Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › help new card broke motherboard
New Posts  All Forums:Forum Nav:

help new card broke motherboard

post #1 of 4
Thread Starter 
i bought a new ati 3650 second hand from ebay and the seller said it was perfect i got it and i noticed the card was damaged at the pci-e slot so i checked it and the pins were not damaged so i put it in and now it wont display any signal to monitor and i removed it and my on board graphics wont work now either or my spare card and i have reset all my bios and everything and it still wont work i also put it in a spare pc and the same has happened my mobo is the intel d915gux i know its old but it was just opened last month it was sitting in my uncles shop for years so it is perfect i have good knolege of computers but i am stumped please help me
post #2 of 4
Are you getting fans when turn on the system? Hard drive & optic drive lights? Since that rig is so old I would say it could be that you psu just was old and died on you. If you reset the cmos by using a jumper I would take out the battery for 10 mins then try it again. Go on youtube and look up how to check your psu there's a explanation on how to use a paper clip and a case fan to test it, this will save you some time if your psu is dead.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 @ 3.8ghz ASUS M4A88TD-M/USB3 AM3 AMD 880G Msi Twin Frozr Radeon HD 6870 2x2 gb G-skill ripjaws DDR3 1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Caviar blue 500gb Lite-on 24x DVDR/RW Win 7 32in 720p (Lg) 
PowerCase
Antec 650w green 80+ bronze Xigmatek Asgard II 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x4 @ 3.8ghz ASUS M4A88TD-M/USB3 AM3 AMD 880G Msi Twin Frozr Radeon HD 6870 2x2 gb G-skill ripjaws DDR3 1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Caviar blue 500gb Lite-on 24x DVDR/RW Win 7 32in 720p (Lg) 
PowerCase
Antec 650w green 80+ bronze Xigmatek Asgard II 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
everything seems ok the fans are running and everthing i will try a new psu just now but the card done the same thing to a spare system i have tried spare cards also nothings working and i have also tried my onboard graphics in which i was using i dont understand it everything was fine untill i plugged that stupid card in and the guy wont even replace my board hes being a dick calling me stupid and stuff
post #4 of 4
Hi somervillearron. If it was faulty when you received it and he sold it to you "as new and working", you should really go to the eBay Resolution Centre I believe it's called. You can then get it sorted with eBay being the middleman between you and the seller. Take a really close, long look at the golden fingers on the card for any damage too. Hope you get it sorted soon.

Videocardshop.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › help new card broke motherboard