Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 53: 24 April [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 53: 24 April [Firefox 64-Bit] - Page 528

post #5271 of 7308
Quote:
Originally Posted by Screemer View Post

Seem to be working preoblem free here in my installation..
Tested it here.. http://bubblemark.com/silverlight2.html
That's strange. That link works for me too. However this link does not and neither does Netflix, both of which I have tested on two separate computers. I'm not sure what's happening there, but still something that I think should be noted.
post #5272 of 7308
Quote:
Originally Posted by brdigetrlol View Post

That's strange. That link works for me too. However this link does not and neither does Netflix, both of which I have tested on two separate computers. I'm not sure what's happening there, but still something that I think should be noted.
The Ms link works for me, stating
Quote:
The version of Silverlight installed is:
Silverlight 5 (5.1.20513.0)

You are ready to use Microsoft Silverlight
I think there is a x64 compatible silverlight version.
This link downloads silverlight_x64.exe when I try it.
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=149156
post #5273 of 7308
All hello. How to use this build?
post #5274 of 7308
Quote:
Originally Posted by Trommy View Post

All hello. How to use this build?
Fiirs of all, if you are the least unsure about firefox/waterfox profiles, don't use this build. (not meaning it's bad, but can be hard to get running)
If you know what you are doing follow the instructions in Post#20880726
Also to use waterfox instead of firefox you need flash x64 and silverlight x64. Most addons from firefox work flawlessly in waterfox.
If you are the slightest unsure, better wait for a fixed version from Mr.Alex..
Edited by Screemer - 10/1/13 at 12:19pm
post #5275 of 7308
Quote:
Originally Posted by Ethorsen View Post

Looks good so far.

Although I had to move my Profile folder from

.\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles
to
.\AppData\Roaming\Firefox\Profiles

And then load waterfox with Run -> waterfox -p to select my profile.

I'm wondering if its Mozilla that decided to move the profiles folder!?

Thx anyhow.

@MrAlex,

Is there no way to get this new install to pickup the old profile location like it always has?
None of my backup programs now auto-detects my firefox profile .... even a well-known program like CCleaner now shows NO firefox installation. frown.gif
post #5276 of 7308
Few minutes ago I uninstalled some unnecessary browsers and apps that I didn't need:thumb: with Revo uninstaller:thumb:. After that I tried to run my waterfox browser, but it didn't ran. It just says that "Couldn't load XPCOM". After that I tried to uninstall waterfox, but it can't be done because I, CCleaner and Revo couldn't find it amongst the installed programs. So it is clear that Revo destroyed my waterfox, but do you have any advices how I can get it work again or uninstall it and then install it again.
post #5277 of 7308
Then you're probably trying to load the wrong exe.
post #5278 of 7308
Silverlight still isn't working for me on either of these computers, two completely different builds, one of which is my friend's and is running Windows 7, whereas I'm running Windows 8. It runs fine for Firefox and I just tested it with Palemoon x64 and it runs fine there too. It's just strange that our two computers would be the only ones with this issue. Here are some links to what the Microsoft Silverlight website is showing me along with the Silverlight installer (mind you, I've tried uninstalling and reinstalling multiple different versions at this point with no luck) and what Netflix shows me instead of streaming videos. As a side note, the aforementioned test with the bouncing balls works perfectly fine while these others don't, for whatever reason. Microsoft website screen. Netflix website screen.
Edited by brdigetrlol - 10/2/13 at 5:45pm
post #5279 of 7308
Quote:
Originally Posted by brdigetrlol View Post

Silverlight still isn't working for me on either of these computers, two completely different builds, one of which is my friend's and is running Windows 7, whereas I'm running Windows 8. It runs fine for Firefox and I just tested it with Palemoon x64 and it runs fine there too. It's just strange that our two computers would be the only ones with this issue. Here are some links to what the Microsoft Silverlight website is showing me along with the Silverlight installer (mind you, I've tried uninstalling and reinstalling multiple different versions at this point with no luck) and what Netflix shows me instead of streaming videos. As a side note, the aforementioned test with the bouncing balls works perfectly fine while these others don't, for whatever reason. Microsoft website screen. Netflix website screen.

See if the silverlight plugin shows under ... Tools \ Add-ons \ plugins

Might be that Silverlight didn't pickup your waterfox installation since the profiles folder is NOT in the correct place .... same as my backup programs & Ccleaner isn't picking up the installation frown.gif
post #5280 of 7308
Working great after one day of use although Waterfox shows when you open it, it's called Firefox in the installed programs list and on the start menu. Oh well no biggie as it's working fine. Oh and next to "Firefox' it's the Waterfox symbol. thumb.gif By the way Mr Alex; no need for any apologies either.
Edited by safari801 - 10/3/13 at 12:46am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 53: 24 April [Firefox 64-Bit]