Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 55.0.2: 22 August [Firefox 64-Bit]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Waterfox 55.0.2: 22 August [Firefox 64-Bit] - Page 710

post #7091 of 7359
This forum is not update first...i always seen on other site update for Waterfox first...http://www.downloadcrew.com/
and on Waterfox site now...
Waterfox 43...
post #7092 of 7359
Quote:
Originally Posted by kevindd992002 View Post

Ok, gotcha.

I'm having an issue with WF 40.1.0 now. I'm trying to play YouTube videos from LinusTechTips and the highest quality I get is 360p. And I see a link in the settings gear icon of the Youtube video for "missing options". The link redirects to this URL: https://support.google.com/youtube/answer/6322658?p=missing_quality&rd=1

This doesn't make sense because when I try it on another computer with WF with the same version, I get the list of qualities up to 1080p. What gives?

Additionally, when I go to https://www.youtube.com/html5 on the problem computer, it says that it does not support H.264 and MSE & H.264 while on the working computer it supports all 6 listed protocols. The extensions are all the same on both WF instances.

BUMP! on this.
My System
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-2600K Asus P8Z68-V/GEN3 EVGA GTX 1080 Ti FTW3 2x8GB G.Skill Trident X (F3-2400C10D-16GTX) @ 2... 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 850 EVO 500GB Samsung Spinpoint F3 1TB CPU: Swiftech H220-X Windows 10 x64 Enterprise 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell S2716DG Ducky Shine 3 DK9008 MX Brown and Red LED Seasonic P-760 SS-760XP2 Cooler Master HAF 922 
MouseMouse PadAudioAudio
Roccat Savu Steelseries QCK Mass Edifier HCS2330 2.1 Speaker System (using Onboa... HyperX Cloud Revolver Gaming Headset 
Other
APC BR1500GI UPS 
  hide details  
Reply
My System
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-2600K Asus P8Z68-V/GEN3 EVGA GTX 1080 Ti FTW3 2x8GB G.Skill Trident X (F3-2400C10D-16GTX) @ 2... 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 850 EVO 500GB Samsung Spinpoint F3 1TB CPU: Swiftech H220-X Windows 10 x64 Enterprise 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell S2716DG Ducky Shine 3 DK9008 MX Brown and Red LED Seasonic P-760 SS-760XP2 Cooler Master HAF 922 
MouseMouse PadAudioAudio
Roccat Savu Steelseries QCK Mass Edifier HCS2330 2.1 Speaker System (using Onboa... HyperX Cloud Revolver Gaming Headset 
Other
APC BR1500GI UPS 
  hide details  
Reply
post #7093 of 7359
Quote:
Originally Posted by RSB965 View Post

This forum is not update first...i always seen on other site update for Waterfox first...http://www.downloadcrew.com/
and on Waterfox site now...
Waterfox 43...

Actually one ought to avoid third party sites that post downloads. Mr Alex the author posts to reddit about current updates. For instance:

https://i.imgur.com/PFJLqN8.png

post #7094 of 7359
Quote:
Originally Posted by Baldone View Post

Actually one ought to avoid third party sites that post downloads. Mr Alex the author posts to reddit about current updates. For instance:

https://i.imgur.com/PFJLqN8.png


I follow this forum (unregistered) since i don't know maybe beginning of Mr Alex work...I thought that this forum was first source (Waterfox site doesn't exist earlier...etc)...So for present i`m wrong and good to know...Thanks.
post #7095 of 7359
Still no update through the usual update channel of Waterfox's auto-updater. What's the holdup?
4690K System
(12 items)
 
HTPC
(9 items)
 
HP dv6 laptop
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 4690K ASRock Z97 Extreme4 XFX Radeon 7950 32 GB DDR3-2133 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 850 EVO SSD Samsung DVD/CD-writer Corsair Hydro H60 Windows 7 
MonitorMonitorPowerCase
ASUS PA248Q Dell U2412M XFX 850W Black Edition XXX Fractal Design Arc Midi 2 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Pentium Dual Core E6700 MSI G41M-P33 Combo ATI HD4350 Kingston ValueRAM DDR3-1333 
RAMHard DriveOSMonitor
Kingston ValueRAM DDR3-1333 WD Caviar Blue Windows 7 64-bit Sony 32" TV set 
Case
Apex TX-381 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 430M GT230M (1 Gb dedicated) 8 GB DDR3-1066 640 GB 
OSMonitor
Windows 7 Home Premium (64-bit) 15.6" 
  hide details  
Reply
4690K System
(12 items)
 
HTPC
(9 items)
 
HP dv6 laptop
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 4690K ASRock Z97 Extreme4 XFX Radeon 7950 32 GB DDR3-2133 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 850 EVO SSD Samsung DVD/CD-writer Corsair Hydro H60 Windows 7 
MonitorMonitorPowerCase
ASUS PA248Q Dell U2412M XFX 850W Black Edition XXX Fractal Design Arc Midi 2 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Pentium Dual Core E6700 MSI G41M-P33 Combo ATI HD4350 Kingston ValueRAM DDR3-1333 
RAMHard DriveOSMonitor
Kingston ValueRAM DDR3-1333 WD Caviar Blue Windows 7 64-bit Sony 32" TV set 
Case
Apex TX-381 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core i5 430M GT230M (1 Gb dedicated) 8 GB DDR3-1066 640 GB 
OSMonitor
Windows 7 Home Premium (64-bit) 15.6" 
  hide details  
Reply
post #7096 of 7359
Quantum Reality,

Did you read my post just two above yours that included Mr Alex's comments on the auto updates?

But if you want to get a jump start on things before Mr. Alex sets up the auto updater, have at it here:
https://www.waterfoxproject.org/blog/waterfox-43.0-release-download
Edited by Baldone - 1/8/16 at 11:47am
post #7097 of 7359
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Prime2515102 View Post

I have a minor problem with videos at NBC. http://www.nbc.com/heroes-reborn/episode-guide/season-1/sundae-bloody-sundae/109

When I set it to full screen the controls won't go away. It has something to do with the status bar (that isn't there). With "Status-4-evar" enabled it shows URL's in the lower left corner. With Status-4-evar disabled it does the same thing but doesn't show the URL's. Sometimes it disappears for a few seconds and the controls disappear, but as soon as it starts loading something again, it comes back.

The video controls aren't being picked up by the screenshot, but they're there.

This started with 40.1.0

P.S. The video is really choppy also. I don't know if it's because the video controls are being held open or what.

 

Has this issue been resolved in 43?

Quote:
Originally Posted by msuguy71 View Post

On this new version (40.1.0) some of my banking sites no longer load completely. One example is:

https://citiretailservices.citibankonline.com/RSnextgen/svc/launch/index.action?siteId=PLCN_BESTBUY#signon

Any idea if this is something that can be fixed with a config option?

Rick

 

You can create a preference in about:config such as this for any websites that seem to be not displaying properly. I'd recommend using the latest FF UA.

 

 

(click to enlarge)

Quote:
Originally Posted by Quantum Reality View Post

Wondering myself about new versions of WF. I've decided to standardize on WF for my new OS install because 64-bit Mozilla Firefox is probably not quite ready for prime time, and Pale Moon, while nice, is branching off more and more and a couple of extension incompatibilities are getting harder to keep on top of.

TBH though compared to my G3258, somehow WF feels a tad bit sluggish compared to PM running on it. Could just be bad heatsinking though; am still shaking down my 4690K, heh.

Since I now have 32 GB of RAM, I made a 4 GB RAMdisk and moved the Waterfox cache to that, seems to have made things a bit snappier. Also takes some of the load off my SSD, which is good. smile.gif

 

Quite a snappy computer set up you've got going on! Hopefully v43 will run better!

Quote:
Originally Posted by Quantum Reality View Post

MrAlex, how soon can you move on this? I've just found out that FF 41+ actually block HTML5 video properly on Youtube whereas <41 do not, and WF's codebase is currently on FF 40.

 It's available now :-)

 

Quote:
Originally Posted by kronckew View Post
 

it's off by default i hear, but you can turn it back on with some cryptic variables in about:config. it's buggier in the releases tho, so caveat emptor. it's working reasonably well in the nightly alpha build, but still a bit buggy with multiple processes enabled rather than the default 1. haven't tried the betas. if you use the betas or alphas they have turned e10s off & you have to do some about:config tricks rather than a option tick box to get it working again, due to some changes that break it for some users. (i generally use the firefox nightly (alphas) unless it's broken, then i revert to waterfox till they fix it.

 

E10S is pretty much broken for WF. Intel's C++ just doesn't work well with it at all. In fact v43 took up 3 weeks of my life including all the way through Christmas going through thousands of commits finding out which patches broke everything. I'm dreading v44...

 

Quote:
Originally Posted by RSB965 View Post
 
Quote:
Originally Posted by Baldone View Post

Actually one ought to avoid third party sites that post downloads. Mr Alex the author posts to reddit about current updates. For instance:

https://i.imgur.com/PFJLqN8.png


I follow this forum (unregistered) since i don't know maybe beginning of Mr Alex work...I thought that this forum was first source (Waterfox site doesn't exist earlier...etc)...So for present i`m wrong and good to know...Thanks.

 

Yes this is where Waterfox first started! Come March, it'll be 5 years ago! How time flies... Waterfox is also on Twitter and Reddit :-)

 

Quote:
Originally Posted by Quantum Reality View Post

Still no update through the usual update channel of Waterfox's auto-updater. What's the holdup?

 

Sorry it's just a habit to release the installer first to see if there are any huge issues that might have slipped through testing and completely mess everything up.

 

In-fact some users are reporting v43 crashing completely for them (but I've tried on 4 systems with completely different hardware) so if you guys could test out 43.0.1 that'd be awesome!

 

If you want to test out the automatic updates:

 

Go to about:config, right click anywhere New>String with the name app.update.url.override and a value of https://www.waterfoxproject.org/update/test/win/update.xml

 

Or just download the installers here :p

    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-4650U Intel HD Graphics 5000 Samsung 8GB DDR3 Samsung 512GB SSD 
OS
Macintosh OS X "Yosemite" 
  hide details  
Reply
post #7098 of 7359
Quote:
Originally Posted by MrAlex View Post

Has this issue been resolved in 43?

No, the problem is still there.
post #7099 of 7359
Great job on 43. had it for couple days, runs like a charm . Thanks for the hard work! thumb.gifthumb.gif
post #7100 of 7359
Where is the Waterfox 43.0 Setup for Windows.
https://www.waterfoxproject.org/downloads on shows
Waterfox 40.1.0 Setup for windows.
It also shows Waterfox 43.0.1 Portable, is this supposed to be for our laptops?

Thanks Mr.Alex for your time and help. You are doing a GREAT job and I appreciate your work!!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Waterfox 55.0.2: 22 August [Firefox 64-Bit]