Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Multi display not working
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Multi display not working

post #1 of 15
Thread Starter 
So I have a rig with a 750i and two 465s in sli. I wanted to test surround so I grabbed my random monitors. The system was already running dual monitors but when I plug in my third monitor, the nvidia control panel refuses to open and under "screen resolution" in windows, I can see the third monitor but it is blacked out and when I chose extend display it lags for about 35 seconds and then disables my second monitor and uses monitor 1 and 3. And it does the same thing if I try to extend the display again. Using monitor 2 and 3. Has this happened to anyone else? How can I fix it? Thanks!
Freedom
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 870 @ 4200 Mhz Evga P55 E657 EVGA GTX 570 SLI 4gb ddr3 2000 PGV34G2000ELK 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial M4 ACHI + 2x 500GB black Windows 7 x64 Samsung LN32B640R3FXZA Dell L100 :'( 
PowerCaseMouseMouse Pad
Ultra x3 1000 watt Top Deck Tech Station Red Wolf King Trooper :'( Choiix Travelpad :'( 
  hide details  
Reply
Freedom
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 870 @ 4200 Mhz Evga P55 E657 EVGA GTX 570 SLI 4gb ddr3 2000 PGV34G2000ELK 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial M4 ACHI + 2x 500GB black Windows 7 x64 Samsung LN32B640R3FXZA Dell L100 :'( 
PowerCaseMouseMouse Pad
Ultra x3 1000 watt Top Deck Tech Station Red Wolf King Trooper :'( Choiix Travelpad :'( 
  hide details  
Reply
post #2 of 15
You say 'random monitors'. Does that mean they aren't all the same? Generally they all have to be the same resolution to do surround, though you may have problems even if they are all the same res if they aren't the same model.
post #3 of 15
Thread Starter 
Yeah they are different resolutions but I was just going to set them all to 720p just to try it. Regardless of running surround, the third monitor should still work in windows.
Freedom
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 870 @ 4200 Mhz Evga P55 E657 EVGA GTX 570 SLI 4gb ddr3 2000 PGV34G2000ELK 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial M4 ACHI + 2x 500GB black Windows 7 x64 Samsung LN32B640R3FXZA Dell L100 :'( 
PowerCaseMouseMouse Pad
Ultra x3 1000 watt Top Deck Tech Station Red Wolf King Trooper :'( Choiix Travelpad :'( 
  hide details  
Reply
Freedom
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 870 @ 4200 Mhz Evga P55 E657 EVGA GTX 570 SLI 4gb ddr3 2000 PGV34G2000ELK 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial M4 ACHI + 2x 500GB black Windows 7 x64 Samsung LN32B640R3FXZA Dell L100 :'( 
PowerCaseMouseMouse Pad
Ultra x3 1000 watt Top Deck Tech Station Red Wolf King Trooper :'( Choiix Travelpad :'( 
  hide details  
Reply
post #4 of 15
Do they all work at the same time if surround is disabled?

Edit: I found this on nVidia's Surround info page:

Quote:
All displays must have a common resolution, refresh rate, and sync polarity.
Given that you're using 3 different monitors, it's very likely one of them is odd in one of those ways.


Also, your monitors must be connected like this:


Edited by AblueXKRS - 4/7/11 at 12:40am
post #5 of 15
Thread Starter 
No, only two will work at a time. Its really weird. I know the 720 monitor works because I am using it right now but for some reason that system just will not do 3 monitors. I have reinstalled drivers and restarted the computer about 10 times. I can't figure it out.
Freedom
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 870 @ 4200 Mhz Evga P55 E657 EVGA GTX 570 SLI 4gb ddr3 2000 PGV34G2000ELK 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial M4 ACHI + 2x 500GB black Windows 7 x64 Samsung LN32B640R3FXZA Dell L100 :'( 
PowerCaseMouseMouse Pad
Ultra x3 1000 watt Top Deck Tech Station Red Wolf King Trooper :'( Choiix Travelpad :'( 
  hide details  
Reply
Freedom
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 870 @ 4200 Mhz Evga P55 E657 EVGA GTX 570 SLI 4gb ddr3 2000 PGV34G2000ELK 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial M4 ACHI + 2x 500GB black Windows 7 x64 Samsung LN32B640R3FXZA Dell L100 :'( 
PowerCaseMouseMouse Pad
Ultra x3 1000 watt Top Deck Tech Station Red Wolf King Trooper :'( Choiix Travelpad :'( 
  hide details  
Reply
post #6 of 15
Are your video cards in SLI mode? Have you tried the opposite of whatever you started with?
post #7 of 15
Thread Starter 
Yeah I have tried disabling sli and the same thing happens. I have cycled all the dvi ports. I have plugged the monitors in with the system off. I can't even open the nvidia control panel when the third monitor is plugged it, even though the third monitor isn't being used.
Freedom
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 870 @ 4200 Mhz Evga P55 E657 EVGA GTX 570 SLI 4gb ddr3 2000 PGV34G2000ELK 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial M4 ACHI + 2x 500GB black Windows 7 x64 Samsung LN32B640R3FXZA Dell L100 :'( 
PowerCaseMouseMouse Pad
Ultra x3 1000 watt Top Deck Tech Station Red Wolf King Trooper :'( Choiix Travelpad :'( 
  hide details  
Reply
Freedom
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 870 @ 4200 Mhz Evga P55 E657 EVGA GTX 570 SLI 4gb ddr3 2000 PGV34G2000ELK 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial M4 ACHI + 2x 500GB black Windows 7 x64 Samsung LN32B640R3FXZA Dell L100 :'( 
PowerCaseMouseMouse Pad
Ultra x3 1000 watt Top Deck Tech Station Red Wolf King Trooper :'( Choiix Travelpad :'( 
  hide details  
Reply
post #8 of 15
Are you sure all 3 monitors are functional? How about the DVI ports on the video cards?
post #9 of 15
Thread Starter 
Yeah all the monitors are working because I am using number 3 right now on my rig and number 1 and 2 are being used on that rig. Tried all the dvi ports too and they work, I would say format windows but its really not that important just to try and see what surround is like.
Freedom
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 870 @ 4200 Mhz Evga P55 E657 EVGA GTX 570 SLI 4gb ddr3 2000 PGV34G2000ELK 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial M4 ACHI + 2x 500GB black Windows 7 x64 Samsung LN32B640R3FXZA Dell L100 :'( 
PowerCaseMouseMouse Pad
Ultra x3 1000 watt Top Deck Tech Station Red Wolf King Trooper :'( Choiix Travelpad :'( 
  hide details  
Reply
Freedom
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 870 @ 4200 Mhz Evga P55 E657 EVGA GTX 570 SLI 4gb ddr3 2000 PGV34G2000ELK 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial M4 ACHI + 2x 500GB black Windows 7 x64 Samsung LN32B640R3FXZA Dell L100 :'( 
PowerCaseMouseMouse Pad
Ultra x3 1000 watt Top Deck Tech Station Red Wolf King Trooper :'( Choiix Travelpad :'( 
  hide details  
Reply
post #10 of 15
Giving up sounds like the best course of action
Triggers broom
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 Gigabyte GA-EX58-UD3R  Gigabyte GTX460 Super Talent 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingCooling
Seagate Barracuda LG DVD+/-RW SATA Drive EK Supreme LXT EK 240 Rad 
CoolingOSMonitorKeyboard
EK big res and 2.2 pump Windows 7 Ultimate x64 HP 2159v  Razer Arctosa 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair CX600 Xigmatek Midgard Razer Abyssus Steelseries cheapo one 
AudioOther
Sony TA-D607 iPhone 4 
  hide details  
Reply
Triggers broom
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 920 Gigabyte GA-EX58-UD3R  Gigabyte GTX460 Super Talent 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingCooling
Seagate Barracuda LG DVD+/-RW SATA Drive EK Supreme LXT EK 240 Rad 
CoolingOSMonitorKeyboard
EK big res and 2.2 pump Windows 7 Ultimate x64 HP 2159v  Razer Arctosa 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair CX600 Xigmatek Midgard Razer Abyssus Steelseries cheapo one 
AudioOther
Sony TA-D607 iPhone 4 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Multi display not working