Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Chrome (Canary) won't start :confused:
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Chrome (Canary) won't start :confused:

post #1 of 9
Thread Starter 
I have Chrome and Chrome Canary build.

I use Canary and my wife uses regular on the same PC. We both use the best browser and both get our own tabs, home pages etc.

Today, my canary build won't start.

If I click on the icon on the taskbar, it highlights as though it's open and then goes back to regular; the browser doesn't open. When it appears to be opening, it doesn't appear in the Applications tab of the Task Manager.

I've uninstalled and reinstalled but without success. I've tried opening it from the exe file in case it was an issue with the taskbar link; no success either.

I know I'm using a Canary (pre-Beta? Alpha?) version but haven't had a problem before. If this particular release is super-unstable then how can I update it without being able to load the application in the first place?

Any help appreciated.

Mike
My do-it-all rig
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD K15 970A-D3P NVIDIA GeForce GTX 660  NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMRAMHard DriveOptical Drive
Kingston  Kingston  Crucial M4 64Gb, 4x 1Tb, 1x 500Gb WD Caviar Black LG LiteScribe GH24 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 x64 LG E2350 23" 1920x1080 / Samsung 19.5" 1366x768 Razer Lycosa (Mirror Edition) Corsair HX850w 
CaseMouseMouse PadAudio
CoolerMaster 690 Razer Mamba 2012 Razer Goliath XL Logitech X-530 speakers 
Audio
Creative SupremeFX X-Fi sound card 
  hide details  
Reply
My do-it-all rig
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD K15 970A-D3P NVIDIA GeForce GTX 660  NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMRAMHard DriveOptical Drive
Kingston  Kingston  Crucial M4 64Gb, 4x 1Tb, 1x 500Gb WD Caviar Black LG LiteScribe GH24 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 x64 LG E2350 23" 1920x1080 / Samsung 19.5" 1366x768 Razer Lycosa (Mirror Edition) Corsair HX850w 
CaseMouseMouse PadAudio
CoolerMaster 690 Razer Mamba 2012 Razer Goliath XL Logitech X-530 speakers 
Audio
Creative SupremeFX X-Fi sound card 
  hide details  
Reply
post #2 of 9
Mine is doing this exact same thing
Darth
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 C1 @ 3.40 Evga 790i FTW 2x EVGA GTX 560 8GB Sector 5 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
OCZ Agility 2 Hitachi 2TB  Segate 1TB ASUS 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro 64 Bit Samsung 2333HD ThermalTake Meka Gunit  Antec EW 750w 
CaseMouseMouse Pad
HAF 932 Black Edition Logitech Performance MX EVGA Performance Surface 
  hide details  
Reply
Darth
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 C1 @ 3.40 Evga 790i FTW 2x EVGA GTX 560 8GB Sector 5 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
OCZ Agility 2 Hitachi 2TB  Segate 1TB ASUS 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro 64 Bit Samsung 2333HD ThermalTake Meka Gunit  Antec EW 750w 
CaseMouseMouse Pad
HAF 932 Black Edition Logitech Performance MX EVGA Performance Surface 
  hide details  
Reply
post #3 of 9
easy fix might be download the dev run that for a week or 2 then try canary again

im currently running dev
The Soldier
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 evga x58 3 way-sli dual lan evga gtx 280 + 9500 physx/perma fold corsair dominator 6 gig tri channel 1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
ocz agility g.1 60, 1tb 7200 WDB, 2tb 5900RPM Sea lite-on bluray combo windows 7, ultimate 64bit philips 230E 
KeyboardPowerCaseMouse
G19 logitech corsair TX 750 watts cooler master haf 932 mx revoulution logitech + R.A.T. 7 
Mouse Pad
goliathus 
  hide details  
Reply
The Soldier
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 evga x58 3 way-sli dual lan evga gtx 280 + 9500 physx/perma fold corsair dominator 6 gig tri channel 1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
ocz agility g.1 60, 1tb 7200 WDB, 2tb 5900RPM Sea lite-on bluray combo windows 7, ultimate 64bit philips 230E 
KeyboardPowerCaseMouse
G19 logitech corsair TX 750 watts cooler master haf 932 mx revoulution logitech + R.A.T. 7 
Mouse Pad
goliathus 
  hide details  
Reply
post #4 of 9
Same issue here. I have almost every browser known to man installed so it's not a killer, but I really did like it.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5-2500k 4.8Ghz @ 1.38v Z68X-UD4-B3 PNY 480 8GB Dominator 1600's 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Intel 510 + 300GB Velociraptor LG DVD RW Server 2012 HP 25" + HP 20" 
KeyboardPowerCaseMouse
Deck Legend TX850W XClio Coolbox Mamba 
Mouse PadAudio
Dolica HD550's 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5-2500k 4.8Ghz @ 1.38v Z68X-UD4-B3 PNY 480 8GB Dominator 1600's 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Intel 510 + 300GB Velociraptor LG DVD RW Server 2012 HP 25" + HP 20" 
KeyboardPowerCaseMouse
Deck Legend TX850W XClio Coolbox Mamba 
Mouse PadAudio
Dolica HD550's 
  hide details  
Reply
post #5 of 9
Thread Starter 
So I guess it's a bad release....

It's annoying sharing a browser with someone else!

How will it be sorted? If it can't run then it can't upgrade itself... Uninstall and try the next release in a day or two?

Thanks for replies

reps
My do-it-all rig
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD K15 970A-D3P NVIDIA GeForce GTX 660  NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMRAMHard DriveOptical Drive
Kingston  Kingston  Crucial M4 64Gb, 4x 1Tb, 1x 500Gb WD Caviar Black LG LiteScribe GH24 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 x64 LG E2350 23" 1920x1080 / Samsung 19.5" 1366x768 Razer Lycosa (Mirror Edition) Corsair HX850w 
CaseMouseMouse PadAudio
CoolerMaster 690 Razer Mamba 2012 Razer Goliath XL Logitech X-530 speakers 
Audio
Creative SupremeFX X-Fi sound card 
  hide details  
Reply
My do-it-all rig
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD K15 970A-D3P NVIDIA GeForce GTX 660  NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMRAMHard DriveOptical Drive
Kingston  Kingston  Crucial M4 64Gb, 4x 1Tb, 1x 500Gb WD Caviar Black LG LiteScribe GH24 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 x64 LG E2350 23" 1920x1080 / Samsung 19.5" 1366x768 Razer Lycosa (Mirror Edition) Corsair HX850w 
CaseMouseMouse PadAudio
CoolerMaster 690 Razer Mamba 2012 Razer Goliath XL Logitech X-530 speakers 
Audio
Creative SupremeFX X-Fi sound card 
  hide details  
Reply
post #6 of 9
Thread Starter 
Well, mine's working again.

How about you guys?
My do-it-all rig
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD K15 970A-D3P NVIDIA GeForce GTX 660  NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMRAMHard DriveOptical Drive
Kingston  Kingston  Crucial M4 64Gb, 4x 1Tb, 1x 500Gb WD Caviar Black LG LiteScribe GH24 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 x64 LG E2350 23" 1920x1080 / Samsung 19.5" 1366x768 Razer Lycosa (Mirror Edition) Corsair HX850w 
CaseMouseMouse PadAudio
CoolerMaster 690 Razer Mamba 2012 Razer Goliath XL Logitech X-530 speakers 
Audio
Creative SupremeFX X-Fi sound card 
  hide details  
Reply
My do-it-all rig
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD K15 970A-D3P NVIDIA GeForce GTX 660  NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMRAMHard DriveOptical Drive
Kingston  Kingston  Crucial M4 64Gb, 4x 1Tb, 1x 500Gb WD Caviar Black LG LiteScribe GH24 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 x64 LG E2350 23" 1920x1080 / Samsung 19.5" 1366x768 Razer Lycosa (Mirror Edition) Corsair HX850w 
CaseMouseMouse PadAudio
CoolerMaster 690 Razer Mamba 2012 Razer Goliath XL Logitech X-530 speakers 
Audio
Creative SupremeFX X-Fi sound card 
  hide details  
Reply
post #7 of 9
Kill all background processes of that browser in case they are running
Also.... FIREFOX 4
post #8 of 9
Thread Starter 
Mine's working... I still had regular Chrome running; it just started running again. I guess it was a bug in the daily release.

All's well that ends well.

FF < Chrome
My do-it-all rig
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD K15 970A-D3P NVIDIA GeForce GTX 660  NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMRAMHard DriveOptical Drive
Kingston  Kingston  Crucial M4 64Gb, 4x 1Tb, 1x 500Gb WD Caviar Black LG LiteScribe GH24 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 x64 LG E2350 23" 1920x1080 / Samsung 19.5" 1366x768 Razer Lycosa (Mirror Edition) Corsair HX850w 
CaseMouseMouse PadAudio
CoolerMaster 690 Razer Mamba 2012 Razer Goliath XL Logitech X-530 speakers 
Audio
Creative SupremeFX X-Fi sound card 
  hide details  
Reply
My do-it-all rig
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD K15 970A-D3P NVIDIA GeForce GTX 660  NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMRAMHard DriveOptical Drive
Kingston  Kingston  Crucial M4 64Gb, 4x 1Tb, 1x 500Gb WD Caviar Black LG LiteScribe GH24 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 x64 LG E2350 23" 1920x1080 / Samsung 19.5" 1366x768 Razer Lycosa (Mirror Edition) Corsair HX850w 
CaseMouseMouse PadAudio
CoolerMaster 690 Razer Mamba 2012 Razer Goliath XL Logitech X-530 speakers 
Audio
Creative SupremeFX X-Fi sound card 
  hide details  
Reply
post #9 of 9
Quote:
Originally Posted by makecoldplayhistory View Post
Well, mine's working again.

How about you guys?


Yes Sir! Kinda cool it updates itself?
Darth
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 C1 @ 3.40 Evga 790i FTW 2x EVGA GTX 560 8GB Sector 5 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
OCZ Agility 2 Hitachi 2TB  Segate 1TB ASUS 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro 64 Bit Samsung 2333HD ThermalTake Meka Gunit  Antec EW 750w 
CaseMouseMouse Pad
HAF 932 Black Edition Logitech Performance MX EVGA Performance Surface 
  hide details  
Reply
Darth
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 C1 @ 3.40 Evga 790i FTW 2x EVGA GTX 560 8GB Sector 5 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
OCZ Agility 2 Hitachi 2TB  Segate 1TB ASUS 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro 64 Bit Samsung 2333HD ThermalTake Meka Gunit  Antec EW 750w 
CaseMouseMouse Pad
HAF 932 Black Edition Logitech Performance MX EVGA Performance Surface 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Chrome (Canary) won't start :confused: