Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 55.0.2: 22 August [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 55.0.2: 22 August [Firefox 64-Bit] - Page 397

post #3961 of 7359
I hope this fixes the memory leak.

I'm having Waterfox take up 1.2GB of memory with 5 tabs open (with disk caching enabled and not full).
post #3962 of 7359
FF16.0 stop, wait for FF16.0.1. A problem of security has been detected. mad.gif
post #3963 of 7359
Upgraded from WF 13.0 to 15.0, first I got a XULRunner error because there was a firefox.exe still left in the folder that gave that error. Then I started waterfox.exe instead and it gave me notifications of it not being my standard browser. Now it's unusable, I have to wait for a whole second for anything I type to appear in any text box, and if I type in the address bar or move anything at all it shudders horribly and sometimes just plain disappear! Just great. A clean reinstall (registry and all) doesn't change anything either.
The scroll bar disappears as well, and scrolling any page is completely impossible because it;'ll turn into a strobe fest and plain not show where I want to go. It took me 5 minutes to get to this damn reply box!

Please fix this ****, for I refuse to use any other browser. I can handle a bug or two (Used to play around with nightly/test builds plenty often) but this is just stupid.

EDIT: Just found the 13.0 PL1 installer again, which works without these issues like it did before (thankfully). Still pissed off.
Edited by RevZ - 10/11/12 at 8:08am
post #3964 of 7359
You have to do a complete clean uninstall of Waterfox 13, then install Waterfox 15 or else you'll run into issues. If you install 14 or 15 over 13 or below, you'll have issues.
post #3965 of 7359
Found another bug and this time it is serious one.

Lately because of the SPAM I am trying to change my email address everywhere.
Tried to login in to one site yesterday and change my email address.
It would not let me.
Called the company and they changed my email.
Now I tried to change my password.
Nope.
I click on my account and instead of going to my account it goes to the same log-in screen.
So I tried using IE and it works there.

This is not the first time this happening after WF 13.

One of the sites I had problem with before was Amazon.

This is like third time I encounter this problem with secure log-ins.
Amazon thing was fixed on WF15 but it still has problems apparently.
post #3966 of 7359
Quote:
Originally Posted by Lord Venom View Post

You have to do a complete clean uninstall of Waterfox 13, then install Waterfox 15 or else you'll run into issues. If you install 14 or 15 over 13 or below, you'll have issues.

Like I said, I did do complete uninstallation of Waterfox and moved away the profiles and after the first attempt proved abysmal, on top of uninstalling it I even removed all of the registry items associated to it. Still the same issues persist.
post #3967 of 7359
Usually the XULRunner errors are caused by leftovers from previous installs.
post #3968 of 7359
Firefox 16.0.1 is out now! biggrin.gif
post #3969 of 7359
Yeah, I'm talking about the latter now, the first time I noticed that that error was caused by the old firefox.exe still being referenced. The rest of the issues remained throughout all reinstalls and cleans though..
post #3970 of 7359
Have you tried turning off hardware acceleration in Waterfox?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 55.0.2: 22 August [Firefox 64-Bit]