Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 53: 24 April [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 53: 24 April [Firefox 64-Bit] - Page 718

post #7171 of 7308
Hello,
thanks for Waterfox 46, but I have problem with Browsermark test (web.basemark.com) - it cannot pass Conformity responsiveness (it freezes there). Previous version, as well as Firefox 46 pass all tests.

EDIT: After about 10 minutes test finally ends up, but anyway there is something wrong (as shown at the pictures)



Edited by xxxhugo - 4/30/16 at 12:31pm
post #7172 of 7308
I have also found that under "Plugins" and clicking on "Check to see if your plugins are up to date"
is not working.
PluginUpdates.JPG 337k .JPG file
post #7173 of 7308
I'm using WF 44.0.3 and I'm really having a weird problems with my settings. Every single time I restart my computer (not just restarting WF itself), the settings below become unchecked.

Settings -> Privacy -> History -> Remember search and form history
Settings -> Security -> Logins -> Remember logins for sites

This happened all of a sudden without me doing anything. In my other computer with the same version of WF, everything is working just fine. FF/WF account sync is setup on all my WF instances but only this particular computer is having this problem so I figured I can rule this out as the potential problem.

Any help would be appreciated. Thanks.
post #7174 of 7308
Any help here Mr. Alex?
post #7175 of 7308
Why is java always enabled? https://www.reddit.com/r/waterfox/comments/4i40y0/plugins_ask_to_activate_option_missing/
Plugins "ask to activate" option missing. https://www.reddit.com/r/waterfox/comments/4jl4nc/why_is_java_always_enabled/


Why is java always enabled how do i fix it changing click to play to true has no affect. mad.gif
post #7176 of 7308
Get rid of Java, it's a security problem and you'll never miss it. I uninstalled it a year ago and haven't had any need to use it.
post #7177 of 7308
Quote:
Originally Posted by safari801 View Post

Get rid of Java, it's a security problem and you'll never miss it. I uninstalled it a year ago and haven't had any need to use it.

MINECRAFT!, and most OEM server hardware management software >_>
Going Blue
(22 items)
 
My Minecraft Box
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon X5690 EVGA 132-BL-E758 EVGA GTX 970 Crucial Ballistix Tactical 3x8GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston V300 120GB Seagate Sata II 1TB Seagate Sata II 500GB WD Sata II 500GB 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Crucial MX200 500GB Corsair H80i XIGMATEK XAF-F1255 Lian Li EX-36A1 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate SP1 64bit Dell 2009W IBM Model M Seasonic SS-660XP2 
CaseMouseMouse PadAudio
Semi Custom Logitech g400 SteelSeries QcK HD598 
OtherOther
CyberPower PFC MNPA19-XTR 10gb 
  hide details  
Reply
Going Blue
(22 items)
 
My Minecraft Box
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon X5690 EVGA 132-BL-E758 EVGA GTX 970 Crucial Ballistix Tactical 3x8GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Kingston V300 120GB Seagate Sata II 1TB Seagate Sata II 500GB WD Sata II 500GB 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Crucial MX200 500GB Corsair H80i XIGMATEK XAF-F1255 Lian Li EX-36A1 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate SP1 64bit Dell 2009W IBM Model M Seasonic SS-660XP2 
CaseMouseMouse PadAudio
Semi Custom Logitech g400 SteelSeries QcK HD598 
OtherOther
CyberPower PFC MNPA19-XTR 10gb 
  hide details  
Reply
post #7178 of 7308
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by xxxhugo View Post

Hello,
thanks for Waterfox 46, but I have problem with Browsermark test (web.basemark.com) - it cannot pass Conformity responsiveness (it freezes there). Previous version, as well as Firefox 46 pass all tests.

EDIT: After about 10 minutes test finally ends up, but anyway there is something wrong (as shown at the pictures)


 

So I seem to be able to run the test without issue on Windows/Mac. Don't suppose anything changes on a clean profile?

Quote:
Originally Posted by WetLook View Post

I have also found that under "Plugins" and clicking on "Check to see if your plugins are up to date"
is not working.
PluginUpdates.JPG 337k .JPG file

 

Yes sorry about that, I was a bit overzealous in removing callback URLs to Mozilla. I'll add it back in next release :-)

 

Quote:
Originally Posted by kevindd992002 View Post

I'm using WF 44.0.3 and I'm really having a weird problems with my settings. Every single time I restart my computer (not just restarting WF itself), the settings below become unchecked.

Settings -> Privacy -> History -> Remember search and form history
Settings -> Security -> Logins -> Remember logins for sites

This happened all of a sudden without me doing anything. In my other computer with the same version of WF, everything is working just fine. FF/WF account sync is setup on all my WF instances but only this particular computer is having this problem so I figured I can rule this out as the potential problem.

Any help would be appreciated. Thanks.

 

 

Quote:
Originally Posted by kevindd992002 View Post

Any help here Mr. Alex?

 

Sorry for the late reply! That is very odd. Could you check and see if the actual preference reverts? browser.formfill.enable should be true and so should signon.rememberSignons. If not, there could be an add-on affecting those preferences or for some reason your profile settings aren't saving.

 

Quote:
Originally Posted by Xblizit View Post

Why is java always enabled? https://www.reddit.com/r/waterfox/comments/4i40y0/plugins_ask_to_activate_option_missing/
Plugins "ask to activate" option missing. https://www.reddit.com/r/waterfox/comments/4jl4nc/why_is_java_always_enabled/


Why is java always enabled how do i fix it changing click to play to true has no affect. mad.gif

 

Sorry about that, wasn't meant to be like that. You can just change plugin.state.java to 1 instead of 2 :-)

    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
post #7179 of 7308
So I still can't watch 4k youtube vids without it stuttering and buffering like crazy, anyone else have this issue?
Potato
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k + H110i GT ASRock Extreme4 EVGA GTX 1070 Hybrid Samsung 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
250GB Samsung SSD (OS)  960GB Micron SSD (games/apps) (2) 2TB Hitachi Ultrastar 2TB Western Digital Black 
OSKeyboardPowerMouse
Win 10 Pro Corsair K70 + custom keys/ dampeners Corsair CX600 G602 + G5 
Audio
DT990 Pro 250 Ohm 
  hide details  
Reply
Potato
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k + H110i GT ASRock Extreme4 EVGA GTX 1070 Hybrid Samsung 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
250GB Samsung SSD (OS)  960GB Micron SSD (games/apps) (2) 2TB Hitachi Ultrastar 2TB Western Digital Black 
OSKeyboardPowerMouse
Win 10 Pro Corsair K70 + custom keys/ dampeners Corsair CX600 G602 + G5 
Audio
DT990 Pro 250 Ohm 
  hide details  
Reply
post #7180 of 7308
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

Sorry for the late reply! That is very odd. Could you check and see if the actual preference reverts? browser.formfill.enable should be true and so should signon.rememberSignons. If not, there could be an add-on affecting those preferences or for some reason your profile settings aren't saving.

Those are both set to true but when I restart the computer OR restart just the browser (it happens randomly between the two), for some reason they get set to false. I'm not sure if it's an add-on because I have the exact set of add-ons on another computer that's not experiencing the problem. Any other ideas?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 53: 24 April [Firefox 64-Bit]