Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › GTX 460 768MB problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

GTX 460 768MB problem

post #1 of 4
Thread Starter 
ok guys i had a problem today maybe you guys know what caused this

my pc crashed earlier while just being on windows and firefox crashed 2 times so i decided to restart as my system didnt rly respond anymore and when it was loading again my screen stayed black and do nothing however the system did start up normal because i could hear sound also just no screen

ive tested everything on stability it was all stable so yeah hope you guys can help me out
600T Awesomeness
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570K 4.3 GHz @ 1.22v MSI Z77A-G43 GeForce GTX 570 Twin Frozr II Corsair Vengeance LP 8 GB DDR3-1600 Kit 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ Vertex 3 120GB SSD - Barracuda Green 2TB Noctua NH-D14 Windows 7 Ultimate 64-bit Samsung SyncMaster 2333HD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 Gaming keyboard Corsair HX750W Corsair 600T Logitech G9x Gaming Laser Mouse 
  hide details  
Reply
600T Awesomeness
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570K 4.3 GHz @ 1.22v MSI Z77A-G43 GeForce GTX 570 Twin Frozr II Corsair Vengeance LP 8 GB DDR3-1600 Kit 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ Vertex 3 120GB SSD - Barracuda Green 2TB Noctua NH-D14 Windows 7 Ultimate 64-bit Samsung SyncMaster 2333HD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 Gaming keyboard Corsair HX750W Corsair 600T Logitech G9x Gaming Laser Mouse 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Have you swapped video cards to confirm it's dead? I'd try and swap it out with a good video card and see if it works. The other thing is, try and boot into safe mode and see if the monitor has an image. It could have just been the driver freaking out.
post #3 of 4
Thread Starter 
well i left it off for a while with the cable unplugged for 15 mins turned monitor off and when i tryed to turn it on again still no signal but as soon as i turned PC off and my monitor also and turned them both on again it worked again?? how this can happen :S
600T Awesomeness
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570K 4.3 GHz @ 1.22v MSI Z77A-G43 GeForce GTX 570 Twin Frozr II Corsair Vengeance LP 8 GB DDR3-1600 Kit 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ Vertex 3 120GB SSD - Barracuda Green 2TB Noctua NH-D14 Windows 7 Ultimate 64-bit Samsung SyncMaster 2333HD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 Gaming keyboard Corsair HX750W Corsair 600T Logitech G9x Gaming Laser Mouse 
  hide details  
Reply
600T Awesomeness
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3570K 4.3 GHz @ 1.22v MSI Z77A-G43 GeForce GTX 570 Twin Frozr II Corsair Vengeance LP 8 GB DDR3-1600 Kit 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ Vertex 3 120GB SSD - Barracuda Green 2TB Noctua NH-D14 Windows 7 Ultimate 64-bit Samsung SyncMaster 2333HD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G510 Gaming keyboard Corsair HX750W Corsair 600T Logitech G9x Gaming Laser Mouse 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Could be a bad card, could be you OCed it badly, could be the monitor, could be the cable, could be the OS.

Kinda hard to tell you without you putting a different GPU there and see if it works, or put your GPU in a friend's computer and test it there.
Main system
(16 items)
 
Editing PC
(8 items)
 
 
CPUGraphicsGraphicsRAM
E5-1680v2 AMD FirePro D700 AMD FirePro D700 64GB 1866mhz 
Hard DriveOSMonitorCase
1TB PCIE SSD OSX 10.10.x Dell U2713H Mac Pro 
  hide details  
Reply
Main system
(16 items)
 
Editing PC
(8 items)
 
 
CPUGraphicsGraphicsRAM
E5-1680v2 AMD FirePro D700 AMD FirePro D700 64GB 1866mhz 
Hard DriveOSMonitorCase
1TB PCIE SSD OSX 10.10.x Dell U2713H Mac Pro 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › GTX 460 768MB problem