Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › Google breaks my internet
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Google breaks my internet - Page 4

post #31 of 40
Thread Starter 
Hm ok, I tried a few searches and they seemed to work; however sometimes it took some time to open a couple of sites, which open instantly when you surf to them directly. It does seem that my ff doesn't like google very much, because when I try Thunderbird while I try opening a site via google, thunderbird also doesn't connect to the mailserver.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e5200 Gigabyte EP35-DS3 hd 5570 6gb 2x1gb corsair xms2+2x2gb Kingston kvr800d2n5k2 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e5200 Gigabyte EP35-DS3 hd 5570 6gb 2x1gb corsair xms2+2x2gb Kingston kvr800d2n5k2 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
post #32 of 40
Your cache is cleared. You think that might be why?

EDIT: Weird! I mean yeah, it should take longer but not noticibly.
 
HDPC
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ryzen 7 1700x Asus Prime X370-Pro MSI Hawk Ek GTX 1070 MSI Hawk Ek GTX 1070 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
EVGA DDR4 3200 Kingston SSDNow 120GB WD Green 2TB WD Black 2 TB 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung DVDR Ek Supremacy Evo Blue Edition XSPC RX360 Radiator Swiftech MCP 655b 
CoolingCoolingOSMonitor
EK XSPC Dual Bay Reservoir Windows 10 e-Machine 23" 
KeyboardPowerCaseMouse
OCN Ducky DK9008 G2 Keyboard PC Power & Cooling Silencer 750W Antec Lanboy Air Logitech G400s 
Audio
Realtek HD Audio 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k Asus Sabertooth P67 EVGA GTX 770 G.Skill Ripjaws X 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Kingston SSDNow 120GB XSPC Rasa Acetal XSPC Pump/Res  Ek GTX 770 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro Vizio 58" 4k Logitec Wireless Coolmax 600w 
CaseMouseAudio
Antec 300 Logitec Wireless Realtor HD Audio  
  hide details  
Reply
 
HDPC
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ryzen 7 1700x Asus Prime X370-Pro MSI Hawk Ek GTX 1070 MSI Hawk Ek GTX 1070 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
EVGA DDR4 3200 Kingston SSDNow 120GB WD Green 2TB WD Black 2 TB 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung DVDR Ek Supremacy Evo Blue Edition XSPC RX360 Radiator Swiftech MCP 655b 
CoolingCoolingOSMonitor
EK XSPC Dual Bay Reservoir Windows 10 e-Machine 23" 
KeyboardPowerCaseMouse
OCN Ducky DK9008 G2 Keyboard PC Power & Cooling Silencer 750W Antec Lanboy Air Logitech G400s 
Audio
Realtek HD Audio 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k Asus Sabertooth P67 EVGA GTX 770 G.Skill Ripjaws X 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Kingston SSDNow 120GB XSPC Rasa Acetal XSPC Pump/Res  Ek GTX 770 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro Vizio 58" 4k Logitec Wireless Coolmax 600w 
CaseMouseAudio
Antec 300 Logitec Wireless Realtor HD Audio  
  hide details  
Reply
post #33 of 40
Quote:
Originally Posted by Bagh View Post
Hm ok, I tried a few searches and they seemed to work; however sometimes it took some time to open a couple of sites, which open instantly when you surf to them directly. It does seem that my ff doesn't like google very much, because when I try Thunderbird while I try opening a site via google, thunderbird also doesn't connect to the mailserver.
So did you run FF in Safe Mode then?
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #34 of 40
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by BWG View Post
What a PITA!

Opps, I forgot about the testing of other browsers when I replied about hosts. Glad we have some other folks in here!
Yeah, this sucks big time! I take it you also didn't see anything suspicous in the hijackthis log I posted? (besides the couple of services I killed, obviously )
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e5200 Gigabyte EP35-DS3 hd 5570 6gb 2x1gb corsair xms2+2x2gb Kingston kvr800d2n5k2 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e5200 Gigabyte EP35-DS3 hd 5570 6gb 2x1gb corsair xms2+2x2gb Kingston kvr800d2n5k2 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
post #35 of 40
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by TwoCables View Post
So did you run FF in Safe Mode then?
I ran an clean installation. I'll try safe mode.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e5200 Gigabyte EP35-DS3 hd 5570 6gb 2x1gb corsair xms2+2x2gb Kingston kvr800d2n5k2 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e5200 Gigabyte EP35-DS3 hd 5570 6gb 2x1gb corsair xms2+2x2gb Kingston kvr800d2n5k2 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
post #36 of 40
Quote:
Originally Posted by Bagh View Post
I ran an clean installation. I'll try safe mode.
I know you did.
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #37 of 40
Quote:
Originally Posted by Bagh View Post
Yeah, this sucks big time! I take it you also didn't see anything suspicous in the hijackthis log I posted? (besides the couple of services I killed, obviously )
Let me look at it now. I got away from that idea when I saw that the hosts could not be the problem since you were ok in other web browsers.

What did ya kill huh? haha
 
HDPC
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ryzen 7 1700x Asus Prime X370-Pro MSI Hawk Ek GTX 1070 MSI Hawk Ek GTX 1070 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
EVGA DDR4 3200 Kingston SSDNow 120GB WD Green 2TB WD Black 2 TB 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung DVDR Ek Supremacy Evo Blue Edition XSPC RX360 Radiator Swiftech MCP 655b 
CoolingCoolingOSMonitor
EK XSPC Dual Bay Reservoir Windows 10 e-Machine 23" 
KeyboardPowerCaseMouse
OCN Ducky DK9008 G2 Keyboard PC Power & Cooling Silencer 750W Antec Lanboy Air Logitech G400s 
Audio
Realtek HD Audio 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k Asus Sabertooth P67 EVGA GTX 770 G.Skill Ripjaws X 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Kingston SSDNow 120GB XSPC Rasa Acetal XSPC Pump/Res  Ek GTX 770 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro Vizio 58" 4k Logitec Wireless Coolmax 600w 
CaseMouseAudio
Antec 300 Logitec Wireless Realtor HD Audio  
  hide details  
Reply
 
HDPC
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ryzen 7 1700x Asus Prime X370-Pro MSI Hawk Ek GTX 1070 MSI Hawk Ek GTX 1070 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
EVGA DDR4 3200 Kingston SSDNow 120GB WD Green 2TB WD Black 2 TB 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung DVDR Ek Supremacy Evo Blue Edition XSPC RX360 Radiator Swiftech MCP 655b 
CoolingCoolingOSMonitor
EK XSPC Dual Bay Reservoir Windows 10 e-Machine 23" 
KeyboardPowerCaseMouse
OCN Ducky DK9008 G2 Keyboard PC Power & Cooling Silencer 750W Antec Lanboy Air Logitech G400s 
Audio
Realtek HD Audio 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k Asus Sabertooth P67 EVGA GTX 770 G.Skill Ripjaws X 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Kingston SSDNow 120GB XSPC Rasa Acetal XSPC Pump/Res  Ek GTX 770 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro Vizio 58" 4k Logitec Wireless Coolmax 600w 
CaseMouseAudio
Antec 300 Logitec Wireless Realtor HD Audio  
  hide details  
Reply
post #38 of 40
Quote:
Originally Posted by Bagh View Post
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 19:21:17, on 8/04/2011
Platform: Windows 7 (WinNT 6.00.3504)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16385)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\\Program Files (x86)\\ATI Technologies\\ATI.ACE\\Core-Static\\MMLoadDrv.exe
C:\\Program Files (x86)\\Windows Live\\Messenger\\msnmsgr.exe
C:\\Program Files (x86)\\Mozilla Firefox\\firefox.exe
C:\\Program Files (x86)\\Mozilla Firefox\\plugin-container.exe
C:\\Program Files (x86)\\Internet Explorer\\iexplore.exe
C:\\Program Files (x86)\\Internet Explorer\\iexplore.exe
C:\\Users\\Rich\\Desktop\\HijackThis.exe

R1 - HKCU\\Software\\Microsoft\\Internet Explorer\\Main,Search Bar = Preserve
R1 - HKCU\\Software\\Microsoft\\Internet Explorer\\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKCU\\Software\\Microsoft\\Internet Explorer\\Main,Start Page = about:blank
R1 - HKLM\\Software\\Microsoft\\Internet Explorer\\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\\Software\\Microsoft\\Internet Explorer\\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\\Software\\Microsoft\\Internet Explorer\\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\\Software\\Microsoft\\Internet Explorer\\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\\Software\\Microsoft\\Internet Explorer\\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\\Software\\Microsoft\\Internet Explorer\\Search,CustomizeSearch =
R0 - HKCU\\Software\\Microsoft\\Internet Explorer\\Toolbar,LinksFolderName =
F2 - REG:system.ini: UserInit=userinit.exe
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
O4 - HKLM\\..\\Run: [StartCCC] "C:\\Program Files (x86)\\ATI Technologies\\ATI.ACE\\Core-Static\\CLIStart.exe" MSRun
O4 - HKLM\\..\\Run: [ATICustomerCare] "C:\\Program Files (x86)\\ATI\\ATICustomerCare\\ATICustomerCare.exe"
O4 - HKLM\\..\\RunOnce: [Malwarebytes' Anti-Malware] C:\\Program Files (x86)\\Malwarebytes' Anti-Malware\\mbamgui.exe /install /silent
O4 - HKUS\\S-1-5-19\\..\\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\\Windows Sidebar\\Sidebar.exe /autoRun (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\\S-1-5-19\\..\\RunOnce: [mctadmin] C:\\Windows\\System32\\mctadmin.exe (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\\S-1-5-20\\..\\Run: [Sidebar] %ProgramFiles%\\Windows Sidebar\\Sidebar.exe /autoRun (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\\S-1-5-20\\..\\RunOnce: [mctadmin] C:\\Windows\\System32\\mctadmin.exe (User 'NETWORK SERVICE')
O23 - Service: @%SystemRoot%\\system32\\Alg.exe,-112 (ALG) - Unknown owner - C:\\Windows\\System32\\alg.exe (file missing)
O23 - Service: AMD External Events Utility - Unknown owner - C:\\Windows\\system32\\atiesrxx.exe (file missing)
O23 - Service: Bonjour-service (Bonjour Service) - Apple Inc. - C:\\Program Files (x86)\\Bonjour\\mDNSResponder.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\\system32\\efssvc.dll,-100 (EFS) - Unknown owner - C:\\Windows\\System32\\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\\system32\\fxsresm.dll,-118 (Fax) - Unknown owner - C:\\Windows\\system32\\fxssvc.exe (file missing)
O23 - Service: @keyiso.dll,-100 (KeyIso) - Unknown owner - C:\\Windows\\system32\\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: MIDISPORT Audio Device Monitor (MIDISPORTAudioDevMon) - M-Audio - C:\\Program Files (x86)\\M-Audio\\MIDISPORT\\AudioDevMon.exe
O23 - Service: @comres.dll,-2797 (MSDTC) - Unknown owner - C:\\Windows\\System32\\msdtc.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\\System32\
etlogon.dll,-102 (Netlogon) - Unknown owner - C:\\Windows\\system32\\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\\system32\\psbase.dll,-300 (ProtectedStorage) - Unknown owner - C:\\Windows\\system32\\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\\system32\\Locator.exe,-2 (RpcLocator) - Unknown owner - C:\\Windows\\system32\\locator.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\\system32\\samsrv.dll,-1 (SamSs) - Unknown owner - C:\\Windows\\system32\\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\\system32\\snmptrap.exe,-3 (SNMPTRAP) - Unknown owner - C:\\Windows\\System32\\snmptrap.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\\system32\\spoolsv.exe,-1 (Spooler) - Unknown owner - C:\\Windows\\System32\\spoolsv.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\\system32\\sppsvc.exe,-101 (sppsvc) - Unknown owner - C:\\Windows\\system32\\sppsvc.exe (file missing)
O23 - Service: SwitchBoard - Adobe Systems Incorporated - C:\\Program Files (x86)\\Common Files\\Adobe\\SwitchBoard\\SwitchBoard.exe
O23 - Service: @%SystemRoot%\\system32\\ui0detect.exe,-101 (UI0Detect) - Unknown owner - C:\\Windows\\system32\\UI0Detect.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\\system32\\vaultsvc.dll,-1003 (VaultSvc) - Unknown owner - C:\\Windows\\system32\\lsass.exe (file missing)
O23 - Service: @%SystemRoot%\\system32\\vds.exe,-100 (vds) - Unknown owner - C:\\Windows\\System32\\vds.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\\system32\\vssvc.exe,-102 (VSS) - Unknown owner - C:\\Windows\\system32\\vssvc.exe (file missing)
O23 - Service: @%systemroot%\\system32\\wbengine.exe,-104 (wbengine) - Unknown owner - C:\\Windows\\system32\\wbengine.exe (file missing)
O23 - Service: Windows Live Setup Service (WLSetupSvc) - Unknown owner - C:\\Program Files (x86)\\Windows Live\\installer\\WLSetupSvc.exe
O23 - Service: @%Systemroot%\\system32\\wbem\\wmiapsrv.exe,-110 (wmiApSrv) - Unknown owner - C:\\Windows\\system32\\wbem\\WmiApSrv.exe (file missing)
O23 - Service: @%PROGRAMFILES%\\Windows Media Player\\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\\Program Files (x86)\\Windows Media Player\\wmpnetwk.exe (file missing)

--
End of file - 5560 bytes
Does every occurrence of "(file missing)" mean that you disabled that service?
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #39 of 40
Quote:
Originally Posted by TwoCables View Post
Does every occurrence of "(file missing)" mean that you disabled that service?
Not exactly. It just means it did not see the file. It may still be there.




I do not see anything bad here buddy.
 
HDPC
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ryzen 7 1700x Asus Prime X370-Pro MSI Hawk Ek GTX 1070 MSI Hawk Ek GTX 1070 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
EVGA DDR4 3200 Kingston SSDNow 120GB WD Green 2TB WD Black 2 TB 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung DVDR Ek Supremacy Evo Blue Edition XSPC RX360 Radiator Swiftech MCP 655b 
CoolingCoolingOSMonitor
EK XSPC Dual Bay Reservoir Windows 10 e-Machine 23" 
KeyboardPowerCaseMouse
OCN Ducky DK9008 G2 Keyboard PC Power & Cooling Silencer 750W Antec Lanboy Air Logitech G400s 
Audio
Realtek HD Audio 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k Asus Sabertooth P67 EVGA GTX 770 G.Skill Ripjaws X 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Kingston SSDNow 120GB XSPC Rasa Acetal XSPC Pump/Res  Ek GTX 770 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro Vizio 58" 4k Logitec Wireless Coolmax 600w 
CaseMouseAudio
Antec 300 Logitec Wireless Realtor HD Audio  
  hide details  
Reply
 
HDPC
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Ryzen 7 1700x Asus Prime X370-Pro MSI Hawk Ek GTX 1070 MSI Hawk Ek GTX 1070 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
EVGA DDR4 3200 Kingston SSDNow 120GB WD Green 2TB WD Black 2 TB 
Optical DriveCoolingCoolingCooling
Samsung DVDR Ek Supremacy Evo Blue Edition XSPC RX360 Radiator Swiftech MCP 655b 
CoolingCoolingOSMonitor
EK XSPC Dual Bay Reservoir Windows 10 e-Machine 23" 
KeyboardPowerCaseMouse
OCN Ducky DK9008 G2 Keyboard PC Power & Cooling Silencer 750W Antec Lanboy Air Logitech G400s 
Audio
Realtek HD Audio 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k Asus Sabertooth P67 EVGA GTX 770 G.Skill Ripjaws X 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Kingston SSDNow 120GB XSPC Rasa Acetal XSPC Pump/Res  Ek GTX 770 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro Vizio 58" 4k Logitec Wireless Coolmax 600w 
CaseMouseAudio
Antec 300 Logitec Wireless Realtor HD Audio  
  hide details  
Reply
post #40 of 40
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by TwoCables View Post
Does every occurrence of "(file missing)" mean that you disabled that service?
Quote:
Originally Posted by BWG View Post
Not exactly. It just means it did not see the file. It may still be there.




I do not see anything bad here buddy.
Nono, I just disabled a few services like the fax and stuff. But most of the "missing" files are just because I'm running 64bit.

Glad you also didn't find any strange thing is the log.

I tried running in safe mode, it seems to work better, but I guess I'll have to give it some more time to fill up the cache. At least it doesn't disable my connection anymore, so far.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e5200 Gigabyte EP35-DS3 hd 5570 6gb 2x1gb corsair xms2+2x2gb Kingston kvr800d2n5k2 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e5200 Gigabyte EP35-DS3 hd 5570 6gb 2x1gb corsair xms2+2x2gb Kingston kvr800d2n5k2 
OS
Win 7 64 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › Google breaks my internet