Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit] - Page 367

post #3661 of 7225
MrAlex, I'm still having problems with the new tab page. It always come out as an invalid or error page.
Swag's Venus
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k @ 4.8GHz Asus Maximus V Gene EVGA GTX 680 G.Skill RipJaws X 16GB (2x8GB) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 830 Crucial M4 Corsair H100i Windows 7 
MonitorMonitorKeyboardPower
Dell U2713HM Crossover 27Q (3x) Ducky TKL OCN-Version Corsair AX650 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair C70 (Military Green) Razer DeathAdder BE Steelseries QCK+ Beats Pro 
AudioAudio
Bose Surround Sound 5.1 Beats Tours 
  hide details  
Reply
Swag's Venus
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k @ 4.8GHz Asus Maximus V Gene EVGA GTX 680 G.Skill RipJaws X 16GB (2x8GB) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 830 Crucial M4 Corsair H100i Windows 7 
MonitorMonitorKeyboardPower
Dell U2713HM Crossover 27Q (3x) Ducky TKL OCN-Version Corsair AX650 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair C70 (Military Green) Razer DeathAdder BE Steelseries QCK+ Beats Pro 
AudioAudio
Bose Surround Sound 5.1 Beats Tours 
  hide details  
Reply
post #3662 of 7225
Quote:
Originally Posted by Calleja View Post

Ok, I have a weird problem since installing Waterfox 15 and Google didn't help. My back button is not how I think it should be, round and combined with the forward button, it's back to the "classic" look, no matter what I do. Let me get a screen shot to ilustrate.
http://i.imgur.com/T1r80.png
As you can hopefully see, I see some ugly back/forward arrows instead of the expected round back button combined with the forward one. Is there anything I can do to reset this? If it's relevant, I was using Waterfox 13 until today an just installed 15. I didn't read the instructions for 14 and first installed 15 over 13 and got the expected error. I uninstalled 13 (WITHOUT personal info) adn then resintalled 15. Everything works fine except for the back buttons and they're kinda driving me insane, any help would be greatly appreciated.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/cstbb/
Quote:
Originally Posted by farmers View Post

I'm curious now what these buttons are SUPPOSED to look like, as that picture looks very similar to mine and I hadn't realised anything was wrong.

Firefox changed the UI a bit. They removed the borders on the forward/backward and other addons on the navigation toolbar.
Quote:
Originally Posted by jeffreyabr View Post

That didn't work. I tried unpinning it and even tracked down the .exe file and tried pinning that to my taskbar, but I still have the same problem. Before I installed WaterFox 15, I uninstalled 14.

Try launching from the waterfox directory. (Don't drag the waterfox exe in the taskbar.) Then pin the icon.
Edited by qwerty77 - 8/31/12 at 8:01pm
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
post #3663 of 7225
Quote:
That definitely shouldn't be happening. That sounds like an actual memory leak. Is your RAM overclocked? It could be unstable and errors in the memory storage could be occurring. Otherwise I'll have to look into that.

I did just update my flash, could that have something to do with it? On 11.4... right now, Im having no other memory problems in any other program
My System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500k@ 4.5 MSI p67a-G45 Sapphire R9 290x 16gb Gskill Tridentx 2133 9-11-11-31 1.6v 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M100  Cooling by Noctua Windows 10 50" Panasonic UT50 Plasma 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair Vengeance K90 XFX P1-650X-CAH9 650W MODULAR NZXT Phantom 820 Mionix naos 7000 
Mouse PadAudio
logitech G440 Harmon Kardon and Elemental Designs home theater 
  hide details  
Reply
My System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500k@ 4.5 MSI p67a-G45 Sapphire R9 290x 16gb Gskill Tridentx 2133 9-11-11-31 1.6v 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M100  Cooling by Noctua Windows 10 50" Panasonic UT50 Plasma 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair Vengeance K90 XFX P1-650X-CAH9 650W MODULAR NZXT Phantom 820 Mionix naos 7000 
Mouse PadAudio
logitech G440 Harmon Kardon and Elemental Designs home theater 
  hide details  
Reply
post #3664 of 7225
Excellent. All working fine now. I think perhaps the problem was the AVG toobar installs if you repair your installation. There was no option not to, and I repaired as there was a missing dll and I thought that might fix it and another commenter has mentioned this. Something to look into perhaps?

Thank you.
post #3665 of 7225
I did just notice I have 'AVG Secure Search' in my search engine list, and wondered how it got there - I definitely omitted it during the install. It wasn't set as the default, but it has been added in there. I don't care that much either way, as I certainly wouldn't classify it as 'spyware' like some other people in this thread - it just concerns me that the installer has quite obviously done something I asked it not to do.
post #3666 of 7225
Quote:
Originally Posted by farmers View Post

I did just notice I have 'AVG Secure Search' in my search engine list, and wondered how it got there - I definitely omitted it during the install. It wasn't set as the default, but it has been added in there. I don't care that much either way, as I certainly wouldn't classify it as 'spyware' like some other people in this thread - it just concerns me that the installer has quite obviously done something I asked it not to do.

You can just delete it afterwards. See the "search plugins" folder in the waterfox directory you'll see some "avg secure search" delete it and restart waterfox then it will be gone.
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
post #3667 of 7225
Bug Report :
Disable Plugin Container causes the browser will close by itself.

I've tried on Windows XP 64 Bit with 3 GB of RAM (DDR3) using latest version of Java, Flash Player and Silverlight.

You could compare with (original) Mozilla Firefox and Pale Moon.
If plugin container on both (of browsers) disabled, they still run without (any) problem.

Note :
I need to disable plugin container since my tweaks (of firefox family) run faster and more responsive with no plugin container.
Beside, plugin container consume (more) memory space, especially if you are playing web-browser game within hours.

Please investigate my report and (if you could) please fix it (if there - any - possible ways).
Thank you.

Regards,

Ghoven
post #3668 of 7225
Strange error on uninstall.

After first installing WF15 i got the torjan error. Guess this is a false positive. My antivirus software won't allow it to install with avg stuff but no issues without it..

But after playing around and testing I noticed if I install waterfox 15 and uninstall it my Gadgets get screwed up. Mainly the CPU Usage and Network Meter. Just have the config button and close button look normal rest is small white box with just couple of items like "> /" in it. Reinstalling of waterfox doesn't help. Shutting down sidebar reinstalling gadgets resetting sidebar to defaults doesn't fix it. Only way to recover is to do restore back to before waterfox was installed.

FF 15 works fine if that helps.
post #3669 of 7225
Quote:
Originally Posted by Ghoven View Post

Bug Report :
Disable Plugin Container causes the browser will close by itself.
I've tried on Windows XP 64 Bit with 3 GB of RAM (DDR3) using latest version of Java, Flash Player and Silverlight.
You could compare with (original) Mozilla Firefox and Pale Moon.
If plugin container on both (of browsers) disabled, they still run without (any) problem.
Note :
I need to disable plugin container since my tweaks (of firefox family) run faster and more responsive with no plugin container.
Beside, plugin container consume (more) memory space, especially if you are playing web-browser game within hours.
Please investigate my report and (if you could) please fix it (if there - any - possible ways).
Thank you.
Regards,
Ghoven

Disabling it while firefox/waterfox are running will sometimes make the browser close down. However there is a way to disable plugincontainer.exe but can be run on-demand.
type "about:config" in the address bar and search for "plugins.click_to_play" set it to true. If you want to disable it completely follow the guide here: http://kb.mozillazine.org/Plugin-container_and_out-of-process_plugins
Edited by qwerty77 - 9/1/12 at 9:13pm
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
post #3670 of 7225
Quote:
Originally Posted by Bearded Geek View Post

Not to mention that if you choose Custom Install it's default settings are UNCHECKED boxes.

Spoke too soon with my earlier reply...the inclusion of AVG Search in the Search Bar violates the spirit of not installing any AVG components.
Edited by mhowie - 9/1/12 at 10:52am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit]