Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › Crysis 2 Cutscene sound stutter
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Crysis 2 Cutscene sound stutter

post #1 of 9
Thread Starter 
Hey guys, not sure if you guys are getting this issue, I have read on other sites that it seems to be an issue.

The game itself runs GREAT with no lag. However between levels when there is a cutscene with a transmission from Gould ( Mission briefing ) the sound stutters AWFULLY. Its not a drop in FPS as the cutscene visually runs fine but the audio stutters. Nowhere else within the game do I get this stutter.

Anyone else get this ?
post #2 of 9
No. Mine sounds fine.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 4ghz 1.25v Evga Classified E760/E762 Evga Gtx 480 + Galaxy GTX 480 SLI 6GB Corsair Dominator GT 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial C300 256Gb, Samsung 7200rpm 320gb, 2x W... Windows 7 64-bit Home premium Dell U2410 1920x1200 Wireless Logitech 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Quatro 1200w Corsair 800D Razer Death Adder Office Depot thingy 
AudioAudio
Asus Xonar STX Sennheiser HD555's 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 4ghz 1.25v Evga Classified E760/E762 Evga Gtx 480 + Galaxy GTX 480 SLI 6GB Corsair Dominator GT 1600mhz 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial C300 256Gb, Samsung 7200rpm 320gb, 2x W... Windows 7 64-bit Home premium Dell U2410 1920x1200 Wireless Logitech 
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Quatro 1200w Corsair 800D Razer Death Adder Office Depot thingy 
AudioAudio
Asus Xonar STX Sennheiser HD555's 
  hide details  
Reply
post #3 of 9
I get the same problem. It does not happen on the proper cutscenes. It happens when you are given a mission briefing and shown where you are on a marker and where you need to go.
post #4 of 9
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Nano2;13001301 
I get the same problem. It does not happen on the proper cutscenes. It happens when you are given a mission briefing and shown where you are on a marker and where you need to go.

Exactly ! The normal cutscenes are fine for me also.
post #5 of 9
yeh it did that on my lappy but not on my rig. strange.



^^^absolutley no help^^^ lol
Project Carbon
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 D0 4.2 @ 1.29 X58A-UD7/Full cover block [SLI] 480's 900/1800/2000 @1138mV OCZ 6g 1600MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
128G SSD + F3 1Tb LG BluRay Windows 7 Pro x64 Acer 24inch Led 16:9 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa MIR ED Enermax 85+ 1250w TJ07- CARBON FIBRE EDITION Razer Mamba 
  hide details  
Reply
Project Carbon
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 930 D0 4.2 @ 1.29 X58A-UD7/Full cover block [SLI] 480's 900/1800/2000 @1138mV OCZ 6g 1600MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
128G SSD + F3 1Tb LG BluRay Windows 7 Pro x64 Acer 24inch Led 16:9 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa MIR ED Enermax 85+ 1250w TJ07- CARBON FIBRE EDITION Razer Mamba 
  hide details  
Reply
post #6 of 9
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by ThaJoker;13001428 
yeh it did that on my lappy but not on my rig. strange.



^^^absolutley no help^^^ lol

Hmm well from what I have been reading..the issue does not seem to discriminate as it seems to happen on varying pc configs. If all the Pc's had something in common then it may make sense but so far I am left wondering. I am hoping a patch is released to fix it perhaps.
post #7 of 9
I get it too. Some times ts every 3rd or sometimes its every cutscene.
House heater
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon W5580 @ 4GHz Foxconn Bloodrage GTI Zotac GTX 980Ti ArcticStorm 12GB Corsair 2000MHz @ 1444MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
1TB x2 Samsung F3 RAID 0 LG blu-ray burner Corsair H80 Win7 Pro 64-bit 
MonitorMonitorKeyboardPower
3x 23" LG Flatron W2361VG (sexy glossy) Hisense 55" 4k tv Logitech MX5500 Corsair 850w 
CaseMouse
CoolerMaster HAF-X Logitech revolution laser (MX5500 combo) 
  hide details  
Reply
House heater
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon W5580 @ 4GHz Foxconn Bloodrage GTI Zotac GTX 980Ti ArcticStorm 12GB Corsair 2000MHz @ 1444MHz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
1TB x2 Samsung F3 RAID 0 LG blu-ray burner Corsair H80 Win7 Pro 64-bit 
MonitorMonitorKeyboardPower
3x 23" LG Flatron W2361VG (sexy glossy) Hisense 55" 4k tv Logitech MX5500 Corsair 850w 
CaseMouse
CoolerMaster HAF-X Logitech revolution laser (MX5500 combo) 
  hide details  
Reply
post #8 of 9
Seems to be a problem with HDMI on certain flat panel displays. I have no issues with GTX 470's on an LG 23" monitor via HDMI, but if I connect my PC to my 40" Sony Bravia via HDMI, I get bad stuttering on only the audio for every cutscene. All in-game rendering is perfect. I also get it on the opening Nvidia logo. The LG is about 2 years old and the Sony is about 4.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsOS
Q9550 Asus P5N-D (2x) EVGA GTX 470 Windows 7 64-bit 
MonitorPower
LG W2361V Corsair HX850W 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsOS
Q9550 Asus P5N-D (2x) EVGA GTX 470 Windows 7 64-bit 
MonitorPower
LG W2361V Corsair HX850W 
  hide details  
Reply
post #9 of 9
Thread Starter 
Thanks, well it was not that luckily, it was a case of waiting for updated drivers.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: PC Gaming
Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › Crysis 2 Cutscene sound stutter