Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit] - Page 338

post #3371 of 7225
Just updated to the latest version and get the following two error messages when starting it up, followed by it immediately crashing:

error1.jpg

error2.jpg


If anyone has any ideas on how to fix this, I'd love to hear them.
post #3372 of 7225
Deleted.
post #3373 of 7225
Quote:
Originally Posted by Amigafever View Post

Just installed WF and impressions are very good, seems to run much smoother that FF. The downloaded .exe is named 14.0.2 but help/about says 14.0.1 which is weird. The Facebook page, images and text at first seemed of lesser quality (on ATI 5670, Catalyst 12.6). Maybe something related to what scottjay mentioned - although I'm not 100% sure this quality loss actually exists - I did switch back to FF because of the KeyScrambler issue. If that is fixed, I'm back to WF.
Also, if FF is opened after using WF, the Acrobat plug-in asks for reinstallation every time.
update: Also, the excellent F.B. Purity extension seems to have problems between FF/WF sessions. Needs to be re-enabled every time.

Its a bummer that Keyscrambler is only 32-bit.


I have the same problem with the Waterfox file numbering.

The files properties state "Waterfox 14.0.2.0"

Process Explorer identifies it as 14.0.1.4586

I'm confused.
post #3374 of 7225
Quote:
Originally Posted by bowspearer View Post

Just updated to the latest version and get the following two error messages when starting it up, followed by it immediately crashing:
error1.jpg
error2.jpg
If anyone has any ideas on how to fix this, I'd love to hear them.
ya, I repeat again, read the last posts. thumb.gif
post #3375 of 7225
Renaming the shortcut doesn't fix the problem.
post #3376 of 7225
Hi all.
I've been using waterfox for some time now without any problems, but when i updated to version 14 i noticed that:
1. I have a "Web/Home" button on my ms keyboard that used to open up waterfox (if not already open) but it doesn't work with Version 14
2. When i click on a link from another application (msn for instance) it doesn't do anything with v 14 (normally it opened up waterfox and directed it to the link).
3. When i try to open the help file from another application (that opens via a web browser) it doesn't work either, while it used to prior to v 14.

Anyone have a solution?

Thanks in advance
post #3377 of 7225
Please does anybody know why KeyScrambler 2.9.2.0 works ok on firefox and PaleMooon x64 but NOT on Waterfox x64?
post #3378 of 7225
This is working for me so much better than Firefox, but I do have 2 problems that I cannot figure out. It will not go to Gmail.com, yet Firefox and Chrome will? In Waterfox it says the page isn't redirecting properly.
Also, one forum, which works in Chrome, will not sign in, signs in but when it returns to the board page, I'm signed out again. Very odd. The forum is for Lastpass.
Thanks in advance for any help. I have tried it with Extensions disabled and no go. There are no proxies set and cookies are accepted so I know it's not that.
post #3379 of 7225
Quote:
Originally Posted by biatche View Post

Similar to your suggestion I've always been using:
Code:
"%ProgramFiles%\Waterfox\waterfox.exe" -silent -nosplash -setDefaultBrowser
and I've just tested yours. Doesn't work. It still pops up asking to set as default browser.
Since changing the filename from firefox.exe to waterfox.exe, I haven't been able to silently set waterfox as default browser.
Please confirm yours work. This hasn't been working on a newly formatted pc (several of them)

I had a similar issue on my Windows 7 laptop -- when I installed Waterfox 14 and pinned it to the taskbar, the pin is created with the "firefox.exe" filename, which does not exist in the new version. The fix for me was to manually edit the pinned icon, located in: %UserProfile%\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\User Pinned\TaskBar and change the filename to "waterfox.exe".

That way, when I start it from the pinned icon, it sets itself as default correctly, instead of asking over and over if I do a hard/symlink to the "firefox.exe" file. -- otherwise It would just tell me that the shortcut to the file did not exist and delete the pin. (So yes, I did a fair amount of troubleshooting for this silly issue)

Because of the firefox -> waterfox name change I ran into similar issues like:
http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=329555
as well as that previous XULRunner error someone else posted a while back when I did an upgrade instead of uninstalling the app and deleting the entire folder.
Edited by vacaloca - 8/15/12 at 4:36pm
post #3380 of 7225
Yeah I've had various issues pop up after firefox.exe --> waterfox.exe.

I don't see the point changing the filename if that's just going to complicate things and cause additional problems while not giving any performance gain.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit]