Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › GTX 480 flash player whine
New Posts  All Forums:Forum Nav:

GTX 480 flash player whine

post #1 of 12
Thread Starter 
My PSU whine's when I surf the web & only stops when I disable flash.

Enabled vsync in control panel & disabled hardware acceleration in flash, doesnt do anything.

Seems ok in other 3d apps, anyone ever had similar issues?
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k / Ek block Asus p8p67 evo MSI GTX 780/ EK block Corsair XMS 3 1600mhz 4x2gb. 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Corsair Force 3 120gb / Samsung 480gb Evo  2x Samsung Spin point pro 1tb / WD 3TB My Book. 3x240 rad / XSPC Pump res. win 7 ultimate 64bit 
PowerAudio
Corsair RM1000 PSU Creative X-Fi Titanium Fatal1ty 
  hide details  
Reply
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k / Ek block Asus p8p67 evo MSI GTX 780/ EK block Corsair XMS 3 1600mhz 4x2gb. 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Corsair Force 3 120gb / Samsung 480gb Evo  2x Samsung Spin point pro 1tb / WD 3TB My Book. 3x240 rad / XSPC Pump res. win 7 ultimate 64bit 
PowerAudio
Corsair RM1000 PSU Creative X-Fi Titanium Fatal1ty 
  hide details  
Reply
post #2 of 12
Your PSU should have no problem, first please feel out your details properly so it easier to see. Also what are your clock, and are you fans just plugged into your mobo or into a fan controller?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX8350 Black Edition 8 Core Processor  Gigabyte GA-990FXA-UD7 Socket AM3+ 7.1 Channel ... ASUS R9 290 Avexir Core Blue Series 16GB  
Hard DriveOSMonitorPower
1 TB WD Back Microsoft Windows 7 Ultimate 64-Bit 24" Corsair 1200W 
Case
900D 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX8350 Black Edition 8 Core Processor  Gigabyte GA-990FXA-UD7 Socket AM3+ 7.1 Channel ... ASUS R9 290 Avexir Core Blue Series 16GB  
Hard DriveOSMonitorPower
1 TB WD Back Microsoft Windows 7 Ultimate 64-Bit 24" Corsair 1200W 
Case
900D 
  hide details  
Reply
post #3 of 12
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Leon777 View Post
Your PSU should have no problem, first please feel out your details properly so it easier to see. Also what are your clock, and are you fans just plugged into your mobo or into a fan controller?
Ok thanks for reply,

added system spec's.

GPU =113v/856/1713/2100, CPU=4ghz@1.4v.

1 fan plugged into CPU socket & 1 molex fan in case.

radiator fans are running through a 4 channel molex controller.
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k / Ek block Asus p8p67 evo MSI GTX 780/ EK block Corsair XMS 3 1600mhz 4x2gb. 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Corsair Force 3 120gb / Samsung 480gb Evo  2x Samsung Spin point pro 1tb / WD 3TB My Book. 3x240 rad / XSPC Pump res. win 7 ultimate 64bit 
PowerAudio
Corsair RM1000 PSU Creative X-Fi Titanium Fatal1ty 
  hide details  
Reply
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k / Ek block Asus p8p67 evo MSI GTX 780/ EK block Corsair XMS 3 1600mhz 4x2gb. 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Corsair Force 3 120gb / Samsung 480gb Evo  2x Samsung Spin point pro 1tb / WD 3TB My Book. 3x240 rad / XSPC Pump res. win 7 ultimate 64bit 
PowerAudio
Corsair RM1000 PSU Creative X-Fi Titanium Fatal1ty 
  hide details  
Reply
post #4 of 12
Quote:
Originally Posted by Lab Rat;13033975 
Ok thanks for reply,

added system spec's.

GPU =113v/856/1713/2100, CPU=4ghz@1.4v.

1 fan plugged into CPU socket & 1 molex fan in case.

radiator fans are running through a 4 channel molex controller.

Hmm are you sure its not your caps whining on your GPU?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX8350 Black Edition 8 Core Processor  Gigabyte GA-990FXA-UD7 Socket AM3+ 7.1 Channel ... ASUS R9 290 Avexir Core Blue Series 16GB  
Hard DriveOSMonitorPower
1 TB WD Back Microsoft Windows 7 Ultimate 64-Bit 24" Corsair 1200W 
Case
900D 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX8350 Black Edition 8 Core Processor  Gigabyte GA-990FXA-UD7 Socket AM3+ 7.1 Channel ... ASUS R9 290 Avexir Core Blue Series 16GB  
Hard DriveOSMonitorPower
1 TB WD Back Microsoft Windows 7 Ultimate 64-Bit 24" Corsair 1200W 
Case
900D 
  hide details  
Reply
post #5 of 12
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Leon777 View Post
Hmm are you sure its not your caps whining on your GPU?
positive
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k / Ek block Asus p8p67 evo MSI GTX 780/ EK block Corsair XMS 3 1600mhz 4x2gb. 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Corsair Force 3 120gb / Samsung 480gb Evo  2x Samsung Spin point pro 1tb / WD 3TB My Book. 3x240 rad / XSPC Pump res. win 7 ultimate 64bit 
PowerAudio
Corsair RM1000 PSU Creative X-Fi Titanium Fatal1ty 
  hide details  
Reply
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k / Ek block Asus p8p67 evo MSI GTX 780/ EK block Corsair XMS 3 1600mhz 4x2gb. 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Corsair Force 3 120gb / Samsung 480gb Evo  2x Samsung Spin point pro 1tb / WD 3TB My Book. 3x240 rad / XSPC Pump res. win 7 ultimate 64bit 
PowerAudio
Corsair RM1000 PSU Creative X-Fi Titanium Fatal1ty 
  hide details  
Reply
post #6 of 12
Mmm odd. Unless it is caps in your PSU not a clue, sorry man. Do you know if you PSU has solid state caps?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX8350 Black Edition 8 Core Processor  Gigabyte GA-990FXA-UD7 Socket AM3+ 7.1 Channel ... ASUS R9 290 Avexir Core Blue Series 16GB  
Hard DriveOSMonitorPower
1 TB WD Back Microsoft Windows 7 Ultimate 64-Bit 24" Corsair 1200W 
Case
900D 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX8350 Black Edition 8 Core Processor  Gigabyte GA-990FXA-UD7 Socket AM3+ 7.1 Channel ... ASUS R9 290 Avexir Core Blue Series 16GB  
Hard DriveOSMonitorPower
1 TB WD Back Microsoft Windows 7 Ultimate 64-Bit 24" Corsair 1200W 
Case
900D 
  hide details  
Reply
post #7 of 12
Thread Starter 
its coil whine, I hooked up my old PSU with top removed & get the same problem. Sprayed it with a acrylic lacquer & didn't make any difference.
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k / Ek block Asus p8p67 evo MSI GTX 780/ EK block Corsair XMS 3 1600mhz 4x2gb. 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Corsair Force 3 120gb / Samsung 480gb Evo  2x Samsung Spin point pro 1tb / WD 3TB My Book. 3x240 rad / XSPC Pump res. win 7 ultimate 64bit 
PowerAudio
Corsair RM1000 PSU Creative X-Fi Titanium Fatal1ty 
  hide details  
Reply
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k / Ek block Asus p8p67 evo MSI GTX 780/ EK block Corsair XMS 3 1600mhz 4x2gb. 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Corsair Force 3 120gb / Samsung 480gb Evo  2x Samsung Spin point pro 1tb / WD 3TB My Book. 3x240 rad / XSPC Pump res. win 7 ultimate 64bit 
PowerAudio
Corsair RM1000 PSU Creative X-Fi Titanium Fatal1ty 
  hide details  
Reply
post #8 of 12
Quote:
Originally Posted by Lab Rat;13034143 
its coil whine, I hooked up my old PSU with top removed & get the same problem. Sprayed it with a acrylic lacquer & didn't make any difference.

If you switched PSU's and still have the same problem it is one of two things.

1. Its "not" your PSU

Or

2. Your very unlucky.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX8350 Black Edition 8 Core Processor  Gigabyte GA-990FXA-UD7 Socket AM3+ 7.1 Channel ... ASUS R9 290 Avexir Core Blue Series 16GB  
Hard DriveOSMonitorPower
1 TB WD Back Microsoft Windows 7 Ultimate 64-Bit 24" Corsair 1200W 
Case
900D 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX8350 Black Edition 8 Core Processor  Gigabyte GA-990FXA-UD7 Socket AM3+ 7.1 Channel ... ASUS R9 290 Avexir Core Blue Series 16GB  
Hard DriveOSMonitorPower
1 TB WD Back Microsoft Windows 7 Ultimate 64-Bit 24" Corsair 1200W 
Case
900D 
  hide details  
Reply
post #9 of 12
Thread Starter 
Its the GPU causing it, why I decided to post here

Only other thing I can think of trying is reinstalling windows.

I am wondering if I got another card for SLI would it still do it.

Its drove me completely crazy & after a new Mobo, PSU I am willing to try anything.
Edited by Lab Rat - 4/7/11 at 3:25am
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k / Ek block Asus p8p67 evo MSI GTX 780/ EK block Corsair XMS 3 1600mhz 4x2gb. 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Corsair Force 3 120gb / Samsung 480gb Evo  2x Samsung Spin point pro 1tb / WD 3TB My Book. 3x240 rad / XSPC Pump res. win 7 ultimate 64bit 
PowerAudio
Corsair RM1000 PSU Creative X-Fi Titanium Fatal1ty 
  hide details  
Reply
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600k / Ek block Asus p8p67 evo MSI GTX 780/ EK block Corsair XMS 3 1600mhz 4x2gb. 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Corsair Force 3 120gb / Samsung 480gb Evo  2x Samsung Spin point pro 1tb / WD 3TB My Book. 3x240 rad / XSPC Pump res. win 7 ultimate 64bit 
PowerAudio
Corsair RM1000 PSU Creative X-Fi Titanium Fatal1ty 
  hide details  
Reply
post #10 of 12
So you have had a new mobo and psu.... the only thing you haven't changed is the GPU... get a different one?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX8350 Black Edition 8 Core Processor  Gigabyte GA-990FXA-UD7 Socket AM3+ 7.1 Channel ... ASUS R9 290 Avexir Core Blue Series 16GB  
Hard DriveOSMonitorPower
1 TB WD Back Microsoft Windows 7 Ultimate 64-Bit 24" Corsair 1200W 
Case
900D 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX8350 Black Edition 8 Core Processor  Gigabyte GA-990FXA-UD7 Socket AM3+ 7.1 Channel ... ASUS R9 290 Avexir Core Blue Series 16GB  
Hard DriveOSMonitorPower
1 TB WD Back Microsoft Windows 7 Ultimate 64-Bit 24" Corsair 1200W 
Case
900D 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › GTX 480 flash player whine