Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 55.0.2: 22 August [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 55.0.2: 22 August [Firefox 64-Bit] - Page 571

post #5701 of 7348
Seems to be running fine in the 12 hours or so that I have been running it. I know of one plus that got me hyped right up front...the Nasa Night Launch theme works again. It wasn't a big deal the theme in the last two previous builds...I mean it's a theme...but it now works. As far as the "BEX64"...seems a common suggestion for resolving it is running the "Command Prompt" as administrator and running the following command "sfc /scannow". System File Checker will scan for any corruption in system files and attempt to fix them. I guess this could be a starting point in remedying the error.

I did a copy of the test files for WF28 in my existing WF directory and all my needs seem to be met without issue, so far. Thanks MrAlex for the hard work...big fan of WF here and loyal follower...hand me the koolaide.
post #5702 of 7348
Seems ok for the first day. FB is still a bit laggy but not as bad as it was. I think it's more a facebook thing tho. every FB major update like this one is didneyworl like this.
post #5703 of 7348
Quote:
Originally Posted by remixedcat View Post

Seems ok for the first day. FB is still a bit laggy but not as bad as it was. I think it's more a facebook thing tho. every FB major update like this one is didneyworl like this.

After about 20 minutes or so is when it starts to get laggy. Like you said, I think it is more of a Facebook problem, than browser, though browser incompatibility might be the issue. I don't think it is something Alex would be able to mess with unless he was secretly working for Facebook. tongue.gif Either way, Waterfox is a great browser and I will continue to use it.

P.S. I did have one "interesting" issue. I went to close a tab and it close, but at the same time it didn't. The page still showed up, and I was unable to switch tabs. The only way I could view the other tabs was to move the tab to it's own window. However, once I moved another tab to the new window, the second tab and the further tabs would show as the name "New Tab." Just an interesting bug. I have no idea if it is possible to replicate, or how I would replicate it, but I can play around and see how to do it. The only thing that comes to mind is when I double click to close a tab. (That might actually be an extension, I have installed?)
post #5704 of 7348
Yep... 20 minutes.... does FB have a freakin timer on it or what??!!
post #5705 of 7348
about:home, the screen you get when you open a new tab, etc. all are no longer working for me with the 28 test release.

This is the screen I see with both:



This is with both existing and new profiles.
Core i7 Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 930 @ 2.93 GHz Gigabyte X58A-UD3R (Rev. 1.0) PALIT GTX 760 Jetstream 12GB DDR3 1600 Mhz (6x2GB) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 830 Samsung HD103UJ Samsung HD103SJ Samsung HD204UI 
Optical DriveOSMonitorPower
LiteOn iHAS524 DVD RW Windows 7 Ultimate 64bit SP1 ViewSonic VX2260WM Seasonic X-Series 650W SS-650KM3 
Case
Cooler Master 690 II Advanced RC-692A-KKN5 
  hide details  
Reply
Core i7 Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 930 @ 2.93 GHz Gigabyte X58A-UD3R (Rev. 1.0) PALIT GTX 760 Jetstream 12GB DDR3 1600 Mhz (6x2GB) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 830 Samsung HD103UJ Samsung HD103SJ Samsung HD204UI 
Optical DriveOSMonitorPower
LiteOn iHAS524 DVD RW Windows 7 Ultimate 64bit SP1 ViewSonic VX2260WM Seasonic X-Series 650W SS-650KM3 
Case
Cooler Master 690 II Advanced RC-692A-KKN5 
  hide details  
Reply
post #5706 of 7348
Quote:
Originally Posted by BMT View Post

about:home, the screen you get when you open a new tab, etc. all are no longer working for me with the 28 test release.

This is the screen I see with both:



This is with both existing and new profiles.
It seems to work for me. What do you have set for your homepage?
post #5707 of 7348
Running for three days now on a HP CORE i7 laptop and an ASUS CORE 7 desktop with no glitches! Looks good to go!
post #5708 of 7348
So far Waterfox 28 is running well on my Vista x64 laptop. When I see problems reported here, I try to reproduce them and so far haven't been able to reproduce the problems. WF28 just keeps working on this HP DV9823CL laptop.

Since my last posting I verified Sync... is working with my self hosted Weave (Sync) server. I hope to keep WF28 around for Sync, so I have a vested interest in making sure WF28 works as I'll be living with it a long time. With FF29, Firefox is removing the Sync "pairing" interface for Weave server I use from FF code. It will be an unspecified time ( > FF31 ) before Self Hosting and Pairing for the new Weave 1.5 with Firefox Accounts will be available. Apparently this requires significant code changes. https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=989756 Anyone who wants this capability should (vote) for this feature. Don't bother commenting unless you think you can contribute something helpful. Votes will be counted.

I noticed WF28 uses almost 600MB of memory, compared to Firefox 28 (32-bit) which uses about 340MB doing the same things. The tradeoff is WF28 can do full screen video at full frame rates. FF28 (32-bit) can do about 3-5fps for Video on the same system. When I'm on the road and want to watch the news, this is a big deal.

I am alerted to memory every once in a while when Vista tells me my 3GB is running low. I'm usually only running Waterfox and Thunderbird when this happens. One time I checked and WF was using 1.2GB of memory. I had many tabs to different discussions and research open. I don't think I can add anymore RAM to this machine and I know I can't upgrade to Windows 7... I tried and most of the drivers don't work.

Bottom line, WF28 runs without any real issues yet on my older slower, but still wonderful HP DV9823CL laptop, which even has a remote control for the "TV"thumb.gif. (GOR = Good Old Reliable).
post #5709 of 7348
when wil exe version be on site just for normal install?
post #5710 of 7348
Quote:
Originally Posted by JRuxGaming View Post

Quote:
Originally Posted by BMT View Post

about:home, the screen you get when you open a new tab, etc. all are no longer working for me with the 28 test release.

This is the screen I see with both:



This is with both existing and new profiles (screenshot taken with a new profile, I'd never normally use StartPage for search).
It seems to work for me. What do you have set for your homepage?
Just the default start page. (Also accessible via about:home normally), works fine in FireFox 28 & WF 27.0.2, but not at all in WF 28.
Quote:
Originally Posted by bcooper21 View Post

when wil exe version be on site just for normal install?
Whenever any known bugs are fixed I'd have thought.
Edited by BMT - 4/3/14 at 1:53am
Core i7 Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 930 @ 2.93 GHz Gigabyte X58A-UD3R (Rev. 1.0) PALIT GTX 760 Jetstream 12GB DDR3 1600 Mhz (6x2GB) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 830 Samsung HD103UJ Samsung HD103SJ Samsung HD204UI 
Optical DriveOSMonitorPower
LiteOn iHAS524 DVD RW Windows 7 Ultimate 64bit SP1 ViewSonic VX2260WM Seasonic X-Series 650W SS-650KM3 
Case
Cooler Master 690 II Advanced RC-692A-KKN5 
  hide details  
Reply
Core i7 Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 930 @ 2.93 GHz Gigabyte X58A-UD3R (Rev. 1.0) PALIT GTX 760 Jetstream 12GB DDR3 1600 Mhz (6x2GB) 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 830 Samsung HD103UJ Samsung HD103SJ Samsung HD204UI 
Optical DriveOSMonitorPower
LiteOn iHAS524 DVD RW Windows 7 Ultimate 64bit SP1 ViewSonic VX2260WM Seasonic X-Series 650W SS-650KM3 
Case
Cooler Master 690 II Advanced RC-692A-KKN5 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 55.0.2: 22 August [Firefox 64-Bit]