Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Boot Issues :(
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Boot Issues :( - Page 4

post #31 of 42
Thread Starter 
I have tried every possible setup with old, new and spare parts all with the same outcome. 1 prolonged beep.

Yeah that is the ram but I cant check the settings since the PC wont post/boot.
Midgard
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II B50 X4 (3.7Ghz) Biostar TA790GX 128M Gainward GTX 260 GS 2X2GB OCZ Gold DDR2 1066Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320GB SpinPoint SATAII Black OEM DVD Burner Win 7 Home Premium 64Bit Samsung P2370 23" 
PowerCaseMouseMouse Pad
750Watt Modular Xigmatek Midgard SteelSeries Kinzu SteelSeries OcK 
  hide details  
Reply
Midgard
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II B50 X4 (3.7Ghz) Biostar TA790GX 128M Gainward GTX 260 GS 2X2GB OCZ Gold DDR2 1066Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320GB SpinPoint SATAII Black OEM DVD Burner Win 7 Home Premium 64Bit Samsung P2370 23" 
PowerCaseMouseMouse Pad
750Watt Modular Xigmatek Midgard SteelSeries Kinzu SteelSeries OcK 
  hide details  
Reply
post #32 of 42
http://brebru.com/beepcodes.html

this place says it might be the memory / video card, have you tried new video card?
Edited by Darksoul844 - 4/12/11 at 3:04pm
Black
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 3770k @4.8 Asus Maixums V Formula Evga 970FTW 4GB G.Skill 16GB 1866MHZ 8-9-9-24 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 840pro 128GB XSPC RX360 W7 Samsung SyncMaster T260HD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G19 Corsair TX850M Corsair 800D Logitech G303 
Mouse PadAudio
Mionix Propus360 Creative X-Fi Titanium HD 
  hide details  
Reply
Black
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 3770k @4.8 Asus Maixums V Formula Evga 970FTW 4GB G.Skill 16GB 1866MHZ 8-9-9-24 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 840pro 128GB XSPC RX360 W7 Samsung SyncMaster T260HD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G19 Corsair TX850M Corsair 800D Logitech G303 
Mouse PadAudio
Mionix Propus360 Creative X-Fi Titanium HD 
  hide details  
Reply
post #33 of 42
Thread Starter 
I have tried a 9500GT and both the built it GPU's still no luck.
Midgard
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II B50 X4 (3.7Ghz) Biostar TA790GX 128M Gainward GTX 260 GS 2X2GB OCZ Gold DDR2 1066Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320GB SpinPoint SATAII Black OEM DVD Burner Win 7 Home Premium 64Bit Samsung P2370 23" 
PowerCaseMouseMouse Pad
750Watt Modular Xigmatek Midgard SteelSeries Kinzu SteelSeries OcK 
  hide details  
Reply
Midgard
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II B50 X4 (3.7Ghz) Biostar TA790GX 128M Gainward GTX 260 GS 2X2GB OCZ Gold DDR2 1066Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320GB SpinPoint SATAII Black OEM DVD Burner Win 7 Home Premium 64Bit Samsung P2370 23" 
PowerCaseMouseMouse Pad
750Watt Modular Xigmatek Midgard SteelSeries Kinzu SteelSeries OcK 
  hide details  
Reply
post #34 of 42
Friend , did you take all the hardware to a different rig and tested it there? you swapped everything there and it still don't boot.
Zorg Beast
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core I5 2500K Asus P67 Sabertooth B3 Evga Nvidia GTX 580 ( Artic cooling accelero pl... G.skill Ripjaw 8 GB 1333 Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 500 GB Black- Soon SSD :) LG Something... Cooler master 212  Win 7 Pro 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
LG 19 Inch Logitech Wava Seasonic S12 II Bronze 520W+80 Cooler Master II Advanced 
Mouse
Logitech Wava 
  hide details  
Reply
Zorg Beast
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core I5 2500K Asus P67 Sabertooth B3 Evga Nvidia GTX 580 ( Artic cooling accelero pl... G.skill Ripjaw 8 GB 1333 Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 500 GB Black- Soon SSD :) LG Something... Cooler master 212  Win 7 Pro 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
LG 19 Inch Logitech Wava Seasonic S12 II Bronze 520W+80 Cooler Master II Advanced 
Mouse
Logitech Wava 
  hide details  
Reply
post #35 of 42
Thread Starter 
I had basically a 2nd rig in spare parts from an old PC so I tried those parts and still no luck.
Midgard
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II B50 X4 (3.7Ghz) Biostar TA790GX 128M Gainward GTX 260 GS 2X2GB OCZ Gold DDR2 1066Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320GB SpinPoint SATAII Black OEM DVD Burner Win 7 Home Premium 64Bit Samsung P2370 23" 
PowerCaseMouseMouse Pad
750Watt Modular Xigmatek Midgard SteelSeries Kinzu SteelSeries OcK 
  hide details  
Reply
Midgard
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II B50 X4 (3.7Ghz) Biostar TA790GX 128M Gainward GTX 260 GS 2X2GB OCZ Gold DDR2 1066Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320GB SpinPoint SATAII Black OEM DVD Burner Win 7 Home Premium 64Bit Samsung P2370 23" 
PowerCaseMouseMouse Pad
750Watt Modular Xigmatek Midgard SteelSeries Kinzu SteelSeries OcK 
  hide details  
Reply
post #36 of 42
had the same problem when i added a stick of the same exact ram to my rig,i tried it all,but was the simpilest thing set all bios options to default or optimized default...worked for me u just have to go back and change everything after
post #37 of 42
oh sorry i didnt know u couldnt get to the bios i got a continous beep but i could get to the bios
post #38 of 42
if u cant get to the bios the only other thing i could think of is taking out the cmos battery for 10mins and than putting it back in or u could try n load the bios from the motherboard cd if u have it my gigabyte came with a bios recovery disc sorry but other than that im stumped
post #39 of 42
Thread Starter 
Cheers for the help but Ive reset the Cmos on both mobo's
Midgard
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II B50 X4 (3.7Ghz) Biostar TA790GX 128M Gainward GTX 260 GS 2X2GB OCZ Gold DDR2 1066Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320GB SpinPoint SATAII Black OEM DVD Burner Win 7 Home Premium 64Bit Samsung P2370 23" 
PowerCaseMouseMouse Pad
750Watt Modular Xigmatek Midgard SteelSeries Kinzu SteelSeries OcK 
  hide details  
Reply
Midgard
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II B50 X4 (3.7Ghz) Biostar TA790GX 128M Gainward GTX 260 GS 2X2GB OCZ Gold DDR2 1066Mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320GB SpinPoint SATAII Black OEM DVD Burner Win 7 Home Premium 64Bit Samsung P2370 23" 
PowerCaseMouseMouse Pad
750Watt Modular Xigmatek Midgard SteelSeries Kinzu SteelSeries OcK 
  hide details  
Reply
post #40 of 42
if its an older oem motherboard it could have cmos jumpers on it,had a gateway that did
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Boot Issues :(