Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit] - Page 379

post #3781 of 7225
Quote:
Originally Posted by qwerty77 View Post

Disable hardware acceleration. Also are you using a AMD graphics card? Seems like hardware acceleration is somewhat broken on AMD graphics .

I'll be damned. It instantly worked.

But no, I'm using an Nvidia GeForce GTX 670

Thank you!
post #3782 of 7225
Quote:
Originally Posted by sp4zzj4zz View Post

I'll be damned. It instantly worked.
But no, I'm using an Nvidia GeForce GTX 670
Thank you!

Oh well XD. I thought AMD graphics are causing it but by the looks of it Nvidia also have problems on hardware acclelaration biggrin.gif Glad you have it sorted out. thumb.gif
Edited by qwerty77 - 9/6/12 at 9:49pm
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
post #3783 of 7225
Wow! Thnx for the Portable Version of 15.0build thumb.gif Lets test!
post #3784 of 7225
Quote:
Originally Posted by sp4zzj4zz View Post

I'll be damned. It instantly worked.
But no, I'm using an Nvidia GeForce GTX 670
Thank you!
no, desable FXAA, FXAA isn't compatible with firefox thumb.gif
post #3785 of 7225
Hmmm...portable version don`t have profile at root-folder WF....It create profile on ".../AppData/Roaming/Mozilla". And i`ll dont see any differences with installer-version. The most great feature of Portable-Proggs is a "sand-box" or "all-in-one-folders", all the more so for browsers, IMHO
post #3786 of 7225
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Trommy View Post

Hmmm...portable version don`t have profile at root-folder WF....It create profile on ".../AppData/Roaming/Mozilla". And i`ll dont see any differences with installer-version. The most great feature of Portable-Proggs is a "sand-box" or "all-in-one-folders", all the more so for browsers, IMHO

 

For 15.0.1 I'll fix that.

 

Alright, can anyone give me anything I should put in the FAQ? Since most of the issues occur in Firefox as well, I don't want to fill it up with useless stuff.

    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
post #3787 of 7225
Waterfox 15 still doesn't have a unique user agent string, but uses the Firefox user agent:

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:15.0) Gecko/20120830 Firefox/15.0

^^ Please fix this, so that it can be identified how many people are actually using Waterfox. This is what the UA in PaleMoon looks like:

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.18) Gecko/20110619 Firefox/3.6.18 (Palemoon/3.6.18)

I see no good reason why Waterfox shouldn't have its own user agent string.
post #3788 of 7225
Quote:
Originally Posted by EliasAlucard View Post

Waterfox 15 still doesn't have a unique user agent string, but uses the Firefox user agent:

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:15.0) Gecko/20120830 Firefox/15.0

^^ Please fix this, so that it can be identified how many people are actually using Waterfox. This is what the UA in PaleMoon looks like:

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.18) Gecko/20110619 Firefox/3.6.18 (Palemoon/3.6.18)

I see no good reason why Waterfox shouldn't have its own user agent string.

It's because Waterfox is just a recompilation of Firefox and PM is basically a separate program that looks like Firefox. I think I read somewhere that since no one is getting paid for this program, it takes a lot of time and money to be able to create Waterfox as a stand-alone project.
Swag's Venus
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k @ 4.8GHz Asus Maximus V Gene EVGA GTX 680 G.Skill RipJaws X 16GB (2x8GB) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 830 Crucial M4 Corsair H100i Windows 7 
MonitorMonitorKeyboardPower
Dell U2713HM Crossover 27Q (3x) Ducky TKL OCN-Version Corsair AX650 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair C70 (Military Green) Razer DeathAdder BE Steelseries QCK+ Beats Pro 
AudioAudio
Bose Surround Sound 5.1 Beats Tours 
  hide details  
Reply
Swag's Venus
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3570k @ 4.8GHz Asus Maximus V Gene EVGA GTX 680 G.Skill RipJaws X 16GB (2x8GB) 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 830 Crucial M4 Corsair H100i Windows 7 
MonitorMonitorKeyboardPower
Dell U2713HM Crossover 27Q (3x) Ducky TKL OCN-Version Corsair AX650 
CaseMouseMouse PadAudio
Corsair C70 (Military Green) Razer DeathAdder BE Steelseries QCK+ Beats Pro 
AudioAudio
Bose Surround Sound 5.1 Beats Tours 
  hide details  
Reply
post #3789 of 7225
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

The shortcut works fine for me, so it can't be that. I'll have a look into this for you.

Maybe related, seems that Waterfox is also unable to set itself as default browser.

It keeps asking to set itself as default at every startup, unless relevat option is unticked. Keeps doing the same even if defaults are all set (6/6) from Windows Control Panel.
post #3790 of 7225
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Swag View Post

Quote:
Originally Posted by EliasAlucard View Post

Waterfox 15 still doesn't have a unique user agent string, but uses the Firefox user agent:

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:15.0) Gecko/20120830 Firefox/15.0

^^ Please fix this, so that it can be identified how many people are actually using Waterfox. This is what the UA in PaleMoon looks like:

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.18) Gecko/20110619 Firefox/3.6.18 (Palemoon/3.6.18)

I see no good reason why Waterfox shouldn't have its own user agent string.

It's because Waterfox is just a recompilation of Firefox and PM is basically a separate program that looks like Firefox. I think I read somewhere that since no one is getting paid for this program, it takes a lot of time and money to be able to create Waterfox as a stand-alone project.

 

Quote:
Originally Posted by EliasAlucard View Post

Waterfox 15 still doesn't have a unique user agent string, but uses the Firefox user agent:

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:15.0) Gecko/20120830 Firefox/15.0

^^ Please fix this, so that it can be identified how many people are actually using Waterfox. This is what the UA in PaleMoon looks like:

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.18) Gecko/20110619 Firefox/3.6.18 (Palemoon/3.6.18)

I see no good reason why Waterfox shouldn't have its own user agent string.

 

It's nothing to do with that. I could change the string to look like:

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:15.0) Gecko/20120830 Waterfox/15.0

 

But when I did that, the add-on website would show incompatible browser so I decided to leave it as is for the moment. A complete rebrand brought a few issues so I though I'd do a partial rebrand (as Mozilla does with Aurora and Beta).

 

Quote:
Originally Posted by Jarkko View Post

Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

The shortcut works fine for me, so it can't be that. I'll have a look into this for you.

Maybe related, seems that Waterfox is also unable to set itself as default browser.

It keeps asking to set itself as default at every startup, unless relevat option is unticked. Keeps doing the same even if defaults are all set (6/6) from Windows Control Panel.

I haven't got that issue...it shouldn't be happening. There has to be something conflicting. So I'll look and see if there's anything I can do.

    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 48.0.2: 06 September [Firefox 64-Bit]