Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › I deleted the system reserve!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

I deleted the system reserve! - Page 6

post #51 of 98
Quote:
Originally Posted by Shomiyamu! View Post
Not working.
Windows does not show up on the list as with the recovery disk
As regards to the startup fix on it, I ran it and an error came up stating something like
There is not a valid system partition.
But I can assure you, I did not delete it and I can access my files through the live-cd
So what happens when you click "Command Prompt" as per my instructions and then try to follow my instructions from there?
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #52 of 98
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by TwoCables View Post
So what happens when you click "Command Prompt" as per my instructions and then try to follow my instructions from there?
Same thing as when I do it on the recovery disk, when I do fixmbr it goes successful
When I do fixboot it says SOMETHING but I can't for the life of me remember
When I do rebuild bdc it tells me to choose other commands like /FixMBR or /FixBoot (caps)
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom ii x4 945 3.6ghz@1.375 ga-880gma-ud2h -sniff- integrated. 2x2 ripjaws cl6 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom ii x4 945 3.6ghz@1.375 ga-880gma-ud2h -sniff- integrated. 2x2 ripjaws cl6 
  hide details  
Reply
post #53 of 98
Is the laptop hard drive still connected to your sig rig, or no? I mean if so, then it must be first disconnected.
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #54 of 98
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by TwoCables View Post
Is the laptop hard drive still connected to your sig rig, or no? I mean if so, then it must be first disconnected.
Nope
Guess all hope is lost
doesn't recognize a partition that's there D:

The only difference between the recov disk and the installation disk was instead of x:\\\\windows\\system32
it said something like [source]
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom ii x4 945 3.6ghz@1.375 ga-880gma-ud2h -sniff- integrated. 2x2 ripjaws cl6 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom ii x4 945 3.6ghz@1.375 ga-880gma-ud2h -sniff- integrated. 2x2 ripjaws cl6 
  hide details  
Reply
post #55 of 98
I think that this isn't over yet. I refuse to believe that all hope is lost. This is Overclock.net: someone will come along and save the day. I know it.
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #56 of 98
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by TwoCables View Post
I think that this isn't over yet. I refuse to believe that all hope is lost. This is Overclock.net: someone will come along and save the day. I know it.

Maybe it's something about "activating" the partition as stated before by someone?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom ii x4 945 3.6ghz@1.375 ga-880gma-ud2h -sniff- integrated. 2x2 ripjaws cl6 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom ii x4 945 3.6ghz@1.375 ga-880gma-ud2h -sniff- integrated. 2x2 ripjaws cl6 
  hide details  
Reply
post #57 of 98
Quote:
Originally Posted by Shomiyamu! View Post

Maybe it's something about "activating" the partition as stated before by someone?
Then go back to that Command Console as I described before, but this time try this first:
  1. Type diskpart and press enter
  2. Type list disk and press Enter
  3. If you actually see your sig rig's hard drive, then type this:
  4. select disk # (where "#" is the number that is assigned to your drive)
  5. Type active and press Enter
  6. Type exit and press Enter
  7. You're still in the Command Console, so now perform the "bootrec" commands
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #58 of 98
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by TwoCables View Post
Then go back to that Command Console as I described before, but this time try this first:
  1. Type diskpart and press enter
  2. Type list disk and press Enter
  3. If you actually see your sig rig's hard drive, then type this:
  4. select disk # (where "#" is the number that is assigned to your drive)
  5. Type active and press Enter
  6. Type exit and press Enter
  7. You're still in the Command Console, so now perform the "bootrec" commands
gonna write this down and do it right away
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom ii x4 945 3.6ghz@1.375 ga-880gma-ud2h -sniff- integrated. 2x2 ripjaws cl6 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom ii x4 945 3.6ghz@1.375 ga-880gma-ud2h -sniff- integrated. 2x2 ripjaws cl6 
  hide details  
Reply
post #59 of 98
Thread Starter 
Well guys good news and bad news.

First off I did what two cables told me to do to activate the partition.
Worked up to the part when it said activate and it said select a partition.
I instinctively typed in select partition 1 and then activated it sucessfully.
I rebooted, and on the Loading OS screen it said missing Boot MBR, press ctrl+alt+del to reboot.
I did it, booted into the recovery disk, and on the part where it says finding Windows 7, it said found one and it will try and fix it. It "fixed it" I restarted. booted back onto the disk and on the list of operating systems, it said Windows 7 Ultimate (recovered)
ran bootrec /fixmbr and bootrec /fixboot(fixboot worked this time!)
I also ran the startup repair and it now hangs on the Loading Operating System with a flashing underscore.

tldr my problem is now a flashing underscore on the bios screen where it says Loading Operating System.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom ii x4 945 3.6ghz@1.375 ga-880gma-ud2h -sniff- integrated. 2x2 ripjaws cl6 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
phenom ii x4 945 3.6ghz@1.375 ga-880gma-ud2h -sniff- integrated. 2x2 ripjaws cl6 
  hide details  
Reply
post #60 of 98
Then it might be time to repeat my first list of instructions regarding the bootrec commands (including booting from the Windows 7 DVD).
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › I deleted the system reserve!