Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › ASUS P8P67 PRO Problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

ASUS P8P67 PRO Problem - Page 2

post #11 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by phaseshift View Post
is this the b3 revision?
Yes it is
post #12 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by hokeyplyr48 View Post
Does it look like this:
http://www.youtube.com/watch?v=9y2eWASF9lI

If so, I never figured out why, but I turned off the marvell controller, splash screen, etc.
Thanks for your response,

Yes is very similar to that... If I turn on the computer it shuts down like 2 times first....

If I restart its do what you show in the video...

Do you think it may be a Video Card problem? Sometimes it BEEPS! and I'm not even using it for gaming..

By the way how do I disable that Marvell COntroller, Splash Screen?
Edited by mendez - 4/9/11 at 2:40pm
post #13 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by kody7839 View Post
1. Is your MEM OK light blinking at this time? I have found these boards to be finiky with memory (I've built 2 so far). I would suggest going into the BIOS/Advance and setting your memory up manually. Then save and reboot.

2. See if #1 also resolves #2. If not, disable the Marvell controller (as long as you boot drive is not using it) to see if it increase detection time.

3. Don't use the autotune OC feature...it's poopy. Refer to many guides available and do it manually.

4. Your H70 should have come from Corsair with thermal grease already applied. If it did, you should not need to add any more. If it didn't or you have taken it off and reinstalled it, then you will need to add more.

Hope this helps.
Thanks for your response, I will try to do that
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › ASUS P8P67 PRO Problem