Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › Internet is extremely slow but just in browsers? :(
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Internet is extremely slow but just in browsers? :( - Page 2

post #11 of 19
Quote:
Originally Posted by Stealth2o View Post
Are you behind a router?
A posed to what?

Quote:
Originally Posted by XxRZxX
I got it fixed.


So what did you forget to turn off?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Cisco Cisco Cisco Cisco 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Cisco Cisco Cisco Cisco 
  hide details  
Reply
post #12 of 19
Quote:
Originally Posted by XxRZxX View Post
What's 'dos'ed'?
DoS, denial of service.

I live on family housing on campus so I use the university internet. Somehow all the computers at the main library were used to DoS the entire school network. Whatever they did affected only packet data, but not any streaming data, so I could play online without a problem.
Edited by joemaniaci - 3/29/11 at 11:37pm
I Love Cheese
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 3.4 Asus P8P67 Basic XFX 5970 2 gig Black Edition 2x 4 gig DDR 1600 G-Skill 
Hard DriveOSMonitorPower
2x500 gig WD Vista Ultimate 64-bit Dual 25" Hannspree LCD CM 750 Watt 
CaseMouse
Rosewill THOR Logitech Trackball 
  hide details  
Reply
I Love Cheese
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 3.4 Asus P8P67 Basic XFX 5970 2 gig Black Edition 2x 4 gig DDR 1600 G-Skill 
Hard DriveOSMonitorPower
2x500 gig WD Vista Ultimate 64-bit Dual 25" Hannspree LCD CM 750 Watt 
CaseMouse
Rosewill THOR Logitech Trackball 
  hide details  
Reply
post #13 of 19
PM'd I need to know how to resolve this issue...lack of closure on threads help nobody. Please post the fix, I don't want to format.
Angry Monster
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 4770K MSI Z87 G45 HIS R9 290 G-skill Ripjaws 4x4GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD Black 640GB Sata III LG DVD RW Corsair H70 W8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
42" Sharp Aquos K800 EW 650W Antek 900 
MouseAudio
R.A.T. 9 Soundblaster xi-fi Titanium 
  hide details  
Reply
Angry Monster
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 4770K MSI Z87 G45 HIS R9 290 G-skill Ripjaws 4x4GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD Black 640GB Sata III LG DVD RW Corsair H70 W8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
42" Sharp Aquos K800 EW 650W Antek 900 
MouseAudio
R.A.T. 9 Soundblaster xi-fi Titanium 
  hide details  
Reply
post #14 of 19
I'm thread jacking this piece.

Same problem as the OP. Anything inside any browser is slowed to a crawl 0.1 - 0.3 mb/s.
Steam and every other client is my full 6mb/s.
Browsers are un-effected in safe mode.
Only my sig rig shows symptoms out of 3 pcs on the network.
I was using a VPN (hotspot shield) recently but the problem did not come with the installation or initial use.

It is not:
hardware
my router
my network PCI card
my ISP
a common virus (nothing alarming in Kaspersky)

What it could be:
Settings that may have been changed by a VPN
a hidden service/process
a little gremlin inside my PC playing games with my head

Please, if you have any ideas of what is going on let me know. Also any tools that could be helpful. Thanks, I am also hoping to hear from the OP here...
Edited by Maxxa - 1/20/12 at 4:44am
Angry Monster
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 4770K MSI Z87 G45 HIS R9 290 G-skill Ripjaws 4x4GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD Black 640GB Sata III LG DVD RW Corsair H70 W8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
42" Sharp Aquos K800 EW 650W Antek 900 
MouseAudio
R.A.T. 9 Soundblaster xi-fi Titanium 
  hide details  
Reply
Angry Monster
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 4770K MSI Z87 G45 HIS R9 290 G-skill Ripjaws 4x4GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD Black 640GB Sata III LG DVD RW Corsair H70 W8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
42" Sharp Aquos K800 EW 650W Antek 900 
MouseAudio
R.A.T. 9 Soundblaster xi-fi Titanium 
  hide details  
Reply
post #15 of 19
von will slow your internet connection as all the data goes to hotspot to harvest and then from hotspot to where you want to go, try turning it off,

Also how are you measuing speed within a browser? it could be on server side"!
Escobar
(9 items)
 
Supercomputer ^_^
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055T M4A88T-D EVO USB3 ATI 6850 4 GB 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
DVD RW Windows 8 Pro lp1900 + 2 X 15 inch dell Microsoft Comfort Curve 
PowerCase
600watt thermaltake antec 200 
  hide details  
Reply
Escobar
(9 items)
 
Supercomputer ^_^
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055T M4A88T-D EVO USB3 ATI 6850 4 GB 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
DVD RW Windows 8 Pro lp1900 + 2 X 15 inch dell Microsoft Comfort Curve 
PowerCase
600watt thermaltake antec 200 
  hide details  
Reply
post #16 of 19
Yeah I've made sure to uninstall hotspot shield, I do undertand that it will slow it but to cut it down to 5% of the normal speed it a bit much even for vpn across the globe. It could be something that was installed with it that is hidden but I have very little experience with dealing with software slowdowns.
I am measuring my browser speed with bell's speed check up site and as stated before it is only effecting my PC brwosers nothing else.
Angry Monster
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 4770K MSI Z87 G45 HIS R9 290 G-skill Ripjaws 4x4GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD Black 640GB Sata III LG DVD RW Corsair H70 W8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
42" Sharp Aquos K800 EW 650W Antek 900 
MouseAudio
R.A.T. 9 Soundblaster xi-fi Titanium 
  hide details  
Reply
Angry Monster
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 4770K MSI Z87 G45 HIS R9 290 G-skill Ripjaws 4x4GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD Black 640GB Sata III LG DVD RW Corsair H70 W8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
42" Sharp Aquos K800 EW 650W Antek 900 
MouseAudio
R.A.T. 9 Soundblaster xi-fi Titanium 
  hide details  
Reply
post #17 of 19
try using speedtest.net rather than there own tester (i never trust them xD)
Escobar
(9 items)
 
Supercomputer ^_^
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055T M4A88T-D EVO USB3 ATI 6850 4 GB 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
DVD RW Windows 8 Pro lp1900 + 2 X 15 inch dell Microsoft Comfort Curve 
PowerCase
600watt thermaltake antec 200 
  hide details  
Reply
Escobar
(9 items)
 
Supercomputer ^_^
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055T M4A88T-D EVO USB3 ATI 6850 4 GB 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
DVD RW Windows 8 Pro lp1900 + 2 X 15 inch dell Microsoft Comfort Curve 
PowerCase
600watt thermaltake antec 200 
  hide details  
Reply
post #18 of 19
Are you browsing through a proxy?
 
F@H
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 @ 4.0ghz EVGA x58 132-BL-E758-A1 2x EVGA 460 1 GB G.SKILL 3 x 2 GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Mushkin 40 GB SSD / WD Black 1 TB Windows 7 Home Premium 64-bit DCLCD 20.1" Logitech G15 
PowerCaseMouse
Antec TP 750 Antec 900 Logitech G5 
CPUMotherboardRAMCooling
i7 2700k ASUS Maximus Gene-Z z68 G.Skill 2133mhz Noctua NH-D14 
OSPowerCase
Ubuntu 10.10 BFG 650 Silverstone TJ08-E 
  hide details  
Reply
 
F@H
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 @ 4.0ghz EVGA x58 132-BL-E758-A1 2x EVGA 460 1 GB G.SKILL 3 x 2 GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Mushkin 40 GB SSD / WD Black 1 TB Windows 7 Home Premium 64-bit DCLCD 20.1" Logitech G15 
PowerCaseMouse
Antec TP 750 Antec 900 Logitech G5 
CPUMotherboardRAMCooling
i7 2700k ASUS Maximus Gene-Z z68 G.Skill 2133mhz Noctua NH-D14 
OSPowerCase
Ubuntu 10.10 BFG 650 Silverstone TJ08-E 
  hide details  
Reply
post #19 of 19
Quote:
Originally Posted by Ulquiorra View Post

try using speedtest.net rather than there own tester (i never trust them xD)

I know what you are eluding to but I know this isn't the issue since in safe mode and on my laptop the test runs as expected. Also downloading through browsers confirms the slow test results.
Quote:
Originally Posted by stu. View Post

Are you browsing through a proxy?

Nope, went in and made sure it was all set to auto detect with the same slow results.
Angry Monster
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 4770K MSI Z87 G45 HIS R9 290 G-skill Ripjaws 4x4GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD Black 640GB Sata III LG DVD RW Corsair H70 W8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
42" Sharp Aquos K800 EW 650W Antek 900 
MouseAudio
R.A.T. 9 Soundblaster xi-fi Titanium 
  hide details  
Reply
Angry Monster
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 4770K MSI Z87 G45 HIS R9 290 G-skill Ripjaws 4x4GB 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD Black 640GB Sata III LG DVD RW Corsair H70 W8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
42" Sharp Aquos K800 EW 650W Antek 900 
MouseAudio
R.A.T. 9 Soundblaster xi-fi Titanium 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › Internet is extremely slow but just in browsers? :(