Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 55.0.2: 22 August [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 55.0.2: 22 August [Firefox 64-Bit] - Page 313

post #3121 of 7341
Yes about 3 times and after completely removing waterfox 13. So after not being able to install 14 I went ahead and had no problem installing 13 again I went far enough even to remove my customizations and bookmarks along with 13 and still no go. They are easy to put back just back them up and reinstall the bookmarks and the customizations are not hard but I didnt want anything that I had done or installed to hinder the install.
Edited by Rotax1 - 7/28/12 at 6:03pm
post #3122 of 7341
Quote:
Originally Posted by beerninja View Post

I installed WF14.0.2 from WF12 (which I uninstalled) but when I try to run it, it flashes some window on my screen for like a few milliseconds then it just disappears and doesn't run at all. Also I get no error message whatsoever because the window just closes instantly.
Athlon 64 3000+
radeon 9800XT
win7 x64
Any ideas? WF12 works fine for me. A while back I tried upgrading to WF13PL1 but I got some error message and it wouldn't work.

Here is a video of my problem:
Any ideas would be appreciated.
post #3123 of 7341
Quote:
Originally Posted by Rotax1 View Post

Yes about 3 times and after completely removing waterfox 13. So after not being able to install 14 I went ahead and had no problem installing 13 again I went far enough even to remove my customizations and bookmarks along with 13 and still no go.
There is never a reason for removing your bookmarks. Just always try a new profile if something does not work.

Quote:
Originally Posted by beerninja View Post

Any ideas would be appreciated.

Ok, for everybody who has problems. Try a fresh profile.
Right click your Waterfox icon oben the properties.
At "-p" to the path. Like:
Quote:
"C:\Program Files\Waterfox\waterfox.exe" -p
This will open the profile manager. Make a new one and try it.
post #3124 of 7341
Only had a chance to test it on one system so far, but the Windows Vista x64 SP2 FRESH install with a FRESH install of 14.0.1 then upgraded to 14.0.2, I still dont have an entry in Task Scheduler or any Autoruns.

Its not a big deal for me, I have tuned the updater.ini to disable the updater and disabled the .exe, but just wanted to say that despite the upgrade to 14.0.2, I still didnt have an entry in Task Scheduler
post #3125 of 7341
Quote:
Originally Posted by Hammerfest View Post

Only had a chance to test it on one system so far, but the Windows Vista x64 SP2 FRESH install with a FRESH install of 14.0.1 then upgraded to 14.0.2, I still dont have an entry in Task Scheduler or any Autoruns.
Its not a big deal for me, I have tuned the updater.ini to disable the updater and disabled the .exe, but just wanted to say that despite the upgrade to 14.0.2, I still didnt have an entry in Task Scheduler

14.0.2 removed the Task Scheduler entry; you don't need to "tune" or disable anything.
post #3126 of 7341
Quote:
Originally Posted by beerninja View Post

I installed WF14.0.2 from WF12 (which I uninstalled) but when I try to run it, it flashes some window on my screen for like a few milliseconds then it just disappears and doesn't run at all. Also I get no error message whatsoever because the window just closes instantly.
Athlon 64 3000+
radeon 9800XT
win7 x64
Any ideas? WF12 works fine for me. A while back I tried upgrading to WF13PL1 but I got some error message and it wouldn't work.

Try this: make a shortcut from the waterfox directory. right-click waterfox icon>send to desktop, rename it if you want. then try to pin it to the taskbar.

or try MrGrasspole's suggestion and make a new profile.
Edited by qwerty77 - 7/28/12 at 6:07pm
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMRAM
Intel® Core™ i3-2100 Intel HD Graphics 2000 Patriot Memory 4GB DDR3 1333MHz Sharetonic 2GB DDR3 1333MHz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung HD502HJ 500GB 7200 RPM Windows 7 Ultimate 64bit SP1 Lenovo L2061wA A4Tech KD-800L Backlit Keyboard 
PowerCaseMouseAudio
FSP 180W slim-tower power supply Lenovo OEM Lenovo OEM Realtek High Definition Audio 
  hide details  
Reply
post #3127 of 7341
Does the upgrade to 14.0.2 change the version number under "About/Help"? Mine is still showing 14.0.1.
post #3128 of 7341
When i try installing waterfox 14 it says there is a newer version installed but there is not. What files do i need to delete so it passes this check?
post #3129 of 7341
Quote:
Originally Posted by kevindd992002 View Post

A RAMDisk being used with WF would in no way connected with my stuttering problem, would it?

I highly doubt it.

You could always try without it, to be sure.
Primary
(15 items)
 
Secondary
(13 items)
 
In progress
(10 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
5820K @ 4.3/3.6GHz core/uncore, 1.225/1.2v Gigabyte X99 SOC Champion (F22n) 2x Sapphire R9 290X Tri-X OC New Edition (10036... 4x4GiB Crucial @ 2667, 12-11-12-27-T1, 1.37v 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Plextor M6e 128GB (fw 1.05) M.2 (PCI-E 2.0 2x) 2x Crucial M4 256GB 4x WD Scorpio Black 500GB Cooler Master Nepton 280L 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional x64 SP1 BenQ BL3200PT Filco Majestouch Tenkeyless (MX Brown) Corsair RM1000x 
CaseMouseAudio
Fractal Design Define R4 Logitech G402 Realtek ALC1150 + M-Audio AV40 
CPUMotherboardGraphicsRAM
X5670 @ 4.4/3.2GHz core/uncore, 1.36 vcore, 1.2... Gigabyte X58A-UD5 r2.0 w/FF3mod10 BIOS Reference R9 290X w/Stilt's MLU 1000e / 1375m E... 2x Samsung MV-3V4G3D/US @ 2000, 10-11-11-30-T1,... 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
1x Crucial BLT4G3D1608ET3LX0 @ 2000, 10-11-11-3... OCZ (Toshiba) Trion 150 120GB Hyundai Sapphire 120GB 3x Hitachi Deskstar 7k1000.C 1TB 
CoolingOSPowerCase
Noctua NH-D14 Windows 7 Pro x64 SP1 Antec TP-750 Fractal Design R5 
Audio
ASUS Xonar DS 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6800K @ 4.3/3.5GHz core/uncore, 1.36/1.2v ASRock X99 OC Formula (P3.10) GTX 780 (temporary) 4x4GiB Crucial DDR4-2400 @ 11-13-12-28-T2, 1.33v 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel 600p 256GB NVMe 2x HGST Travelstar 7k1000 1TB Corsair H55 (temporary) Windows Server 2016 Datacenter 
PowerCase
Seasonic SS-860XP2 Corsair Carbide Air 540 
  hide details  
Reply
Primary
(15 items)
 
Secondary
(13 items)
 
In progress
(10 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
5820K @ 4.3/3.6GHz core/uncore, 1.225/1.2v Gigabyte X99 SOC Champion (F22n) 2x Sapphire R9 290X Tri-X OC New Edition (10036... 4x4GiB Crucial @ 2667, 12-11-12-27-T1, 1.37v 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Plextor M6e 128GB (fw 1.05) M.2 (PCI-E 2.0 2x) 2x Crucial M4 256GB 4x WD Scorpio Black 500GB Cooler Master Nepton 280L 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional x64 SP1 BenQ BL3200PT Filco Majestouch Tenkeyless (MX Brown) Corsair RM1000x 
CaseMouseAudio
Fractal Design Define R4 Logitech G402 Realtek ALC1150 + M-Audio AV40 
CPUMotherboardGraphicsRAM
X5670 @ 4.4/3.2GHz core/uncore, 1.36 vcore, 1.2... Gigabyte X58A-UD5 r2.0 w/FF3mod10 BIOS Reference R9 290X w/Stilt's MLU 1000e / 1375m E... 2x Samsung MV-3V4G3D/US @ 2000, 10-11-11-30-T1,... 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
1x Crucial BLT4G3D1608ET3LX0 @ 2000, 10-11-11-3... OCZ (Toshiba) Trion 150 120GB Hyundai Sapphire 120GB 3x Hitachi Deskstar 7k1000.C 1TB 
CoolingOSPowerCase
Noctua NH-D14 Windows 7 Pro x64 SP1 Antec TP-750 Fractal Design R5 
Audio
ASUS Xonar DS 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6800K @ 4.3/3.5GHz core/uncore, 1.36/1.2v ASRock X99 OC Formula (P3.10) GTX 780 (temporary) 4x4GiB Crucial DDR4-2400 @ 11-13-12-28-T2, 1.33v 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Intel 600p 256GB NVMe 2x HGST Travelstar 7k1000 1TB Corsair H55 (temporary) Windows Server 2016 Datacenter 
PowerCase
Seasonic SS-860XP2 Corsair Carbide Air 540 
  hide details  
Reply
post #3130 of 7341
Quote:
Originally Posted by beerninja View Post

Here is a video of my problem:Any ideas would be appreciated.

Open Event View in Administrator Tools. If your Control Panel doens't have Administrator Tools listed, search how to access Event Viewer in your version of Windows. Once you're in Event Viewer, look in the Windows Logs folder and scroll the System and Application events for clues to the problems your system is having.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 55.0.2: 22 August [Firefox 64-Bit]