Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › SSD › c300 6Gb/s issue
New Posts  All Forums:Forum Nav:

c300 6Gb/s issue

post #1 of 3
Thread Starter 
I have installed my c300 SSD into the 6Gb Ssta slot on my motherboard, however on the startup it comes up with "C300 blah blah - speed = Sata III"

I'm guessing this means it's only running as Sata 3Gb/s?

If so, what must be done to get it at 6Gb/s?
Molly Coddled v2
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus p8z68-v pro XFX 2GB 6950 (soon to be crossfire) Corsair Vengeance 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 128GB SSD Corsair H60 Win 7 64-Bit Benq XL2420T 
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 6G V2 Corsair TX650 Xigmatek Elysium MX518 
Mouse Pad
Icemat 
  hide details  
Reply
Molly Coddled v2
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus p8z68-v pro XFX 2GB 6950 (soon to be crossfire) Corsair Vengeance 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 128GB SSD Corsair H60 Win 7 64-Bit Benq XL2420T 
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 6G V2 Corsair TX650 Xigmatek Elysium MX518 
Mouse Pad
Icemat 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
No, SATAIII means sata 3 which is 6Gb/s

Sata 2 was SATA 3Gbps

Comps
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by compuman145 View Post
No, SATAIII means sata 3 which is 6Gb/s

Sata 2 was SATA 3Gbps

Comps
Ah thanks a lot. +1
Molly Coddled v2
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus p8z68-v pro XFX 2GB 6950 (soon to be crossfire) Corsair Vengeance 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 128GB SSD Corsair H60 Win 7 64-Bit Benq XL2420T 
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 6G V2 Corsair TX650 Xigmatek Elysium MX518 
Mouse Pad
Icemat 
  hide details  
Reply
Molly Coddled v2
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k Asus p8z68-v pro XFX 2GB 6950 (soon to be crossfire) Corsair Vengeance 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 128GB SSD Corsair H60 Win 7 64-Bit Benq XL2420T 
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 6G V2 Corsair TX650 Xigmatek Elysium MX518 
Mouse Pad
Icemat 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: SSD
Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › SSD › c300 6Gb/s issue