Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › GPU Activity = 0%
New Posts  All Forums:Forum Nav:

GPU Activity = 0%

post #1 of 2
Thread Starter 
While playing blurays ATI CCC shows 0% GPU activity. Im using PowerDVD with AVIVO enabled.
Same is true while using VLC with GPU Acceleration enabled and using ArcSoft Total Media with HArdware Acceleration enabled.

Any suggestions here?

Thanks.
From FX to i7
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7-7700K 5ghz delid MSI Z170A Gaming M7 1080Ti 32GB Trident Z @ 3600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung PM961 M.2 850 Evo LG Bluray Drive Phanteks PH-TC14PE 
OSMonitorPowerCase
Win 10 x 64 P2715Q 4K  EVGA SuperNOVA 750G2 Phanteks Enthoo Pro  
  hide details  
Reply
From FX to i7
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7-7700K 5ghz delid MSI Z170A Gaming M7 1080Ti 32GB Trident Z @ 3600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung PM961 M.2 850 Evo LG Bluray Drive Phanteks PH-TC14PE 
OSMonitorPowerCase
Win 10 x 64 P2715Q 4K  EVGA SuperNOVA 750G2 Phanteks Enthoo Pro  
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Try shutting it down from Task Manager and restarting it. Also, you can keep an eye on your CPU usage history to see if the video playback is CPU bound. If not that there's probably something wrong with CCC.

If that doesn't work, I wonder if the order in which you installed the software has something to do with it? Perhaps uninstall CCC and reinstall it if all else fails.
Po' Pimpin'
(11 items)
 
  
CPUMotherboardRAMHard Drive
i5 2500k @ stock Biostar TZ68K+ [A3] 4GB  Sandforce 1222 64GB SSD 
Optical DriveCoolingOSMonitor
LG 22x DVD-+RW  Stock Windows 7 x64 Acer S211HL 1080p 
PowerCaseMouse
600w Diablotek Linkworld Electronic Inland 
  hide details  
Reply
Po' Pimpin'
(11 items)
 
  
CPUMotherboardRAMHard Drive
i5 2500k @ stock Biostar TZ68K+ [A3] 4GB  Sandforce 1222 64GB SSD 
Optical DriveCoolingOSMonitor
LG 22x DVD-+RW  Stock Windows 7 x64 Acer S211HL 1080p 
PowerCaseMouse
600w Diablotek Linkworld Electronic Inland 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › GPU Activity = 0%