Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 53: 24 April [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 53: 24 April [Firefox 64-Bit] - Page 711

post #7101 of 7308
Portable just means it saves all it's settings in the same folder it's installed in. Great for having it on a flash drive.
Going Blue
(22 items)
 
My Minecraft Box
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon X5690 EVGA 132-BL-E758 EVGA GTX 970 Crucial Ballistix Tactical 3x8GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston V300 120GB Seagate Sata II 1TB Seagate Sata II 500GB WD Sata II 500GB 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Crucial MX200 500GB Corsair H80i XIGMATEK XAF-F1255 Lian Li EX-36A1 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate SP1 64bit Dell 2009W IBM Model M Seasonic SS-660XP2 
CaseMouseMouse PadAudio
Semi Custom Logitech g400 SteelSeries QcK HD598 
OtherOther
CyberPower PFC MNPA19-XTR 10gb 
  hide details  
Reply
Going Blue
(22 items)
 
My Minecraft Box
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon X5690 EVGA 132-BL-E758 EVGA GTX 970 Crucial Ballistix Tactical 3x8GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston V300 120GB Seagate Sata II 1TB Seagate Sata II 500GB WD Sata II 500GB 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Crucial MX200 500GB Corsair H80i XIGMATEK XAF-F1255 Lian Li EX-36A1 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate SP1 64bit Dell 2009W IBM Model M Seasonic SS-660XP2 
CaseMouseMouse PadAudio
Semi Custom Logitech g400 SteelSeries QcK HD598 
OtherOther
CyberPower PFC MNPA19-XTR 10gb 
  hide details  
Reply
post #7102 of 7308
Very strange.
I downloaded the 43.0.1 setup from the link on the main Waterfox page yesterday.

https://www.waterfoxproject.org/

Today, the link is for the older 40.1.0 release.

Mr Alex, what is up with the website?

Chas
post #7103 of 7308
He probably took it down for one reason or another.
Potato
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k + H110i GT ASRock Extreme4 EVGA GTX 1070 Hybrid Samsung 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
250GB Samsung SSD (OS)  960GB Micron SSD (games/apps) (2) 2TB Hitachi Ultrastar 2TB Western Digital Black 
OSKeyboardPowerMouse
Win 10 Pro Corsair K70 + custom keys/ dampeners Corsair CX600 G602 + G5 
Audio
DT990 Pro 250 Ohm 
  hide details  
Reply
Potato
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k + H110i GT ASRock Extreme4 EVGA GTX 1070 Hybrid Samsung 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
250GB Samsung SSD (OS)  960GB Micron SSD (games/apps) (2) 2TB Hitachi Ultrastar 2TB Western Digital Black 
OSKeyboardPowerMouse
Win 10 Pro Corsair K70 + custom keys/ dampeners Corsair CX600 G602 + G5 
Audio
DT990 Pro 250 Ohm 
  hide details  
Reply
post #7104 of 7308
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Prime2515102 View Post
 
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

Has this issue been resolved in 43?

No, the problem is still there.

 

If you can recreate the problem with Firefox, I'd submit a bug report to Mozilla.

 

Quote:
Originally Posted by tomv View Post

Great job on 43. had it for couple days, runs like a charm . Thanks for the hard work! thumb.gifthumb.gif

 

Thanks! Appreciate it.

 

Quote:
Originally Posted by WetLook View Post

Where is the Waterfox 43.0 Setup for Windows.
https://www.waterfoxproject.org/downloads on shows
Waterfox 40.1.0 Setup for windows.
It also shows Waterfox 43.0.1 Portable, is this supposed to be for our laptops?

Thanks Mr.Alex for your time and help. You are doing a GREAT job and I appreciate your work!!!

 

 

Quote:
Originally Posted by thechas View Post

Very strange.
I downloaded the 43.0.1 setup from the link on the main Waterfox page yesterday.

https://www.waterfoxproject.org/

Today, the link is for the older 40.1.0 release.

Mr Alex, what is up with the website?

Chas

 

 

Quote:
Originally Posted by GrumpyOne View Post

He probably took it down for one reason or another.

 

Basically anyone who didn't have a pre-existing Firefox/Waterfox profile, would be met with a crash straight away. Portable wasn't affected because of the use of the -p flag setting up a profile location and Mac uses Clang :-) Managed to find the bug after 5 days of bisecting. Grim! Here's a post with more info on what happened: https://www.waterfoxproject.org/blog/waterfox-43-installer-reverted-to-40.1.0-and-some-insight

 

Anyway 43.0.4 is out which rebases everything to FF43.0.4 and fixes the issue! Finally after 2 months straight of debugging through the holidays I'm going to have a long weekend :D

    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
post #7105 of 7308
Quote:
Originally Posted by kevindd992002 View Post

Ok, gotcha.

I'm having an issue with WF 40.1.0 now. I'm trying to play YouTube videos from LinusTechTips and the highest quality I get is 360p. And I see a link in the settings gear icon of the Youtube video for "missing options". The link redirects to this URL: https://support.google.com/youtube/answer/6322658?p=missing_quality&rd=1

This doesn't make sense because when I try it on another computer with WF with the same version, I get the list of qualities up to 1080p. What gives?

Additionally, when I go to https://www.youtube.com/html5 on the problem computer, it says that it does not support H.264 and MSE & H.264 while on the working computer it supports all 6 listed protocols. The extensions are all the same on both WF instances.

MrAlex?
post #7106 of 7308
Hi Mr. Alex,

Waterfox 40.1.0 still reports it is up to date. Is the Update Channel Dead?
post #7107 of 7308
Thanks MrAlex, got the new update. thank you for your work. thumb.gifthumb.gif
post #7108 of 7308
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by kevindd992002 View Post
 
Quote:
Originally Posted by kevindd992002 View Post

Ok, gotcha.

I'm having an issue with WF 40.1.0 now. I'm trying to play YouTube videos from LinusTechTips and the highest quality I get is 360p. And I see a link in the settings gear icon of the Youtube video for "missing options". The link redirects to this URL: https://support.google.com/youtube/answer/6322658?p=missing_quality&rd=1

This doesn't make sense because when I try it on another computer with WF with the same version, I get the list of qualities up to 1080p. What gives?

Additionally, when I go to https://www.youtube.com/html5 on the problem computer, it says that it does not support H.264 and MSE & H.264 while on the working computer it supports all 6 listed protocols. The extensions are all the same on both WF instances.

MrAlex?

 

Ooh sorry! I think it's related to this bug: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1233970

It varied on systems where YouTube would serve different qualities to different WF users. You could either install the WF43.0.4 update now, (or wait for the automatic update tomorrow) to see if it fixes it, if not on the broken system try playing around with the user agent: Make a pref called general.useragent.override.youtube.com and give it a value similar to this:

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:41.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0

 

See if it makes any different with different values?

Quote:
Originally Posted by thecreator1965 View Post

Hi Mr. Alex,

Waterfox 40.1.0 still reports it is up to date. Is the Update Channel Dead?

 

I've released the update to every other WF version except 40.1.0, due to that being the busiest. Want to make sure users aren't reporting any updater issues while I'm asleep, so 40.1.0 will get the notification tomorrow. You could always make the preference app.update.url.override and set it's value to https://www.waterfoxproject.org/update/test/win/update.xml to force the update (then reset it when you're done).

 

Quote:
Originally Posted by tomv View Post

Thanks MrAlex, got the new update. thank you for your work. thumb.gifthumb.gif

 

You're welcome! :-)

    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
post #7109 of 7308
I don't blame you, take a loooong weekend:thumb:
post #7110 of 7308
:cheers:Mr. Alex,

Enjoy your long weekend, I am sure you can use the break!!!
Thank you for your work and time with this project, I appreciate it.

WetLook
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 53: 24 April [Firefox 64-Bit]