Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit] - Page 366

post #3651 of 7225
Have you tried a different theme and then switching back? Or changing the size of the icons by right clicking the toolbar?

If you have, then I'm all out of ideas.
post #3652 of 7225
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Lord Venom View Post

Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

I don't see what's so bad about Google with some extra security?

AVG in general is crapware, IMO. Avast is way, way better. Also, I wouldn't call AVG 'extra security' unless you want it eventually flagging vital system files as malware, like in the past. tongue.gif It really is the Norton/McAfee of the modern age.

 

But no actual AV product is installed, just a website is used. (isearch.avg.com). So no flaggin anything tongue.gif

 

Quote:
Originally Posted by coolspotover View Post

When I tried installing waterfox 15, I was not going to want AVG to infect my computer with it's own "friendly" spyware/annoyance so like a sensible computer user I opted for custom with the tick boxes unchecked. This SHOULD in theory, if all was right with the world, have meant that AVG toolbar would not have been installed. I was wrong. It got through anyway and bunged up my chrome install. AVG start page, home page and default search provider. I did not want this and ad to uninstall the toolbar from windows and change all the chrome settings back to MY personal preferences that I had chosen.

Not only that but the waterfox install failed. Missing dll. Deeply irritating. I tried repairing the install, and unistalling and reinstalling but to no avail. I am sure there is some tedious fiddly fix that would make it work again by downloading some suspect thing from some suspect website, but frankly I am not about to go and chase after this. It should just work right? Thankfully I had the old 14.02 or 14.01 installer hanging around my computer and reinstalled this with no problems.

I know that you need a revenue stream from this great project, and you deserve one, but bundling it with software that users cannot opt out of is wrong. Simple. Chose different software, chose something that those who want to can say no to. Chose something with a great big "I don't want this" button rather than some unticked tick boxes that don't actually work.

Also fix the dll thing.

Thanks.

 

It shouldn't do that and I'm sure I've tested it but I will look into. Also I forgot to include the Microsoft Redist files.

 

Quote:
Originally Posted by HanFox View Post

RE: AVG options screen:
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

I've explained it countless times. It's in the news post, and the posts in this thread,
No, you've explained WHY it's there and that it's OPTIONAL, but you don't say how to say "No".

You've left it very blurry as to how to fully opt out and a lot of people aren't as likely to work out to click Custom and not check the boxes.

If you don't understand how that's underhanded then I'm at a loss.

Is it really complicated to have "Express", "Custom", "Do not install"?

Surely the revenue from the AVG support is from having the option of the toolbar/search not that people actually opt in? If it's from people opting in it makes the case of having no "No" selection even worse.

By the way, I have no issue with you needing to include an option like AVG, my issue is that you've done it in such a way.

 

Sorry about that, it's the way they wanted me to include it. I'll try and ask to see if I can change the wording.

 

Quote:
Originally Posted by coolspotover View Post

Don't pin this on me buddy. Others are having the dll issue and the AVG settings and toolbar should NOT have installed. Simple. Don't argue with that, don't dare make it out to be my fault as the dll should be installed along with the rest of the program and it was missing, and I had the correct settings unticked to disallow the AVG bar. Be helpful or stop being an irritation. There are surely a great many things that you have done that I have not done, that does not make you somehow the better one or have the only way. It's not like this for you, so surely it can't be that way for ANYONE? Think before you deride.

I have highlighted a bug, in fact 2 bugs, that should not be a problem.

Missing dll which has been mentioned already by others here and around the net, and AVG sneaking through even with the unobvious options set to not install it.

 

Guys there's no need to argue, just some simple mistakes that can be easily fixed!

Quote:
Originally Posted by kpopsaranghae View Post

Just like WF 14, my 3-finger swipe right/left is page up/down instead of back/forward. Was there a change in the WF code that caused this to happen? :/

 

There might be something with Firefox? Although the code change I have has nothing to do with any user interaction. I'll submit a bug report. Have you tested with FF15?

 

Quote:
Originally Posted by Calleja View Post

Ok, I have a weird problem since installing Waterfox 15 and Google didn't help. My back button is not how I think it should be, round and combined with the forward button, it's back to the "classic" look, no matter what I do. Let me get a screen shot to ilustrate.

http://i.imgur.com/T1r80.png

As you can hopefully see, I see some ugly back/forward arrows instead of the expected round back button combined with the forward one. Is there anything I can do to reset this? If it's relevant, I was using Waterfox 13 until today an just installed 15. I didn't read the instructions for 14 and first installed 15 over 13 and got the expected error. I uninstalled 13 (WITHOUT personal info) adn then resintalled 15. Everything works fine except for the back buttons and they're kinda driving me insane, any help would be greatly appreciated.

Wow, I haven't seen that UI before. Are you sure there aren't any add-ons? If not I'll ask the Mozilla IRC if that UI is part of Firefox.

    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
post #3653 of 7225
Thank you Mr Alex. I figured it would be simple stuff. You are a star and your work is greatly appreciated. biggrin.gif Let us know if you can get things sorted and I'm jumping up to 15.
post #3654 of 7225
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by coolspotover View Post

Thank you Mr Alex. I figured it would be simple stuff. You are a star and your work is greatly appreciated. biggrin.gif Let us know if you can get things sorted and I'm jumping up to 15.

 

Okay I've double checked the installer settings:

 

 

Each checkbox is name CHECK1 CHECK2 and CHECK3. I can give you a pic of each of the checkboxes on Monday if you'd like. Otherwise the toolbar shouldn't have installed.

 

Also, I'm reuploading the installer and the changes I made:

 

  • Added a note at the bottom of the UI saying: "Note: Select custom installation and leave the boxes blank to not install the AVG product"

 

So anyone now downloading after the upload finishes (within 2 minutes) will get the note.

    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
post #3655 of 7225
People couldnt read that they had to uninstall before installing WF14. Now they cant read the installer and select not to have the AVG Toolbar installed. They dont pay for WF and yet they have the nerve to B***T about it!

Mr Alex, dont know how you can put up with this!
post #3656 of 7225
Hey! Just wanted to say I'm happy this project's still chugging along - unfortunately I've had to revert back to Firefox because Flash 64bit is no longer supported for Vista (the latest installer refuses to work). But thumb.gif for you all smile.gif
4690K System
(12 items)
 
HTPC
(9 items)
 
HP dv6 laptop
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 4690K ASRock Z97 Extreme4 XFX Radeon 7950 32 GB DDR3-2133 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 850 EVO SSD Samsung DVD/CD-writer Cooler Master Hyper 212 EVO Windows 7 
MonitorMonitorPowerCase
ASUS PA248Q Dell U2412M XFX 850W Black Edition XXX Fractal Design Arc Midi 2 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Pentium Dual Core E6700 MSI G41M-P33 Combo ATI HD4350 Kingston ValueRAM DDR3-1333 
RAMHard DriveOSMonitor
Kingston ValueRAM DDR3-1333 WD Caviar Blue Windows 7 64-bit Sony 32" TV set 
Case
Apex TX-381 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 430M GT230M (1 Gb dedicated) 8 GB DDR3-1066 640 GB 
OSMonitor
Windows 7 Home Premium (64-bit) 15.6" 
  hide details  
Reply
4690K System
(12 items)
 
HTPC
(9 items)
 
HP dv6 laptop
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 4690K ASRock Z97 Extreme4 XFX Radeon 7950 32 GB DDR3-2133 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 850 EVO SSD Samsung DVD/CD-writer Cooler Master Hyper 212 EVO Windows 7 
MonitorMonitorPowerCase
ASUS PA248Q Dell U2412M XFX 850W Black Edition XXX Fractal Design Arc Midi 2 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Pentium Dual Core E6700 MSI G41M-P33 Combo ATI HD4350 Kingston ValueRAM DDR3-1333 
RAMHard DriveOSMonitor
Kingston ValueRAM DDR3-1333 WD Caviar Blue Windows 7 64-bit Sony 32" TV set 
Case
Apex TX-381 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 430M GT230M (1 Gb dedicated) 8 GB DDR3-1066 640 GB 
OSMonitor
Windows 7 Home Premium (64-bit) 15.6" 
  hide details  
Reply
post #3657 of 7225
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by dqwf View Post

People couldnt read that they had to uninstall before installing WF14. Now they cant read the installer and select not to have the AVG Toolbar installed. They dont pay for WF and yet they have the nerve to B***T about it!

Mr Alex, dont know how you can put up with this!


I don't think there are any paid browsers tongue.gif but either way there's no problem with people voicing their opinions, and I guess things should appear to everyone to be as simple as possible thumb.gif that's what a good program does anyway.

    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
post #3658 of 7225
Opera once had a pay version of the browser many years ago. tongue.gif
The Batcomputer
(24 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7-6700K @ 4.6 GHz ASUS Z170-PREMIUM LGA 1151 ATX Intel Motherboard ASUS ROG GeForce GTX 1070 STRIX-GTX1070-O8G-GAM... ASUS ROG GeForce GTX 1070 STRIX-GTX1070-O8G-GAM... 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G.SKILL Trident Z Series 32GB (2 x 16GB) 3200MH... SAMSUNG 950 PRO M.2 256GB SSD (Windows) SAMSUNG 840 PRO 128GB SATA III SSD (macOS) SAMSUNG 850 PRO 128GB SATA III SSD (Ubuntu) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
SAMSUNG 850 EVO 500GB SATA III SSD (Games + Vir... Seagate Ironwolf 10TB NAS 7200 RPM 256MB Cache ... Seagate Ironwolf 10TB NAS 7200 RPM 256MB Cache ... Seagate Ironwolf 10TB NAS 7200 RPM 256MB Cache ... 
CoolingOSOSOS
Swiftech H320-X2 Prestige AIO Water Cooling Windows 10 Pro Anniversary Update 64-bit macOS 10.12 Sierra Ubuntu 16.04.1 Xenial Xerus 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
QNIX QX2710 LED Evolution ll 27" 2560x1440 WQHD... Ducky Shine 5 RGB LED Backlit Mechanical Keyboa... EVGA Supernova 1200 P2 80 PLUS PLATINUM Certifi... Phanteks Enthoo Primo ATX Full Tower Computer C... 
MouseMouse PadAudioAudio
Ducky Secret RGB Mouse Ducky Flipper Mouse Pad Schiit Modi 2 Uber USB DAC Behringer MS40 Studio Monitors 
  hide details  
Reply
The Batcomputer
(24 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i7-6700K @ 4.6 GHz ASUS Z170-PREMIUM LGA 1151 ATX Intel Motherboard ASUS ROG GeForce GTX 1070 STRIX-GTX1070-O8G-GAM... ASUS ROG GeForce GTX 1070 STRIX-GTX1070-O8G-GAM... 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G.SKILL Trident Z Series 32GB (2 x 16GB) 3200MH... SAMSUNG 950 PRO M.2 256GB SSD (Windows) SAMSUNG 840 PRO 128GB SATA III SSD (macOS) SAMSUNG 850 PRO 128GB SATA III SSD (Ubuntu) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
SAMSUNG 850 EVO 500GB SATA III SSD (Games + Vir... Seagate Ironwolf 10TB NAS 7200 RPM 256MB Cache ... Seagate Ironwolf 10TB NAS 7200 RPM 256MB Cache ... Seagate Ironwolf 10TB NAS 7200 RPM 256MB Cache ... 
CoolingOSOSOS
Swiftech H320-X2 Prestige AIO Water Cooling Windows 10 Pro Anniversary Update 64-bit macOS 10.12 Sierra Ubuntu 16.04.1 Xenial Xerus 64-bit 
MonitorKeyboardPowerCase
QNIX QX2710 LED Evolution ll 27" 2560x1440 WQHD... Ducky Shine 5 RGB LED Backlit Mechanical Keyboa... EVGA Supernova 1200 P2 80 PLUS PLATINUM Certifi... Phanteks Enthoo Primo ATX Full Tower Computer C... 
MouseMouse PadAudioAudio
Ducky Secret RGB Mouse Ducky Flipper Mouse Pad Schiit Modi 2 Uber USB DAC Behringer MS40 Studio Monitors 
  hide details  
Reply
post #3659 of 7225
Quote:
Originally Posted by Calleja View Post

Ok, I have a weird problem since installing Waterfox 15 and Google didn't help. My back button is not how I think it should be, round and combined with the forward button, it's back to the "classic" look, no matter what I do. Let me get a screen shot to ilustrate.
http://i.imgur.com/T1r80.png
As you can hopefully see, I see some ugly back/forward arrows instead of the expected round back button combined with the forward one. Is there anything I can do to reset this? If it's relevant, I was using Waterfox 13 until today an just installed 15. I didn't read the instructions for 14 and first installed 15 over 13 and got the expected error. I uninstalled 13 (WITHOUT personal info) adn then resintalled 15. Everything works fine except for the back buttons and they're kinda driving me insane, any help would be greatly appreciated.

I'm curious now what these buttons are SUPPOSED to look like, as that picture looks very similar to mine and I hadn't realised anything was wrong.
post #3660 of 7225
Quote:
Originally Posted by helloha View Post

That happened for me too. Just unpin the icon you clicked on to launch waterfox and pin the new icon. It should work after that thumb.gif

That didn't work. I tried unpinning it and even tracked down the .exe file and tried pinning that to my taskbar, but I still have the same problem. Before I installed WaterFox 15, I uninstalled 14.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit]