Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 53: 24 April [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 53: 24 April [Firefox 64-Bit] - Page 459

post #4581 of 7308
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post


As for the icon, that happens with a few programs I find. But don't pin the desktop shortcut, pin the program that launches. As for the jumplist, I've never had it show the tabs, but I'll look into it smile.gif. And the GUI error I will also look into that.

It seems to be a mixed bag. Could you please list your system? Thanks!
Okay, running the program directly from the .exe and then pinning got the same results, but pinning the .exe directly did fix it. Guess windows is just picky. Thanks!

Honestly I don't see me using tabs in the jumplist, I got confused when your screenshot showed favorites and mine didn't and wondered if it was related to the pin bug.

Oh looking a bit the overlapping seems to be an old firefox bug? Google pointed me at 680230. I dunno, honestly bugzilla confuses me. <_<;;

Um not sure what else you might need besides Waterfox 18.0.1 and Windows 7 Ultimate Service Pack 1. The only thing I remember doing while upgrading from WF16 to 18 is chat with friends through skype, I didn't touch my aero settings and honestly wouldn't even know where to go to do that.
post #4582 of 7308
ok , i got this issue only with latest waterfox 18.01 . all fonts look bad , the only way to overcome this IS to disable hardware acceleration ....
i am using latest nvidia vga driver on win 7 x64 sp1 .

and yes , on firefox 18.01 this matter is not accrue , meaning my hardware acceleration is ON and all look sharp and smooth.

what can i do to solve this ? headscratch.gif
post #4583 of 7308
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by demoneye View Post

ok , i got this issue only with latest waterfox 18.01 . all fonts look bad , the only way to overcome this IS to disable hardware acceleration ....
i am using latest nvidia vga driver on win 7 x64 sp1 .

and yes , on firefox 18.01 this matter is not accrue , meaning my hardware acceleration is ON and all look sharp and smooth.

what can i do to solve this ? headscratch.gif

 

Is gfx.content.azure.enabled set to true? That might be the issue. If it is, enable hw acceleration and set azure to false.

    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
post #4584 of 7308
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

Is gfx.content.azure.enabled set to true? That might be the issue. If it is, enable hw acceleration and set azure to false.

i set gfx.content.azure.enabled to false and Hw acceleration to ON , nothing changed , i barely read the fonts in waterfox doh.gif
post #4585 of 7308
I'm happy to have a up2date waterfox again. Respect your work, mr.Alex.
Just a minor glitch. I couldn't install a xpi file to change the language. It says it is not compatible. I try 2 download en install it from here
http://sourceforge.net/projects/waterfoxproj/files/xpi/
Any ideas??
Lots of respect and greetings
Truffel71
post #4586 of 7308
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Truffel71 View Post

I'm happy to have a up2date waterfox again. Respect your work, mr.Alex.
Just a minor glitch. I couldn't install a xpi file to change the language. It says it is not compatible. I try 2 download en install it from here
http://sourceforge.net/projects/waterfoxproj/files/xpi/
Any ideas??
Lots of respect and greetings
Truffel71

 

I need to update the language packs, I'll write a news post when they're ready smile.gif

    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
post #4587 of 7308
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

I need to update the language packs, I'll write a news post when they're ready smile.gif

Thnx thumb.gif
post #4588 of 7308
I don't think that this has been reported yet.
I upgraded waterfox to 18.0.1 about 24 hours ago and it has averaged 25% CPU since the upgrade. Response time was noticeably slower. I just downgraded to 16.0.1 and waterfox is back to 1% CPU. I have 3 open windows with 95 tabs and Win7 Pro-64 SP1 running on an i7 920
I made no other changes when I upgraded and then downgraded.

I'd like to stay with the latest version but don't want the increased overhead. Any ideas?
post #4589 of 7308
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

XP 64-Bit is installed by the installer, but since I'm using MSVC 11, I think Microsoft themselves might not allow support for XP 64-Bit mad.gif
Calm down, No need to be stress/mad.
I'm blame nothing about your work.
I've win7, win8, mac, ubuntu, andriod in my other partitions and 18.01 works fine in win7.
I'm calm enough than those stick to "xp only" since I'm mutiple os user anyway.
I just need to know is waterfox already dead end at 16.01 for xp x64 officially yet? that's all.
and my other main point come to inform you about this:
Quote:
Waterfox Installer
Version: 18.0.1
Language: English (US)
Operating System:Windows XP (x64), Windows Vista (x64), Windows 7 (x64)

My suggestion:
I think you should change announce informaton officially about drop support at 18.01 for xp
or delete this out. I bet xp x64 users will stop expect and upgrade their xp to win7 or stay at 16.01. At least better than leave this xp false information that cause xp user naging you continously and drive you mad at them. Also Microsoft start to play count down meter for drop xp updates already. So I think no need to keep burden on xp anymore.
post #4590 of 7308
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

OH! So this only occurs when WF is minimized? Has anyone run Firefox 18? Because it seems like this could be by design.

Hi,

I have installed firefox in both the virtual machine I created yesterday and my work machine and don't have the problem.



When it's maximized it still looks different, it almost like there are some missing pixels. I'll post a screenshot.

it's more like the waterfox button has grown.


Edited by mark0159nz - 1/20/13 at 11:46am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 53: 24 April [Firefox 64-Bit]