Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › Done trying on my own
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Done trying on my own

post #1 of 5
Thread Starter 
You can see the problems I'm having hear with around 1megabit download speed.
We have the 10 megabit connection through bright house (yes every other computer works just fine including my phone) I've rebuilt the antennas myself with the ehow.com guide, though even when it IS connected my choke is through the ROOF.
Is this thing just a lost cause and I should by the premiertek gamer receiver >,>?
Or is it something I can easily fix , just don't know how to?


Sorry I'm writing this on my way out.
Any help is VERY greatly appreciated(scrimming sucks when you can't move).

Any additional information needed I will do my best to procure for you.
Edited by Darkapoc - 3/29/11 at 12:30pm
Mr.Hoover
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon II x4 620 3.5Ghz L3 1.4 unlocked Asus M4A77D Msi Gtx 460 Hawk stock voltage (830/1660, 2130) Ocz Sli 900 Mhz 5-5-5-15 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Western Digital Caviar Green 500/ Spinpoint F1 1T Windows 7 ultimate x64 Acer 23" 1080p G235H Microsoft Sidewinder x6 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 750tx cm 690II Advanced Logitech G500 Clipboard 
  hide details  
Reply
Mr.Hoover
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon II x4 620 3.5Ghz L3 1.4 unlocked Asus M4A77D Msi Gtx 460 Hawk stock voltage (830/1660, 2130) Ocz Sli 900 Mhz 5-5-5-15 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Western Digital Caviar Green 500/ Spinpoint F1 1T Windows 7 ultimate x64 Acer 23" 1080p G235H Microsoft Sidewinder x6 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 750tx cm 690II Advanced Logitech G500 Clipboard 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
can you post a higher res pic? it looks like is not getting a good signal. how far are away from the router? also is that a N connection? if it is make sure you're using WAP2(not sure why, it just works better that way), also try changing the channel, you might have some interference going on. have you updated the drivers? if nothing else helps get one of these with 1 watt of power http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16833995088
Edited by spice003 - 3/29/11 at 7:51pm
Mini-Me
(13 items)
 
Plex/VM server
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3350p ASRock Z77E-ITX ASUS GTX 960 4GB G.Skill Ripjaws 8GB DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial MX200 256GB Windows 7 Dell U2414H Logitech G110 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair RM550 Fractal Node 304 Logitech G500 Xtrac XXL 
Audio
Beyerdynamic DT 990 250Omh  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon L5638 Gygabite X58A-UD3R Asus G210 G.Skill 20GB  
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
WD 4 TB Red WD 3 TB Red Mushkin 120GB SSD OEM cooler 
OSPowerCase
Windows 7 Antec True power 750 LIAN LI PC-7B 
  hide details  
Reply
Mini-Me
(13 items)
 
Plex/VM server
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 3350p ASRock Z77E-ITX ASUS GTX 960 4GB G.Skill Ripjaws 8GB DDR3-1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial MX200 256GB Windows 7 Dell U2414H Logitech G110 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair RM550 Fractal Node 304 Logitech G500 Xtrac XXL 
Audio
Beyerdynamic DT 990 250Omh  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon L5638 Gygabite X58A-UD3R Asus G210 G.Skill 20GB  
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
WD 4 TB Red WD 3 TB Red Mushkin 120GB SSD OEM cooler 
OSPowerCase
Windows 7 Antec True power 750 LIAN LI PC-7B 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Turn off anti virus then try again
It does look like wireless N lite draft
post #4 of 5
Thread Starter 
It is lit draft wireless n
I'll try wpa2 I've tried channel 2 3 7 and 10, Nothing It works fine with my wireless usb belkin, just would rather an internal wireless setup.
Oh wow that was suppose to be a 1920x1080 xD that was a screen cap wth.
Mr.Hoover
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon II x4 620 3.5Ghz L3 1.4 unlocked Asus M4A77D Msi Gtx 460 Hawk stock voltage (830/1660, 2130) Ocz Sli 900 Mhz 5-5-5-15 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Western Digital Caviar Green 500/ Spinpoint F1 1T Windows 7 ultimate x64 Acer 23" 1080p G235H Microsoft Sidewinder x6 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 750tx cm 690II Advanced Logitech G500 Clipboard 
  hide details  
Reply
Mr.Hoover
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon II x4 620 3.5Ghz L3 1.4 unlocked Asus M4A77D Msi Gtx 460 Hawk stock voltage (830/1660, 2130) Ocz Sli 900 Mhz 5-5-5-15 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Western Digital Caviar Green 500/ Spinpoint F1 1T Windows 7 ultimate x64 Acer 23" 1080p G235H Microsoft Sidewinder x6 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 750tx cm 690II Advanced Logitech G500 Clipboard 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
So all the other devices get good reception and full speed? And this machine gets works fine with a wireless usb device?

To me that makes it seem like it is a problem with your rosewill device. It could be the configuration but everything seems fine based on your screenshot.
Scream Machine
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K Gigabyte Z87X-UD3H EVGA GTX 780 16GB DDR3 
Hard DriveCoolingOSMonitor
256GB Samsung 840 Pro Kraken X60 Windows 7 Shimian 2560x1440 
Case
Phantom 630 
  hide details  
Reply
Scream Machine
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K Gigabyte Z87X-UD3H EVGA GTX 780 16GB DDR3 
Hard DriveCoolingOSMonitor
256GB Samsung 840 Pro Kraken X60 Windows 7 Shimian 2560x1440 
Case
Phantom 630 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › Done trying on my own