAlex

Is it not recommended to rename waterfox.exe to firefox.exe to fix all of the problems mentioned by users above? If not, why?
post #3269 of 7225
Quote:
Originally Posted by kevindd992002 View Post

What specifically is the problem of FXAA with Waterfox?
@MrAlex
Is it not recommended to rename waterfox.exe to firefox.exe to fix all of the problems mentioned by users above? If not, why?

It's safe to rename it. I already did that to fix the jumplist menu. I even changed the icon of waterfox to the firefox icon (using resource hacker) and replaced the omni.jar file to emulate firefox's looks. There's no harm renaming it see my screenshot below biggrin.gif

watefox.png 630k .png file
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
post #3270 of 7225
I don't know, me too no problem with WF13, after a clean reinstall, my problem of black is resolved.
After I have put enable on FXAA in settings global of Nvidia panel, and the black is back; disable FXAA, no black.
tongue.gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit]