Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 55.0.2: 22 August [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 55.0.2: 22 August [Firefox 64-Bit] - Page 655

post #6541 of 7331
Quote:
Originally Posted by kevindd992002 View Post

I noticed another problem with WF. When clicking the download button in megaupload, it crashes every single time.

Confirmed. I am having the same issue with version 3401
post #6542 of 7331
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by cooperb21 View Post
 
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

Could you take an image of the add-ons page?
What do you mean i had no addons installed.

 

Sorry I meant the plugin page. Also if you go to about:plugins is Silverlight there at all?

 

Quote:
Originally Posted by gijs007 View Post

I had some issues with the 34.0.2 beta, on some websites it would say javascript was disabled and it couldn't load anything.
On the hotmail website it would tell me my browser was out of date.

Just tried the 35 beta and it has the same problem.

 

If you go to http://whatsmyuseragent.com/ what does it say?

 

Quote:
Originally Posted by btgbullseye View Post

Still causing the video driver to crash. The specific site I tried to go to: http://www.accursedfarms.com/

 

Does it crash right away? And is it just on that page?

 

Quote:
Originally Posted by Mr6686 View Post
 
Quote:
Originally Posted by Mr6686 View Post

The new version 34.0.2 doesn't display correctly this page
Same problem with new version 35.0 (default and blank profils)

 

Hmm,  feel like this might be a DNS issue if other browsers render the page correctly. Could you try the following guide: https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can#w_dns-prefetching

 

Quote:
Originally Posted by cooperb21 View Post

Ok so netflix is working on 34.0.1

Not working on newest test 35. Please fix before it comes stable release.

 

I will do! If you could do the above that would greatly help :)

 

Quote:
Originally Posted by cooperb21 View Post

Also if i go download addons they are saying Not available for Firefox Waterfox/35.0

 

Hmm might be a user agent issue for that. What does the user agent for Waterfox 35.0 show for you?

Quote:
Originally Posted by pokeseeker View Post

Where's Waterfox Portable 34.0? I don't see it on the downloads page. I only see Waterfox Portable 33.02.

 

Waterfox Portable's next version will be 35.0! Had some issues with 34.0

 

Quote:
Originally Posted by S02 View Post

Downloading now. Firefox asked for an update, how dare it, it will now be destroyed biggrin.gif
Quote:
Originally Posted by btgbullseye View Post

Still causing the video driver to crash. The specific site I tried to go to: http://www.accursedfarms.com/
Hrmm, are you sure it isn't just because that site has flash?

FOR YEARS my 460's drivers were crashing in firefox from flash. I think a combo of drivers and windows updates fixed it.

 

Yes could be that, although there's no telling as Mozilla keep changing driver blacklists and the likes!

Quote:
Originally Posted by Lopser View Post
 
Quote:
Originally Posted by MrAlex 
Waterfox 35.0 Test Build 1

The problems is not fixed.

1) http://www.overclock.net/t/975626/waterfox-34-0-1-17-december-firefox-64-bit/6450#post_23302232

2) http://www.overclock.net/t/975626/waterfox-34-0-1-17-december-firefox-64-bit/6500#post_23378414

 

Hmm okay thanks for the heads up I'll look into this as well.

Quote:
Originally Posted by blackshap9 View Post
 
Quote:
Originally Posted by kevindd992002 View Post

I noticed another problem with WF. When clicking the download button in megaupload, it crashes every single time.

Confirmed. I am having the same issue with version 3401

Fixed in 35.0 :)

    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
post #6543 of 7331
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

If you go to http://whatsmyuseragent.com/ what does it say?
Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.2; WOW64; Trident/5.0)
It says javascript is enabled..
But when I go to: https://cp.elitegameservers.net/ it says javascript is disabled (on the waterfox 34.0.1 and on Firefox 35 I don't get that message.)
post #6544 of 7331
Quote:
Originally Posted by gijs007 View Post

Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

If you go to http://whatsmyuseragent.com/ what does it say?
Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.2; WOW64; Trident/5.0)
It says javascript is enabled..
But when I go to: https://cp.elitegameservers.net/ it says javascript is disabled (on the waterfox 34.0.1 and on Firefox 35 I don't get that message.)

That UA doesn't look right, not if WF intends to be a 64bit build of Firefox.

Here's Pale Moon's version with the FF compatibility mode turned on:

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:25.2) Gecko/20150112 Firefox/31.9 PaleMoon/25.2.0
4690K System
(12 items)
 
HTPC
(9 items)
 
HP dv6 laptop
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 4690K ASRock Z97 Extreme4 XFX Radeon 7950 32 GB DDR3-2133 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 850 EVO SSD Samsung DVD/CD-writer Corsair Hydro H60 Windows 7 
MonitorMonitorPowerCase
ASUS PA248Q Dell U2412M XFX 850W Black Edition XXX Fractal Design Arc Midi 2 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Pentium Dual Core E6700 MSI G41M-P33 Combo ATI HD4350 Kingston ValueRAM DDR3-1333 
RAMHard DriveOSMonitor
Kingston ValueRAM DDR3-1333 WD Caviar Blue Windows 7 64-bit Sony 32" TV set 
Case
Apex TX-381 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 430M GT230M (1 Gb dedicated) 8 GB DDR3-1066 640 GB 
OSMonitor
Windows 7 Home Premium (64-bit) 15.6" 
  hide details  
Reply
4690K System
(12 items)
 
HTPC
(9 items)
 
HP dv6 laptop
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 4690K ASRock Z97 Extreme4 XFX Radeon 7950 32 GB DDR3-2133 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 850 EVO SSD Samsung DVD/CD-writer Corsair Hydro H60 Windows 7 
MonitorMonitorPowerCase
ASUS PA248Q Dell U2412M XFX 850W Black Edition XXX Fractal Design Arc Midi 2 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Pentium Dual Core E6700 MSI G41M-P33 Combo ATI HD4350 Kingston ValueRAM DDR3-1333 
RAMHard DriveOSMonitor
Kingston ValueRAM DDR3-1333 WD Caviar Blue Windows 7 64-bit Sony 32" TV set 
Case
Apex TX-381 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 430M GT230M (1 Gb dedicated) 8 GB DDR3-1066 640 GB 
OSMonitor
Windows 7 Home Premium (64-bit) 15.6" 
  hide details  
Reply
post #6545 of 7331
Netflix still not working after that fix you got me to do.


Here is addons page not working with waterfox test.

Im using w/e is default all i did was clean install 34.0.1 and install 35 test.
post #6546 of 7331
erors
IndexedDB UnknownErr: IDBDatabase.cpp:776
"JQMIGRATE: Logging is active" common-min.js:5
NS_ERROR_UNEXPECTED: Component returned failure code: 0x8000ffff (NS_ERROR_UNEXPECTED) [nsIPrefBranch.getIntPref] nsBrowserGlue.js:540
formatURLPref: Couldn't get pref: startup.homepage_welcome_url nsURLFormatter.js:136
GET https://www.waterfoxproject.org/update/win64/35.0/en-US/release/update.xml [HTTP/1.1 404 Not Found 6115ms]
syntax error update.xml:1


waterfox frown.gif
https://www.webkit.org/perf/sunspider-1.0.2/sunspider-1.0.2/results.html?%7B%22v%22:%20%22sunspider-1.0.2%22,%20%223d-cube%22:%5B16,16,16,16,17,17,16,16,16,17%5D,%223d-morph%22:%5B11,11,12,11,11,11,11,11,11,11%5D,%223d-raytrace%22:%5B17,18,18,18,19,21,20,17,18,18%5D,%22access-binary-trees%22:%5B20,21,20,21,22,21,20,20,21,21%5D,%22access-fannkuch%22:%5B27,27,27,28,27,27,28,27,27,28%5D,%22access-nbody%22:%5B11,10,11,11,11,11,11,10,11,10%5D,%22access-nsieve%22:%5B9,8,8,8,8,9,8,9,8,8%5D,%22bitops-3bit-bits-in-byte%22:%5B17,19,17,17,17,17,18,16,18,18%5D,%22bitops-bits-in-byte%22:%5B22,22,21,22,22,22,21,21,21,23%5D,%22bitops-bitwise-and%22:%5B15,15,14,14,15,15,15,14,15,15%5D,%22bitops-nsieve-bits%22:%5B14,14,14,14,14,13,14,14,14,14%5D,%22controlflow-recursive%22:%5B25,25,27,25,25,25,24,24,25,34%5D,%22crypto-aes%22:%5B14,14,14,13,13,13,14,14,14,13%5D,%22crypto-md5%22:%5B17,17,16,17,16,15,16,15,16,16%5D,%22crypto-sha1%22:%5B15,15,15,15,15,14,15,15,15,15%5D,%22date-format-tofte%22:%5B16,17,18,17,16,16,17,17,17,19%5D,%22date-format-xparb%22:%5B14,13,14,14,13,13,13,13,13,13%5D,%22math-cordic%22:%5B34,34,34,35,34,33,33,33,33,34%5D,%22math-partial-sums%22:%5B10,10,10,10,10,10,10,10,10,10%5D,%22math-spectral-norm%22:%5B17,17,18,17,18,17,17,17,17,17%5D,%22regexp-dna%22:%5B5,5,6,5,5,5,5,5,5,5%5D,%22string-base64%22:%5B8,8,8,8,7,8,9,8,8,9%5D,%22string-fasta%22:%5B21,20,21,21,25,23,23,21,21,21%5D,%22string-tagcloud%22:%5B19,19,20,18,18,19,20,18,18,19%5D,%22string-unpack-code%22:%5B17,16,16,16,16,17,16,17,16,16%5D,%22string-validate-input%22:%5B12,11,11,11,11,11,11,11,11,12%5D%7D

firefox
https://www.webkit.org/perf/sunspider-1.0.2/sunspider-1.0.2/results.html?%7B%22v%22:%20%22sunspider-1.0.2%22,%20%223d-cube%22:%5B7,6,7,6,6,8,6,7,7,9%5D,%223d-morph%22:%5B4,3,3,3,3,3,3,3,3,3%5D,%223d-raytrace%22:%5B8,7,8,9,7,8,8,9,8,7%5D,%22access-binary-trees%22:%5B1,1,1,1,2,2,2,2,1,1%5D,%22access-fannkuch%22:%5B4,4,4,4,6,4,5,4,4,4%5D,%22access-nbody%22:%5B2,1,2,2,2,2,2,2,2,2%5D,%22access-nsieve%22:%5B1,2,2,2,2,1,1,2,2,2%5D,%22bitops-3bit-bits-in-byte%22:%5B1,0,1,1,0,1,0,0,1,1%5D,%22bitops-bits-in-byte%22:%5B1,2,2,1,1,2,1,1,1,1%5D,%22bitops-bitwise-and%22:%5B2,1,2,1,1,2,2,1,1,1%5D,%22bitops-nsieve-bits%22:%5B3,2,3,2,3,2,3,2,2,3%5D,%22controlflow-recursive%22:%5B1,1,1,1,1,1,1,1,1,1%5D,%22crypto-aes%22:%5B4,5,4,4,5,4,5,5,5,6%5D,%22crypto-md5%22:%5B3,3,2,3,3,3,2,3,3,2%5D,%22crypto-sha1%22:%5B2,2,2,3,3,2,2,2,2,2%5D,%22date-format-tofte%22:%5B5,4,4,5,6,5,5,6,5,5%5D,%22date-format-xparb%22:%5B7,6,7,7,7,7,8,7,8,7%5D,%22math-cordic%22:%5B2,2,1,2,1,2,2,1,2,1%5D,%22math-partial-sums%22:%5B6,6,6,6,6,6,6,6,9,6%5D,%22math-spectral-norm%22:%5B1,1,2,1,1,1,1,1,2,1%5D,%22regexp-dna%22:%5B5,6,5,5,5,5,5,6,5,5%5D,%22string-base64%22:%5B5,4,4,4,5,4,4,4,6,4%5D,%22string-fasta%22:%5B6,4,5,4,4,4,4,4,6,4%5D,%22string-tagcloud%22:%5B12,12,12,11,11,11,14,12,19,11%5D,%22string-unpack-code%22:%5B15,15,15,15,16,19,18,17,16,15%5D,%22string-validate-input%22:%5B5,5,6,6,5,8,6,5,5,6%5D%7D


whatsmyuser Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:35.0) Gecko/20100101 35.0

broken browser frown.gif addon not install mad.gif
post #6547 of 7331
[/quote]
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

Hmm,  feel like this might be a DNS issue if other browsers render the page correctly. Could you try the following guide: https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can#w_dns-prefetching

Sorry to tell you that it changed nothing.
post #6548 of 7331
Thread Starter 

Here's Test Build 2. Should fix user agent issues, which should fix add-on issues: download.

 

Quote:

Originally Posted by gijs007 View Post
 
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

If you go to http://whatsmyuseragent.com/ what does it say?
Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.2; WOW64; Trident/5.0)
It says javascript is enabled..
But when I go to: https://cp.elitegameservers.net/ it says javascript is disabled (on the waterfox 34.0.1 and on Firefox 35 I don't get that message.)

 

That's not Waterfox's user agent. That's what you get when you go to whatsmyuseragent.com on Waterfox?

 

Quote:
Originally Posted by Quantum Reality View Post
 
Quote:
Originally Posted by gijs007 View Post
 
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

If you go to http://whatsmyuseragent.com/ what does it say?
Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.2; WOW64; Trident/5.0)
It says javascript is enabled..
But when I go to: https://cp.elitegameservers.net/ it says javascript is disabled (on the waterfox 34.0.1 and on Firefox 35 I don't get that message.)

That UA doesn't look right, not if WF intends to be a 64bit build of Firefox.

Here's Pale Moon's version with the FF compatibility mode turned on:

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:25.2) Gecko/20150112 Firefox/31.9 PaleMoon/25.2.0

That's a different UA completely which is very weird.

 

Quote:
Originally Posted by cooperb21 View Post

Netflix still not working after that fix you got me to do.


Here is addons page not working with waterfox test.

Im using w/e is default all i did was clean install 34.0.1 and install 35 test.

 

I think I might know the issue. If you try TB2 above does it fix the issues?

Quote:
Originally Posted by malcomX View Post

erors
IndexedDB UnknownErr: IDBDatabase.cpp:776
"JQMIGRATE: Logging is active" common-min.js:5
NS_ERROR_UNEXPECTED: Component returned failure code: 0x8000ffff (NS_ERROR_UNEXPECTED) [nsIPrefBranch.getIntPref] nsBrowserGlue.js:540
formatURLPref: Couldn't get pref: startup.homepage_welcome_url nsURLFormatter.js:136
GET https://www.waterfoxproject.org/update/win64/35.0/en-US/release/update.xml [HTTP/1.1 404 Not Found 6115ms]
syntax error update.xml:1


waterfox frown.gif
https://www.webkit.org/perf/sunspider-1.0.2/sunspider-1.0.2/results.html?%7B%22v%22:%20%22sunspider-1.0.2%22,%20%223d-cube%22:%5B16,16,16,16,17,17,16,16,16,17%5D,%223d-morph%22:%5B11,11,12,11,11,11,11,11,11,11%5D,%223d-raytrace%22:%5B17,18,18,18,19,21,20,17,18,18%5D,%22access-binary-trees%22:%5B20,21,20,21,22,21,20,20,21,21%5D,%22access-fannkuch%22:%5B27,27,27,28,27,27,28,27,27,28%5D,%22access-nbody%22:%5B11,10,11,11,11,11,11,10,11,10%5D,%22access-nsieve%22:%5B9,8,8,8,8,9,8,9,8,8%5D,%22bitops-3bit-bits-in-byte%22:%5B17,19,17,17,17,17,18,16,18,18%5D,%22bitops-bits-in-byte%22:%5B22,22,21,22,22,22,21,21,21,23%5D,%22bitops-bitwise-and%22:%5B15,15,14,14,15,15,15,14,15,15%5D,%22bitops-nsieve-bits%22:%5B14,14,14,14,14,13,14,14,14,14%5D,%22controlflow-recursive%22:%5B25,25,27,25,25,25,24,24,25,34%5D,%22crypto-aes%22:%5B14,14,14,13,13,13,14,14,14,13%5D,%22crypto-md5%22:%5B17,17,16,17,16,15,16,15,16,16%5D,%22crypto-sha1%22:%5B15,15,15,15,15,14,15,15,15,15%5D,%22date-format-tofte%22:%5B16,17,18,17,16,16,17,17,17,19%5D,%22date-format-xparb%22:%5B14,13,14,14,13,13,13,13,13,13%5D,%22math-cordic%22:%5B34,34,34,35,34,33,33,33,33,34%5D,%22math-partial-sums%22:%5B10,10,10,10,10,10,10,10,10,10%5D,%22math-spectral-norm%22:%5B17,17,18,17,18,17,17,17,17,17%5D,%22regexp-dna%22:%5B5,5,6,5,5,5,5,5,5,5%5D,%22string-base64%22:%5B8,8,8,8,7,8,9,8,8,9%5D,%22string-fasta%22:%5B21,20,21,21,25,23,23,21,21,21%5D,%22string-tagcloud%22:%5B19,19,20,18,18,19,20,18,18,19%5D,%22string-unpack-code%22:%5B17,16,16,16,16,17,16,17,16,16%5D,%22string-validate-input%22:%5B12,11,11,11,11,11,11,11,11,12%5D%7D

firefox
https://www.webkit.org/perf/sunspider-1.0.2/sunspider-1.0.2/results.html?%7B%22v%22:%20%22sunspider-1.0.2%22,%20%223d-cube%22:%5B7,6,7,6,6,8,6,7,7,9%5D,%223d-morph%22:%5B4,3,3,3,3,3,3,3,3,3%5D,%223d-raytrace%22:%5B8,7,8,9,7,8,8,9,8,7%5D,%22access-binary-trees%22:%5B1,1,1,1,2,2,2,2,1,1%5D,%22access-fannkuch%22:%5B4,4,4,4,6,4,5,4,4,4%5D,%22access-nbody%22:%5B2,1,2,2,2,2,2,2,2,2%5D,%22access-nsieve%22:%5B1,2,2,2,2,1,1,2,2,2%5D,%22bitops-3bit-bits-in-byte%22:%5B1,0,1,1,0,1,0,0,1,1%5D,%22bitops-bits-in-byte%22:%5B1,2,2,1,1,2,1,1,1,1%5D,%22bitops-bitwise-and%22:%5B2,1,2,1,1,2,2,1,1,1%5D,%22bitops-nsieve-bits%22:%5B3,2,3,2,3,2,3,2,2,3%5D,%22controlflow-recursive%22:%5B1,1,1,1,1,1,1,1,1,1%5D,%22crypto-aes%22:%5B4,5,4,4,5,4,5,5,5,6%5D,%22crypto-md5%22:%5B3,3,2,3,3,3,2,3,3,2%5D,%22crypto-sha1%22:%5B2,2,2,3,3,2,2,2,2,2%5D,%22date-format-tofte%22:%5B5,4,4,5,6,5,5,6,5,5%5D,%22date-format-xparb%22:%5B7,6,7,7,7,7,8,7,8,7%5D,%22math-cordic%22:%5B2,2,1,2,1,2,2,1,2,1%5D,%22math-partial-sums%22:%5B6,6,6,6,6,6,6,6,9,6%5D,%22math-spectral-norm%22:%5B1,1,2,1,1,1,1,1,2,1%5D,%22regexp-dna%22:%5B5,6,5,5,5,5,5,6,5,5%5D,%22string-base64%22:%5B5,4,4,4,5,4,4,4,6,4%5D,%22string-fasta%22:%5B6,4,5,4,4,4,4,4,6,4%5D,%22string-tagcloud%22:%5B12,12,12,11,11,11,14,12,19,11%5D,%22string-unpack-code%22:%5B15,15,15,15,16,19,18,17,16,15%5D,%22string-validate-input%22:%5B5,5,6,6,5,8,6,5,5,6%5D%7D


whatsmyuser Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:35.0) Gecko/20100101 35.0

broken browser frown.gif addon not install mad.gif

 

I've fixed the UA issue, which should fix the add-on issue. As for the 404 error I haven't set up the 35.0 update path yet because it's still a test which is why that error occurs. If you try TB2 does it fix the issues? (Except the update one).

Quote:
Originally Posted by Mr6686 View Post

[/quote]
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

Hmm,  feel like this might be a DNS issue if other browsers render the page correctly. Could you try the following guide: https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-cant-load-websites-other-browsers-can#w_dns-prefetching

Sorry to tell you that it changed nothing.

 

I haven't a clue. Especially if it's just that page and nothing else.

    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
post #6549 of 7331
Woops, I forgot I have firegloves running. (extension which changes the user agent)
The new build fixed the javascript problem thumb.gif
post #6550 of 7331
Quote:
Originally Posted by milehigh View Post

Anyone having trouble with the preview pane when uploading photos? They look like a scrambled mess. This never happened in Firefox.


Yes i'm getting that when uploading pics to facebook. If i goto the same folder in windows explorer, which shows the thumbnails correctly then back to WF it sorts itself out :s It started happening when i upgraded firefox to v35 and im running WF 34.0.1 so assumed it was that. Also since upgrading to FF35 WF34.0.1 crashes on exit when its been open for a while.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 55.0.2: 22 August [Firefox 64-Bit]