Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 50: 21 November [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 50: 21 November [Firefox 64-Bit] - Page 460

post #4591 of 7267
Just updated to v18.0.1 and find that Words With Friends in FaceBook is now broken. Have reinstalled Flash 64 bit but still have same problem. Anyone else having Flash problems with the new version of WaterFox?
post #4592 of 7267
Just a small hiccup... The installer wouldn't start. It was listed in task manager as a running process but wasn't doing anything. I tried twice (killing the process after), then I right-clicked and clicked "Run as administrator" and it worked fine. I'm running Win7 and UAC is disabled. I remember this happening with a past version (no idea what one) so I restarted the computer and it fixed it. No clue why it does it.

It's working great though, thanks! smile.gif
post #4593 of 7267
Quote:
Originally Posted by JRuxGaming View Post

If you have another Firefox-based browser that uses the profiles, it will only show one of the Firefox-based browsers in the list.

Ha ok. So the culprit is CyberFox which doesn't uninstall properly. Glad I could return to Waterfox.
post #4594 of 7267
Quote:
Originally Posted by vtdaug View Post

I don't think that this has been reported yet.
I upgraded waterfox to 18.0.1 about 24 hours ago and it has averaged 25% CPU since the upgrade. Response time was noticeably slower. I just downgraded to 16.0.1 and waterfox is back to 1% CPU. I have 3 open windows with 95 tabs and Win7 Pro-64 SP1 running on an i7 920
I made no other changes when I upgraded and then downgraded.

I'd like to stay with the latest version but don't want the increased overhead. Any ideas?

Also reporting this issue with my 2700k. CPU randomly spikes to 25% every 5 seconds or so. Never had this issue with previous versions.
post #4595 of 7267
Quote:
Originally Posted by mark0159nz View Post

Hi,

I have installed firefox in both the virtual machine I created yesterday and my work machine and don't have the problem.



When it's maximized it still looks different, it almost like there are some missing pixels. I'll post a screenshot.

it's more like the waterfox button has grown.


Oh yah true! The button is bigger, lol.
BitPhire
(16 items)
 
Little Pooh
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 945 @3.5GHz Gigabyte GA-890GPA-UD3H GigaByte Radeon HD 5770 Corsair Vengeance LP 8GB 1600MHz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 830 128GB SSD Seagate Barracuda 500GB CoolerMaster Hyper 212X Windows 7 Professional 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ G2222HDH Leopold FC500R (MX Brown) Corsair HX-650 Bitfenix Shinobi Window 
MouseMouse PadAudioOther
Razer DeathAdder V2 3500DPI Razer Goliathus Control Standard Edition NuForce uDAC-2SE Audio Technica ATH-TAD500 
CPUMotherboardRAMHard Drive
Intel Celeron G530 ASRock H77M Motherboard Kingston ValueRAM 4GB Western Digital Blue 1TB 
Optical DriveOSMonitorPower
ASUS DVD Burner Windows 7 64Bit SP1 Sharp Aquos 37" LCD TV Corsair CX-430 V2  
CaseMouseOther
CoolerMaster Elite 341 mATX Microsoft Basic Mouse Hauppauge MCE Remote 
  hide details  
Reply
BitPhire
(16 items)
 
Little Pooh
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 945 @3.5GHz Gigabyte GA-890GPA-UD3H GigaByte Radeon HD 5770 Corsair Vengeance LP 8GB 1600MHz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 830 128GB SSD Seagate Barracuda 500GB CoolerMaster Hyper 212X Windows 7 Professional 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ G2222HDH Leopold FC500R (MX Brown) Corsair HX-650 Bitfenix Shinobi Window 
MouseMouse PadAudioOther
Razer DeathAdder V2 3500DPI Razer Goliathus Control Standard Edition NuForce uDAC-2SE Audio Technica ATH-TAD500 
CPUMotherboardRAMHard Drive
Intel Celeron G530 ASRock H77M Motherboard Kingston ValueRAM 4GB Western Digital Blue 1TB 
Optical DriveOSMonitorPower
ASUS DVD Burner Windows 7 64Bit SP1 Sharp Aquos 37" LCD TV Corsair CX-430 V2  
CaseMouseOther
CoolerMaster Elite 341 mATX Microsoft Basic Mouse Hauppauge MCE Remote 
  hide details  
Reply
post #4596 of 7267
I have had to re-install Waterfox 16.0.1. Firefox 18.0.1 crashes constantly.
post #4597 of 7267
Quote:
Originally Posted by AspieMum View Post

I have had to re-install Waterfox 16.0.1. Firefox 18.0.1 crashes constantly.

This happened to me as well. Was wanting to use FF 18 while WF 18 was being worked on and it constantly crashed. So I had to switch back to WF 16.
post #4598 of 7267
Quote:
Originally Posted by yusky03 View Post

This happened to me as well. Was wanting to use FF 18 while WF 18 was being worked on and it constantly crashed. So I had to switch back to WF 16.

Crash as in the whole FF18 crashed or just Flash?
post #4599 of 7267
Hi,
Today I installed WF 18.0.1 but when I opened it it destroyed my Tab Groups. If I click on the "Group your tabs" button is stops responding and destroys my tab groups. I had to restore Session Manager backups and after trying with Cyberfox, FF and WF I realized it is WF who breaks the groups. I restored a backup with FF and it worked, when I opened WF it destroyed the groups. I restored a backup with CyberFox and it worked, when I opened WF it destroyed the groups. I uninstalled WF and installed it back but it acts the same. I had to uninstall WF. Any one else having this problems? Any idea on what it could be?
post #4600 of 7267
It didn't matter what I was tying to do Waterfox 18 just kept crashing frequently enough you couldn't actually do anything (less than a minute between crashes probably)- WF 18 started crashing from the moment it opened. I tried a clean install so its not left over stuff from previous versions nor is it any add ons because it still crashed immediately on opening.
Edited by AspieMum - 1/21/13 at 9:14am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 50: 21 November [Firefox 64-Bit]