Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › ASUS GTX560 Ti 3DVISION Problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

ASUS GTX560 Ti 3DVISION Problem

post #1 of 2
Thread Starter 
Hey guys.

My friend just got his ASUS GTX560 Direct CU, upgraded from a Leadtek GTX260. Now his 3D emitter is flashing a red light instead of the normal green light, and it doesn't work. What can cause this?

(Flashes red light even when the PC boots up.)
Sun Wu-Kong
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core2Duo E6750 2.66GHz ASUS P5Q-e SLi MSI HD6850 Cyclone Power Edition 2x 2GB DDR-800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
500GB 24x DVD Writer Cocage TRUE SPIRIT Windows 7 32bit 
MonitorPowerCaseAudio
MAG 24" Baobab Xtreme 500Watt Coolermaster Elite331 C-Media Sound Card 
  hide details  
Reply
Sun Wu-Kong
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core2Duo E6750 2.66GHz ASUS P5Q-e SLi MSI HD6850 Cyclone Power Edition 2x 2GB DDR-800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
500GB 24x DVD Writer Cocage TRUE SPIRIT Windows 7 32bit 
MonitorPowerCaseAudio
MAG 24" Baobab Xtreme 500Watt Coolermaster Elite331 C-Media Sound Card 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Quote:
Originally Posted by frannyvox View Post
Hey guys.

My friend just got his ASUS GTX560 Direct CU, upgraded from a Leadtek GTX260. Now his 3D emitter is flashing a red light instead of the normal green light, and it doesn't work. What can cause this?

(Flashes red light even when the PC boots up.)
I suspect the device is not being detected properly, especially when your friend also installed a newer driver when upgrading the graphics card.

Try this method:
In Device Manager, right click it and select Update Driver. Then, manually select the latest driver.

If this fails, perhaps a reinstall of the 3D Vision kit is needed.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › ASUS GTX560 Ti 3DVISION Problem