Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Multi display not working
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Multi display not working - Page 2

post #11 of 15
Well, I'm all outta ideas.

Sorry I couldn't be any help.

Anyway, it wouldn't work for you. With surround, all 3 monitors pretty much have to be the same.
post #12 of 15
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by GlockZoR IV View Post
Giving up sounds like the best course of action
Hey Im not giving up, formating windows is usually one of my first options. Its just so easy because I don't have much software that I need to reinstall and it almost every time fixes the problem.
Freedom
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 870 @ 4200 Mhz Evga P55 E657 EVGA GTX 570 SLI 4gb ddr3 2000 PGV34G2000ELK 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial M4 ACHI + 2x 500GB black Windows 7 x64 Samsung LN32B640R3FXZA Dell L100 :'( 
PowerCaseMouseMouse Pad
Ultra x3 1000 watt Top Deck Tech Station Red Wolf King Trooper :'( Choiix Travelpad :'( 
  hide details  
Reply
Freedom
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 870 @ 4200 Mhz Evga P55 E657 EVGA GTX 570 SLI 4gb ddr3 2000 PGV34G2000ELK 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial M4 ACHI + 2x 500GB black Windows 7 x64 Samsung LN32B640R3FXZA Dell L100 :'( 
PowerCaseMouseMouse Pad
Ultra x3 1000 watt Top Deck Tech Station Red Wolf King Trooper :'( Choiix Travelpad :'( 
  hide details  
Reply
post #13 of 15
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by AdmiralThrawn View Post
Well, I'm all outta ideas.

Sorry I couldn't be any help.

Anyway, it wouldn't work for you. With surround, all 3 monitors pretty much have to be the same.
Thanks for the suggestions, its probably some other app messing with it somehow.
Freedom
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 870 @ 4200 Mhz Evga P55 E657 EVGA GTX 570 SLI 4gb ddr3 2000 PGV34G2000ELK 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial M4 ACHI + 2x 500GB black Windows 7 x64 Samsung LN32B640R3FXZA Dell L100 :'( 
PowerCaseMouseMouse Pad
Ultra x3 1000 watt Top Deck Tech Station Red Wolf King Trooper :'( Choiix Travelpad :'( 
  hide details  
Reply
Freedom
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 870 @ 4200 Mhz Evga P55 E657 EVGA GTX 570 SLI 4gb ddr3 2000 PGV34G2000ELK 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Crucial M4 ACHI + 2x 500GB black Windows 7 x64 Samsung LN32B640R3FXZA Dell L100 :'( 
PowerCaseMouseMouse Pad
Ultra x3 1000 watt Top Deck Tech Station Red Wolf King Trooper :'( Choiix Travelpad :'( 
  hide details  
Reply
post #14 of 15
Driver conflicts, probably. Whatever the process for totally removing drivers is, do that, then install the latest.
post #15 of 15
Yeah surround can be picky. If you aren't trying surround though and just want 3 monitors, do this:

In Nvidia control panel set multi GPU to "activate all displays." Then close out, go into "change resolution" in windows, and activate the third display there. Works for me every time. Hope that helps!!
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core I7 920 D0@4.3Ghz 1.36v 24/7 HT on Foxconn Blood Rage EVGA GTX590 Classified HC 6GB Mushkin DDR3@8-8-8-19 1640 
Hard DriveOSMonitorPower
64GB Kingston v100 SSD/500GB Seagate+500GB WD R... Windows 7 Ultimate x64 NEC EA232WMi+2xemachines 5760x1080 surround Cooler Master 850w 
Case
Corsair 800D 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core I7 920 D0@4.3Ghz 1.36v 24/7 HT on Foxconn Blood Rage EVGA GTX590 Classified HC 6GB Mushkin DDR3@8-8-8-19 1640 
Hard DriveOSMonitorPower
64GB Kingston v100 SSD/500GB Seagate+500GB WD R... Windows 7 Ultimate x64 NEC EA232WMi+2xemachines 5760x1080 surround Cooler Master 850w 
Case
Corsair 800D 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Multi display not working